Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žvejyba, medžioklė  (Skaityta 455227 kartus)

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
Re: Žvejyba, medžioklė
« Atsakymas #2150: 2011 Liepos 06, 00:12:06 »
Gramatura tikrai normali, bet jokiu budu nepirk mono VALO!!! Uz 100 lt , gali nebloga kota ir turgui paimti, kad ir  pvz surf master... Kuom geriau pintas valas ? Ogi tuo kad jei ikabinsi i rimtas zoles, busi garantuotas , kad istrauksi masala, ko nepasakyciau apie mono vala... Plius betkokiu kotu gaudant, geriau jausi masala( ta prasme jis per dugna sliauzia ar plaukia).. Galau gale , zuvies pasipriesinimas bus smagesnis... Imk 0,12 ar 0.14 ir nesuk galvos , paprastas valas uz 30 lt.... Mono valas, eseriam gaudy, kad ir pvz dziginant per dugna, tam kad maziau zuvis baidytusi, dazniausiai naudojamas pavadelinis mono valas 0,12....
kiek zmoniu tiek nuomoniu.... ;)  cia bergzdios diskusijos... vienam tas patinka, anam kitkas.... visi zvejojam gi skirtingai...  aisku su pintu valu meti per zoles ir dzin, timtelejai ir ,,isejo: masalas is zoliu.. bet mano atveju pirkau climax pinta vala 55 lt. viena sezona panaudojus, antro sezono pradzioje jis man pasidare kai 0,1 stiprumo zilka, pist ligioi vietoi be mazgo trukinet pradejo... o ir kotas ne is pigiuju 180 lt simano catana, ir rituke tokia pat. O jausmas toks lyg ta vala butu sudroze ziedeliai ar rite, issiserpetojes jis toks, is zalios i balta sniura paliko. tai as geriau 3-4 ritinelius normalios zilkos nusiperku ir zvejoju daug ilgiau nei su pintuku. ir vienur ir kitur yra savi pliusai savi minusai. o ir as tik is valties su spiningu tegaudau, tai man ir uzkabinus kliuvini nera sunku uzplaukt atsikabint.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 06, 00:14:02 sukūrė romas »