Va va, dėstyk politika, kaip ir kas
Tikrai nori sužinot? Èia paradoksas, bet tai veikia:
1. nepraleidinėk pamokų, išnaudok ką siūlo mokykla, o namie jeigu nemėgsti gali nedirbt (čia mano toks atvėjis buvo, pamokose pavyzdingas, namuose Audi forume sedėdavau vietoj mokslo)
2. fekaliją malk per pamokas (bet kad tai netrukdytų mokintis). Mokinkis, bet darykis iš to fun. Susidėk su debilais. Prisižvenk. Žodžiu - gera nuotaika rezultatus gerina kelis kartus.
3. Egzas - jėga. Eik į egzą taip nusiteikęs, kad jis yra fekalijų rinkinys, "kas jis man?", jauskis kad visa mokykla Tau po kojom (pastikėjimas savimi, bet ne pasikėlimas) irgi labai padės. Į egzą eik žinodamas, kad pažiūrėsi, ko tas egzas vertas, išbandymas tipo, kurio Tu nori
4. Tūsinkis. Nes egzaminų šiza gali prasidėt, jei tik mokyesies. Patartina kas antrą arba kiekvieną savaitgalį. Man šizos nebuvo, bet daug kam aplink buvo. Kad ir pachmielnas į pamokas nueisi - nebėda. Už tai būsi geros nuotaikos. Man 12kl buvo turbūt geriausi metai iš visų, linksmybių požiūriu
Beje - savaigaliai poilsiui, mokintis ne daugiau nei 1 vakarą
Tai va čia iš savo patirties sakau
Pagal save tikrai neblogai pavyko išsilaikyti.
Tiesiog nebijok ir nepersistenk
Ai dar prie to paties: Nesimokyk prieš egzą naktį. Jei yra galimybių, naktį prieš egzą praleisk pas paną, patartina audringai. Aš nejuokauju.