Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vidurinės mokslai  (Skaityta 40429 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Vidurinės mokslai
« Atsakymas #100: 2009 Kovo 31, 09:59:47 »
Laikau matematiką, lietuvių, anglų ir istoriją valstybinius. :D Galvoju gal apie finansus, bankininkystę, kažką gal su auditu, aišku priklauso kaip seksis išlaikyt  :/ gal bendraminčių yra ? Beje galvoju apie kolegiją, labiausiai dėl to, kad galbūt pavyks lipt virš 8 ir nemokėt už mokslą  (h)
pasakyk nors wiena kolegijos pliusa.... beja jei stosi i kolegija kam wargsti su walstybiniais? laikyk mokyklinius ir 100metu :D ash pwz stoju i weterinarija i maisto pramone ar kazhkas tokio nu tipo kur baiges waikshtai po maximas ir tikrini galiojimo laikus... labai perspektywi profesija $ tai ir laikau lytu ir anglu walstybinius nors man ju net nereik shiaip idomumo deliai ir biologija xemija ir matke mokyklinius   ;) ystoju baigiu ir gywenu  (be)

Tu nežinojai, kad iš kolegijos žmonės labiau vertinami? O taip yra todėl, kad žinias jie gauna kaip iš universiteto, o pvz praktikos universitete negauni jokio, priešingai nei kolegijoje, kur visas mokslas grindžiamas praktika. Aš kai stojau, tai kolegijoje vos įstojau su matematikos valstybiniu 55, lietuvių ~70, interpretacija 70 ir istorijos bei informos mokykliniais... Ir 5 naftą priėmė išskėstomis rankomis, kadangi diplome aiškiai parašyta, kad mano kvalifikacija atitinka bakalauro laipsnį.