Laikau matematiką, lietuvių, anglų ir istoriją valstybinius.
Galvoju gal apie finansus, bankininkystę, kažką gal su auditu, aišku priklauso kaip seksis išlaikyt :/ gal bendraminčių yra ? Beje galvoju apie kolegiją, labiausiai dėl to, kad galbūt pavyks lipt virš 8 ir nemokėt už mokslą ![(h) (h)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/labas.gif)
pasakyk nors wiena kolegijos pliusa.... beja jei stosi i kolegija kam wargsti su walstybiniais? laikyk mokyklinius ir 100metu
ash pwz stoju i weterinarija i maisto pramone ar kazhkas tokio nu tipo kur baiges waikshtai po maximas ir tikrini galiojimo laikus... labai perspektywi profesija $ tai ir laikau lytu ir anglu walstybinius nors man ju net nereik shiaip idomumo deliai ir biologija xemija ir matke mokyklinius
ystoju baigiu ir gywenu ![(be) (be)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/new_neenerneener.gif)
Tu nežinojai, kad iš kolegijos žmonės labiau vertinami? O taip yra todėl, kad žinias jie gauna kaip iš universiteto, o pvz praktikos universitete negauni jokio, priešingai nei kolegijoje, kur visas mokslas grindžiamas praktika. Aš kai stojau, tai kolegijoje vos įstojau su matematikos valstybiniu 55, lietuvių ~70, interpretacija 70 ir istorijos bei informos mokykliniais... Ir 5 naftą priėmė išskėstomis rankomis, kadangi diplome aiškiai parašyta, kad mano kvalifikacija atitinka bakalauro laipsnį.
Gerbiami kategoristai, arba aš durnas arba...
suaugę žmonės esat, o nuomonės reikšt nemokat. Jeigu būtų vienur ar kitur geriau, ten visi ir sustotų. Juoda arba balta nebūna. Kolegija kolegijai nelygi, univeras univerui... Karjeristai dažniau renkaisi univertus, tipo dėl 'gero šikpopierio', tinginiai manantys kad niko nereiks daryt renkas kolegijas, arba tie kas prisibijo teorijos... Iš savo trumpos patirties galiu sakyti kad univeruose viskas daugiau akademiniu lygiu, gal daugiau su atsakomybe dirbama, tai dėl to rinakus univerą. Beje, manau kad univerų išsilavinimas platesnis, ilgalaikiškesnis. Èia bendra tendencija. Kolegijose dažniausiai viskas daroma žingsnis po žingsnio, kai univere apsiimama ilgos užduotys ir daroma nieko nesuprantant, tai iš tos pusės priimtiniau kolegija. O šiaip man pohui kas labiau vertinama nes moakus nes įdomu, o pagal specialybę dirbti tai nėra gyvenimo tikslas toli gražu... Taip kad čia tokia pati diskusija kaip sakant kad bmw gaidys nes galas varomas ir lievas sukibimas, tuo tarpu kai bimbalistas sakys kad audi gaidys nes kardano nėra. Patys suprantat.