Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vyriški laikrodžiai  (Skaityta 151378 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Re: Vyriški laikrodžiai
« Atsakymas #275: 2013 Birželio 16, 00:06:14 »
Turejau rado kopija ko pasekoje nusipirkau rado orgonala aisku nepirkau zenevoje kur coa minima nes pas juos kainos nenormalios pirkau anglijoj uz 6500lt ( zenevoj kainavo 8900 lt tuo metu pradejus dometis pasake kad gali padaryt nuolaida iki 8000 lt ) reikia isivaizduot kiek jie ant jo uzsideda , usa butu dar pigiau bet tuo metu nebuvo kam parvest. O del padielku neturiu nieko pries , bet isvazevus atostogu i turkija irpamacius visus tuos drabuzius ir visokius kitus daigtus geru firmu ir viskas padielkos tai dabr net bloga darosi pamacius visokius armani ir versaci atrodo viskas taip nuvalkiota

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2013 Birželio 16, 00:11:38 »
Turejau rado kopija ko pasekoje nusipirkau rado orgonala aisku nepirkau zenevoje kur coa minima nes pas juos kainos nenormalios pirkau anglijoj uz 6500lt ( zenevoj kainavo 8900 lt tuo metu pradejus dometis pasake kad gali padaryt nuolaida iki 8000 lt ) reikia isivaizduot kiek jie ant jo uzsideda , usa butu dar pigiau bet tuo metu nebuvo kam parvest. O del padielku neturiu nieko pries , bet isvazevus atostogu i turkija irpamacius visus tuos drabuzius ir visokius kitus daigtus geru firmu ir viskas padielkos tai dabr net bloga darosi pamacius visokius armani ir versaci atrodo viskas taip nuvalkiota
kodel pirkai orginala jei nieko pries padielkos?

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2013 Birželio 16, 10:01:32 »
Todel kad padielkos vadinama keramikine rankenele trukinejo ir dar buvo  kazkokia trapi  o ir dabar kaip suligini juos kokybe tai tikrai skiresi , o be to norejau turet gera daigta

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2013 Birželio 16, 16:43:33 »
Straipsnis tikrai momentais teisingas, bet penio ilginimo atvejų pilna ir be laikrodžių kopijų, man bentjau negėda prisipažint viešai kad pas mane kopija ir tikrai nupirkta už mažiau negu 100$ , ir  žinant kad stalčiuje guli tikras tos pačios Omegos originalas ( jam jau virš 20 metų kai dar kopijų tikrai negamino, nuotraukos šios temos pradžioje, kas ir lėmė naujo laikrodžio pasirinkimą)  norisi pasidomėt kaip ir minėjau ar daug Lietuvoje pas ką yra tų pačių originalų kurių kaina viršyja kad ir 2klt mačius tų pačių kopijų - replikų cielas parduotuves...........
Straipsnis tikrai momentais teisingas, bet penio ilginimo atvejų pilna ir be laikrodžių kopijų, man bentjau negėda prisipažint viešai kad pas mane kopija ir tikrai nupirkta už mažiau negu 100$ , ir  žinant kad stalčiuje guli tikras tos pačios Omegos originalas ( jam jau virš 20 metų kai dar kopijų tikrai negamino, nuotraukos šios temos pradžioje, kas ir lėmė naujo laikrodžio pasirinkimą)  norisi pasidomėt kaip ir minėjau ar daug Lietuvoje pas ką yra tų pačių originalų kurių kaina viršyja kad ir 2klt mačius tų pačių kopijų - replikų cielas parduotuves...........
o 2k lt cia daug laikrodziui ? orginalas lieka orginalu. Na bet kitiem svarbu pasipuikuoti. As lyginu laikrodziu kopijas su pustom "auksinem" grandinelem ;) lusnynu milijonieriai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 16, 16:45:17 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2013 Birželio 19, 22:07:03 »
lusnynu milijonieriai :)
Tą patį galiu pasakyt žiurėdamas į tavo mašiną...........į tavo namą, rūbą, auksą......... Pasimiršai kad Lietuvoje gyveni?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 19, 22:09:38 sukūrė Klaustukas »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2013 Birželio 19, 22:58:25 »
Tą patį galiu pasakyt žiurėdamas į tavo mašiną...........į tavo namą, rūbą, auksą......... Pasimiršai kad Lietuvoje gyveni?
na mano masina bent pagal galimybes ten, ne zigulis apkrautas plastmasem kad atrodytu kaip ferraris :)

Neprisijungęs BLEIDAS

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2013 Birželio 19, 23:53:10 »
Vyrai, padekit apsispresti del laikrodzio. Nusiziurejau sita http://www.laikrodziai.lt/Swiss-Military-Regiment-II-Automatic-5-4166-04-001-05.3685 varianta, bet apie laikrodzius ir ju kokybe nelabai ka ismanau. Nesiojau po kelis metus visoki samarleka ant rankos, bet artejant jubiliejui noretusi kazko solidesnio. Ka manot apie auto-mechanini mechanizma? Ar geriau ziureti kvarcini? Nezinau, kuris is ju patikimesnis. Pats laikrodzio stilius man labai mielas, tik del mechanizmo patikimumo galva suku. Be to, esate kas pirke laikrodi is mineto puslapio? Yra kazkokia garantija, kad ne brangiomis kopijomis jie prekiauja? :)

