Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Video  (Skaityta 24263 kartus)

Neprisijungęs Bagyra

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Re: Video
« Atsakymas #25: 2008 Rugsėjo 23, 15:35:02 »
patrakus :H  zodziu taip mes su sweeper pasitarem ir nusprendem  :D imanoma  :D rasyk savo veselia i cd grusk i kompa programa ir taip sakant pirmyn  :H lauksim rezultatu  :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2008 Rugsėjo 23, 15:39:54 »
jo viska ka beziuretum :G siuo atzvilgiu fresco vieninteliai dievai ant lt kolkas kiek zinau  (o) aisku visa esme kaip ir ka nufilmuot o sumontuot tai kaip ir sakiau su paprasta kamera filmuotos vestuves sumontuotas su siek tiek padoresne programa tikrai ne ka prasciau  (+)

p.s. patrakus, pasiklausiu su kokia programa mano draugė montavo  :H

Jo, fresco yra  (+) (o) (o) Vat jie savaitgalį draugų vestuves filmavo...Tai nespėjau pakalbėti su juo tuom reikalu...Bet žmogelis tikrai supranta ką daro, nors ir nuvargina ir tikrai nepigu, bet....paskui kokį atsiminimą turėsi ir tikrai jo darbas vertas manau tų pinigų... (+) Norėsis žiūrėti ir žiūrėti....Aš savo žiūriu ir ašaros rieda, kaip tas qurwa nesikeikiant sugadino viską... :[ Einu aš jam gal parašysiu el.paštu...pažiūrėsim ką pasakys... :) Kol aš perprasiu programą, tai ir plaukai nuslinks... :D :D bet pabandyti galima... :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2008 Rugsėjo 24, 01:21:27 »
Keliom cia kamerom filmuota? Minimum manau 2 operatoriai. Beto kas liecia montaza, viskas kas sukasi ant Windows - galima pamirsti ;)

O del video, jis saunus, gerai padirbeta visos komandos, taciau ar vestuves skirtos jaunevedziams ar operatoriui - cia jau skirtyngai visi supranta ir skirtyngai visi nori.

Pvz mane per vestuves jei tampytu, tasytu - tai pasiusciau toli toli... Daznai pamirstama kam tos vestuves skiriamos ;)

Neprisijungęs sweeper

• Įrašai: 414
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2008 Rugsėjo 24, 14:37:41 »
Keliom cia kamerom filmuota? Minimum manau 2 operatoriai. Beto kas liecia montaza, viskas kas sukasi ant Windows - galima pamirsti ;)

O del video, jis saunus, gerai padirbeta visos komandos, taciau ar vestuves skirtos jaunevedziams ar operatoriui - cia jau skirtyngai visi supranta ir skirtyngai visi nori.

Pvz mane per vestuves jei tampytu, tasytu - tai pasiusciau toli toli... Daznai pamirstama kam tos vestuves skiriamos ;)
Bajorai pagalwok ar nesinori turet video kuri po 5 ar 10 metu pazhiurejus matytum kad turejai nerealiai grazhes vestuves.. tachiau ish kitos puses zhiurint video ar prisiminsi kaip buwo smagu ar kaip tawe operatoriai tase :-] asmenishkai ash rinkchiausi paprasta operatoriu kuris nezystu i ausi... nes ir taip tokia diena naujavedzhiam yra gana warginanti ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2008 Rugsėjo 24, 18:49:57 »

Bajorai, vienas operatorius filmuoja... (+) viena kamera... (+) O aš norėčiau kad mane geriau patampytų, be to juk tik dieną, kaip sakant per oficialiajią dalį, zagsas, bažnyčia ir fotosesija...Paskui "guliai Vasia" tsakant... :D O ne kad filmuoja, filmuoja, o paskui kai pradeddi žiūrėti.... :[ :[ ir dabar po kažkiek metų norisi pasižiūrėti savo tą "nuostabiausią" dieną, ale nekyla ranka ištraukt paslėptos kasetės, nes tik nervus susigadinsi...tai žinot, fyzdu tokį operatorių... :A Na o kad jaunavedžiam diena varginanti, tai ir taip aišku, reikia iš anksto tam nusiteikti...Ir tą nuovargį pajusi tik kai griūni į lovą...Nes visą dieną kaip ant sparnų... (o) :G :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 24, 18:53:12 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2008 Rugsėjo 26, 01:28:50 »
Esu mates kai prie visu pasiunte na... fotografa :-] Todel ir sakau... viskas turi tureti ribas... Pagrinde foto (ir video) turi nesipainioti po kojomis, taciau siek tiek reikia ir jiems atiduoti duokle ;)

