Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vyriški laikrodžiai  (Skaityta 150098 kartus)

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
Re: Vyriški laikrodžiai
« Topic Start: 2011 Gegužės 15, 13:21:53 »
dabar jau yra tokiu kopiju kad atskirs tik is mechanizmo  ;) nors aisku i lietruva dazniauziai veza pacias pigiausias jai kalbam apie kopijas tai ir atskirt lengviau bet jai atveza tikrai aukstos kokybes tai tik is mechanizmo  ;) cia kalbu apie rado ceramika nes kitokie manes kaip ir niekada nedomino tai apie kitus nieko ir nezinau  :) o kainos rado tai nemazos nemazos  :D senas rado modelis ceramika juodas lygia apyrankia prasideda kaina nuo 3500 ar 4500 dabar nezinau tiksliai.o rado ceramika xl kuris siuo metu net LABAI mane domina tai kaina nuo 6900  :D

Man tai cia jau per dideles kainos manyciau  :-] nemanau, kad tiek verta uz laikrodi moketi... Mechanizmai dabar dazniausiai yra kvarciniai, kurie nemanau, kad verti tokiu pinigu. As suprantu pries 50 metu buvo sunku pagaminti mechanini, tikslu laikrodi, bet kvarciniai neatrodo kazkoks sudetingas mechanizmas, uz kuri butu verta moketi kelis tukstancius pinigu :D manau uz laikrodi MAX mokeciau iki 2000 litu, bet tik tada kai ju tureciau lycnu, o dabar ir pigesniu uztenka :)
Man laikrodis labiau stiliaus elementas, kuris turi papildoma funkcija - rodyti laika :D