Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vyriški laikrodžiai  (Skaityta 153028 kartus)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Re: Vyriški laikrodžiai
« Atsakymas #200: 2012 Gruodžio 23, 13:03:23 »
Is gamintoju kurie gamina ir rubus ir laikrodzius Diesel yra tikrai geriausi. Cia ne mano ismislas, o laikrodininko zodziai. Tikrai prasti yra Armani, daznai stoja, lb neatsparus smugiams ir t.t...o apie visokiu Nike ir Adidas net nebesneku.

O del nesupratimo...tai jeiggu paziurejes i laikrodi nesupranti kiek valandu tai manau dar nevertetu isvis laikrodzio ant rankos nesioti   :goodboy:

Del dydzio, tai toje reklamoje pas vyruka ranka biski per smulki, pas mane stambesne, tai biski labiau tinka :)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2012 Gruodžio 23, 13:16:55 »
Tai jei ranka "mesinga" tai ok, nes ten kai vien laikrodis dengia visa ranka tai.. :D

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2012 Gruodžio 23, 14:01:20 »
man tai visai gerai atrodo o ir kaina normali

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #203: 2012 Gruodžio 23, 16:48:06 »
Is gamintoju kurie gamina ir rubus ir laikrodzius Diesel yra tikrai geriausi. Cia ne mano ismislas, o laikrodininko zodziai. Tikrai prasti yra Armani, daznai stoja, lb neatsparus smugiams ir t.t...o apie visokiu Nike ir Adidas net nebesneku.

O del nesupratimo...tai jeiggu paziurejes i laikrodi nesupranti kiek valandu tai manau dar nevertetu isvis laikrodzio ant rankos nesioti   :goodboy:

Del dydzio, tai toje reklamoje pas vyruka ranka biski per smulki, pas mane stambesne, tai biski labiau tinka :)

is tokiu gamintoju yra Versace ir Bvlgari - jie turi savo gamyklas kur gamina tik laikrodzius,o del laikrodzio uz pora simtu neverta sukt galvos ar patink ar ne,ieskant kazka pigesnio ir panasaus i laikrodi rinkciaus TISSOT arba Swatch

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #204: 2012 Gruodžio 23, 18:23:32 »
Na jei tau TISSOT ar SWATCH tik panasus i laikrodi, tai gal ir audi skaitai masina tik nuo r8?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #205: 2012 Gruodžio 23, 18:55:58 »
nuo A4))))

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #206: 2012 Gruodžio 23, 18:56:13 »

is tokiu gamintoju yra Versace ir Bvlgari - jie turi savo gamyklas kur gamina tik laikrodzius,o del laikrodzio uz pora simtu neverta sukt galvos ar patink ar ne,ieskant kazka pigesnio ir panasaus i laikrodi rinkciaus TISSOT arba Swatch
na mano akimis laikrodis tai technologija kuri yra tobulinama(mechaniniai) ar manai kad niekas nepasikeite tiek pries simta metu kepe tiek dabar? nauji metalai naudojami, technologijos....
O ka gali tie dzinsu gamintojai pasiulyti is tu technologiju ? apkrauna akmeneliais isdeda i grazu remeli sudeda batareikas ir papraso kaip uz gera :) na bet cia kekvienam savo, kitas geriau ims kopija nei orginalu.
o tai prie kuriu mano skaitos pagal masina ???

masina tik a4 turiu :D o laikrodis kuri nesioju kainuoja kaip puse masinos vertes :D
http://www.laikrodziai.lt/en/Tissot-Visodate-T019-430-16-051-01.6038
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 23, 18:59:01 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #207: 2012 Gruodžio 23, 19:01:57 »
lb grazus,myliu klasika,o kam kas prilygsta nuspresit patys,ner reikalo piniginem lygintis nes visada kazkas tures pigesni ir brangesni ;)

uzskaitau Tissot'a

o del firmu pasakiau kurios gamina ir drabuzius ir kokybiskus laikrodzius
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 23, 19:03:32 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #208: 2012 Gruodžio 23, 19:20:26 »
pritariu jauneliui, jei norit pigiai ir ok kokybės/kainos santykio tada tissot geras variantas, o darbužių gamintojų laikrodžiai tai... geriau tada kokį casio imčiau jei garaže trinti. Savo tissot jau kartą taisiau nes vis ale pamirštu nusiimti kur šlapia, ar kur prie mašinos trinantis, korozijos pasigavo, kaip meistras sakė ofisinis laikrodukas, kasdienai siūlė nusipirkti kitą.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 23, 19:22:38 sukūrė Domas »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2012 Gruodžio 23, 19:25:43 »
G-shock yra gera ir vertinama klasika!!!

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #210: 2012 Gruodžio 23, 19:26:04 »
tai as irgi uz tai kad laikrodis turi but laikrodziu firmos  :D ir ne kopija, o ne metalas nudazytas auksu ir as jau kietas  :-)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #211: 2012 Gruodžio 23, 19:48:20 »
tai as irgi uz tai kad laikrodis turi but laikrodziu firmos  :D ir ne kopija, o ne metalas nudazytas auksu ir as jau kietas  :-)

Tai gal kietas jautiesi uzsidejes paprasta kaip dvi kapeikos Tissota kuris vos pora simtu Lt brangesnis uz mano "drabuzini" Dieseli :D Visada atsiranda toks zmoniu tipas kurie kazkokius issaukiancius, nekasdienius dalykus ar poelgius prilygina kietumui...tamsinti priekiniai stiklai, issaukiantis laikrodis, firminiai drabuziai ar auksines grandineles...pastoviai kisamas tas kietumas...suaukit pagaliau.