Neprisijungęs A6Avant

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2013 Birželio 20, 00:16:00 »
Man asmeniskai swiss military nelabai grazus, bet duomenys tikrai neprasti ;) safyras, mechaninis(man tai asmeniskai tik pliusas).
Man asmeniskai patinka Vostok, atlantic(is prieinamu kainu, velgi man) laikrodziai :) http://www.vostok-europe.com/collection/

na o armani mano akimis tai tik papuosalas :) jokios isliekamosios vertes neturintis, nebus tas laikrodis kuris kazkada gali tapti retas egzempliorius :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 20, 00:19:28 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2013 Birželio 20, 10:44:43 »
Jei žiūri Armani ir kitų chujari laikrodžius, tai diagnozė aiški...:goodboy:

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2013 Birželio 20, 15:04:40 »
Naudoju CASIO edifice ef-303, nesioju jau 10m jokiu problemu du kartus keista batarke  (y)

Neprisijungęs A6Avant

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2013 Birželio 20, 18:31:38 »
na nebutinai armani ar dar koks, bet kad butu klasikines isvaizdos su odine apyranke, uz 400-500Lt gal zinot kokiu kad atitiktu kainos ir kokybes santyki, nes nelabai nusimanau kurie geresni kurie ne.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2013 Birželio 20, 19:40:42 »
na nebutinai armani ar dar koks, bet kad butu klasikines isvaizdos su odine apyranke, uz 400-500Lt gal zinot kokiu kad atitiktu kainos ir kokybes santyki, nes nelabai nusimanau kurie geresni kurie ne.
na tai ziurekis is laikrodziu gamintoju, o ne triusiku, kvepalu ir kitu blizguciu.
Casio, Atlantic, Jaques Lemans, uz tokia kaina, kas gamina laikrodzius... O visa kita tavo skonis kas patinka tu nesiosi, pasiieskok, pakomentuosim(aisku jei to noresi):V
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 20, 19:42:25 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs JonukasP

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2013 Birželio 20, 21:09:26 »
Jonai, būk žmogus, susilaikyk nuo tokių komentarų, kol kas pilnatis toli, moderatoriai geros nuotaikos, bet tai netruks amžinai :goodboy:
Nesusilaikysiu ir nematau ką būčiau pažeidęs ;) Moderatoriai tegul užsiima akivaizdžiais dalykais, pvz. taisyklių 3.16 punkto realiu laikymusi...

Neprisijungęs Mantas.

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2013 Birželio 25, 15:21:56 »

Neprisijungęs JonukasP

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2013 Birželio 25, 19:31:51 »
Pirmiausia tai manau, kad labai didelis. Aišku, priklauso nuo tavo rankos/riešo...

Neprisijungęs Mantas.

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2013 Birželio 25, 22:32:36 »
Nera nei didele nei maza, pasitaike uz gera kaina, tai ir galvoju ar vertas demesio

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2013 Rugpjūčio 16, 08:13:42 »

Neprisijungęs JonukasP

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2013 Rugpjūčio 16, 16:00:50 »
Tachimetrą naudoji?  :V

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2013 Rugpjūčio 16, 17:24:39 »
Pirmiausia tai manau, kad labai didelis. Aišku, priklauso nuo tavo rankos/riešo...

Per dideliu laikrodziu nebuna, buna per mazos rankos :bedantis::bedantis:

Neprisijungęs JonukasP

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2013 Rugpjūčio 16, 20:35:02 »
Gal, gal ir sutiksiu, kai 5-centimetrinius blynus pradės gamint ne tik Diesel, Armani ir kiti triusikų gamintojai :goodboy:

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2013 Rugpjūčio 16, 21:26:24 »
Gal, gal ir sutiksiu, kai 5-centimetrinius blynus pradės gamint ne tik Diesel, Armani ir kiti triusikų gamintojai :goodboy:

Diesel tikrai geresne kokybe nei visi Armani, Versaci ar Gucci...biski domejausi...pats turiu kaip tu sakai "5-centimetrini blyna"...Aisku tai ne koks Tissot ar Breitling bet man patiko ir vis dar patinka. Visiskai dejau, kad ir ant laikrodzio ir ant triusiku parasyta tas pats...Svarbu ne Ping pong ar koks Feng Shui "brendas" uz 17Lt is kiosko...

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2013 Rugpjūčio 16, 23:03:39 »
Diesel tikrai geresne kokybe nei visi Armani, Versaci ar Gucci...biski domejausi...pats turiu kaip tu sakai "5-centimetrini blyna"...Aisku tai ne koks Tissot ar Breitling bet man patiko ir vis dar patinka. Visiskai dejau, kad ir ant laikrodzio ir ant triusiku parasyta tas pats...Svarbu ne Ping pong ar koks Feng Shui "brendas" uz 17Lt is kiosko...
Tissot ir Breitling labai toli viens nuo kito (+)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2013 Rugpjūčio 16, 23:07:52 »
Tissot ir Breitling labai toli viens nuo kito (+)

Bet nuo "triusikiniu" abu irgi tolokai :)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #299: 2013 Rugpjūčio 17, 10:49:55 »
Triusiku ne triusiku gamintojai, koks skirtumas? Turiu Diesel laikrodi jau apie du metus, nesustojo, stiklas neasibraize, ko dar reikia is laikrodzio? Tikrai nesiruosiu 20 metu nesiot to pacio laikrodzio, kai atsibos nusipirksiu kita. Kisat cia savo nuomone zmogui, pirk ta nepirk to, visu gi skoniai skirtingi.