Cia grazu, tikrai liux, taciau jau itariu kaip tokius vaizdus pasieke... idomu ar daugiau jaunaji mate jaunoji ar operatoriu :D Kuri labiau isimine per vestuves :-]

Neprisijungęs Bagyra

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2008 Rugsėjo 26, 09:53:59 »
viskas ten normoj buvo - aisku duokle operatoriui reikejo atiduot ir keisciausius prasymus ispyldyt pvz be muzono sokti vidury centro  (!?) zmones tai taip keistai sakyciau ziurejo  :-] bet rezultatas uztatai koks :D

miglele

• Svečias
« Atsakymas #32: 2008 Rugsėjo 26, 13:44:05 »
persiurejau fresco.lt vestuvinius filmus  :O :O :O :O net vestuviu uzsimaniau  :G trumpi, efektyvus, be nesamoningu kalbu- su smagiausiais ir svarbiausias momentais- super  :G (+)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19580
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2008 Spalio 01, 23:58:41 »
Filminau vestuves nuo 1991-1999  ;) Praejau tikrai nemazai.Simtai...Paprasta VHS plius muzikos parinkimas ;) Visi patenkinti buvo, montavimo aparatura kainavo tukstancius, neverta buvo isigyti, savaitgaliai buvo palaidoti- vestuves, vestuves...krikstynos ...smagu girdeti mielus zmoniu atsiminimus kai susitinki... buvo Hobis...patiko ;)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2008 Spalio 07, 23:18:39 »
nawa ir 3 mano darbas  :D na ish tiesu 4 nes dar audi r8 wideo nuplagijawau nuo TOPgear na bet ne tame esme..  :D http://www.youtube.com/watch?v=vhYGKjLzcHs   0 treniruociu, 0 praktikos wiskas is idejos ir ekspromtu, wis for fun.. nesupraskit klaidingai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2008 Spalio 07, 23:37:46 »
"This video is unavailable. "

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2008 Spalio 08, 11:08:28 »
"This video is unavailable. "
per greit pazhiurejai dbr jau norm... dar buwo pilnai neuzhmoderuiotas :D

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2008 Gruodžio 30, 00:42:10 »
na wa dar wienas darbelis.. tik blyn kokybe nekokia..  :D http://www.youtube.com/watch?v=yeX-bNFC9sI

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2008 Gruodžio 30, 11:15:05 »
nu neblogai, bet man rodos kad sitaip (panasei) pavaro jeckyl & hiden- freefall. youtube(i). seip ir darbas neblogas.

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs miurdock

• Įrašai: 155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Sausio 06, 12:40:23 »
Fainai jūs ten pašokot matyt ir jums smagu buvo :)

čia savaitgalį Gaižiūnuose nufilmavom escalade driftą :)

http://www.youtube.com/watch?v=PsmGfsd1U18

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Sausio 06, 12:44:43 »
sweeper > vaziuoju Kaune Sanciuose ir matau kelis vaikus (10-15 metu) bando ta pati sokti ka ir jus sokate ;)

miurdock > kiek tonu jis sveria? :D

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Sausio 06, 16:16:09 »
gali but gali but  ;) ash ir kartais uzhmatau kokias grupeles shokant  :D tik wat gaila kad neatsiranda konkurentu nes sawo konkurentus kai pralenkem wisus tai ju grupes ir ishiro  :D noretusi igaut papildomo stimulo kurt naujus judesius ir shokius dbr beliko tik  $ 1min 100LT  ;)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Sausio 06, 16:55:23 »
http://www.youtube.com/watch?v=jsHUdbfgVqA

kazkada su fotoaparatu nufilmavau ir suklijavau ir kruva (pirmas ir paskutinis darbas :D)

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Sausio 07, 00:14:08 »
ash kol dar yra sniego noriu susukt video tixliau street race ir drift video AUDI TT Q 1.8T (225AG) vs AUDI coupe Q 2.2T 20v (221AG) bet niekaip neprisiruoshiam kameru ishsitraukt ir kuriuko uzhtaworint  :D :D bet nieko wazhiuosim i Visagina teisejau i Lukoil Winter Rally tai duosim waizdu bet dazhniausiai to neplanuoji ir gaunasi kad nieko nenufilmuoji  :-{  :D

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Sausio 27, 19:00:13 »
http://www.youtube.com/watch?v=pbWq3u2bdrk tiesiog bandzhiau zhaisti su efektais iwertinkit ;)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2009 Sausio 27, 19:06:42 »
kokia programa naudojai?

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Sausio 28, 12:42:19 »
kokia programa naudojai?