Kas vienam grazu, kitam nebutinai turi patikti. Turejes as tu klasikiniu, "laikrodiniu" firmu laikrodziu, sikart uzsimaniau kazko kitko, ko dar neturejau ir tiek...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212: 2012 Gruodžio 23, 19:53:54 »
kazkokia lempa...beje apie tave asmeniskai niekas nekalbejo,as net neziurejau kas ta diesel'i nusipirko...apie laikrodzius kalbam o ne save ir temoi apie laikrodzius isaukstinam laikrodzius,lygtais logiska...audi kaip ir fiat musu siknas vezioja kasdienybes darbams atlikt..relax

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #213: 2012 Gruodžio 23, 19:58:20 »
Man tai viskas ok, relaxas, gal tik atrodau isitempes :D diskutuojam gi ir tiek :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214: 2012 Gruodžio 23, 20:05:18 »
smagu turet keleta laikroduku prie kostiumu,vasarai,darbui ir t.t juo daugiau juo geriau,tavo dyzeliuka i kluba einant uzsidet tiktu :) kartais noris kazko tokio vulgaraus ir daug :D

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215: 2012 Gruodžio 23, 20:10:33 »
kartais noris kazko tokio vulgaraus ir daug :D

Kazka tokio panasaus ir galvojau pries pirkdamas :D As irgi tos nuomones kad reikia tureti keleta laikrodziu, tinkamiems momentams. O ne koki viena gera ir brangu drozti ir darbe ir darze ir klube :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216: 2012 Gruodžio 23, 21:01:34 »
Tai gal kietas jautiesi uzsidejes paprasta kaip dvi kapeikos Tissota kuris vos pora simtu Lt brangesnis uz mano "drabuzini" Dieseli :D Visada atsiranda toks zmoniu tipas kurie kazkokius issaukiancius, nekasdienius dalykus ar poelgius prilygina kietumui...tamsinti priekiniai stiklai, issaukiantis laikrodis, firminiai drabuziai ar auksines grandineles...pastoviai kisamas tas kietumas...suaukit pagaliau.

Kas vienam grazu, kitam nebutinai turi patikti. Turejes as tu klasikiniu, "laikrodiniu" firmu laikrodziu, sikart uzsimaniau kazko kitko, ko dar neturejau ir tiek...

Man tas tavo laikrodis primena tuos laikus, kai prekiaudavo panašiais laikrodžiais, kur viduje galėdavai saldainius susidėti :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217: 2012 Gruodžio 23, 21:04:38 »
xaxa))) pamenu buvo tokie))))) skonio ir styliaus klausimas,kartais ir toki uzsimest prie bendros isvaizdos yra good :)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2012 Gruodžio 23, 21:26:52 »
Man tai toks labai patinka

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219: 2012 Gruodžio 23, 21:28:01 »
Man tas tavo laikrodis primena tuos laikus, kai prekiaudavo panašiais laikrodžiais, kur viduje galėdavai saldainius susidėti :-]

Reikia paziureti, gal ir pas mane tilptu kokia bambomke :)

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2012 Gruodžio 23, 23:09:42 »
kai pili dyzelį iš kanistrų kur garaže į guolio baką iki pat viršaus, toks laikrodis pats gazas (joking)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #221: 2012 Gruodžio 23, 23:20:53 »
cia yra skonis :D man asmeniskai tragedija, pigi plastmase...

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222: 2012 Gruodžio 23, 23:28:53 »
šnektelėjau šiandien su laikrodžių meistru, paminėjo jis man kad net ir nusipirkus šveicarišką laikrodį iki poros trejetos gabalų litų jau kokie metai penki beveik šimtą procentų gausi viduje kinietišką mechaniką......tarnaujančią tik garantinį laiką..... taip kad pirkit kuris gražesnis nes kokybė vienoda arba vieną laaaabai brangų bet jau visam gyvenimui......  :bedantis:

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #223: 2012 Gruodžio 23, 23:31:08 »
tai reiškia reik ieškoti Montanų

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2012 Gruodžio 23, 23:38:42 »
šnektelėjau šiandien su laikrodžių meistru, paminėjo jis man kad net ir nusipirkus šveicarišką laikrodį iki poros trejetos gabalų litų jau kokie metai penki beveik šimtą procentų gausi viduje kinietišką mechaniką......tarnaujančią tik garantinį laiką..... taip kad pirkit kuris gražesnis nes kokybė vienoda arba vieną laaaabai brangų bet jau visam gyvenimui......  :bedantis:
man atrodo pasakos ;) kuris normalus gamintojas rizikuos savo vardu(kuri igavo per ~100+ metu ? cia ne telikas ar elektronika, kad gali kazkas tai sugesti, o mechanikoje prades malti suda tai praras ir zmones ;) dazniausiai kas jau perka geresnisu laikrodzius turi tokiu neviena. o jeigu prades birti kaip pupos tai praras ir klientus.