Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Su Audi Klubo pagalba atostogaukime smagiau ir pigiau :)  (Skaityta 59678 kartus)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
Re: Kelione automobiliu po Europa
« Topic Start: 2009 Birželio 04, 11:15:40 »
Jo, važiavom su mašina savo į Kroatiją... :-] :-] :-] Lenkijoj variklis užkalė... (y) :D :D Praleidom ten 3 paras, paskui išsinuomavom auto ir nuvarėm į Kroatiją, planavom neatsimenu kur, kažkur už Makarskos (man rodos į Podgorą), bet 10val ryto vos neužmigom prie vairo, tai nusprendėm stoti Makarskoj...Paplūdimiuose apie smėlį gali pasvajoti, nebent paimk maišą iš Lt... :D :D Ežiais mane irgi buvo prigasdinę, tai speciailiai juos vaikščiojau ir ieškojau... :D :D :D Nei vieno neradau, nes jų yra šiaurės Kroatijoje labiau, ne pietų... :) Tapkės kur rodė likido, tai gerai su jomis po vandeniu, ant akmenų neskauda kojos, ir bent jau mane traukė su jomis prie dugno... :D :D :D (Kaip vienas pasakė turėčiau daugiau svorio nei jos tai netrauktų  :D :D :D )...Ir nesiūlau važiuoti nuo liepos 1 iki rugpjūčio pabaigos važiuoti, kainos didesnės vos ne dvigubai (nors gal dabar ir mažesnės bus kainos su sąlyga kad nekokia ekonominė padėtis), ir karštis nerealus... ff Bet jei kitaip neišeina, tai tada pasiruoškit keptis... :D :D Ką čia dar...Nu klausk jei kas domina, paporinsiu... :D Ištikrųjų pritariu Arviui, mašiną tik nuomotis... (+) (+) Dabar jei važiuotumėm tai su hebra ir imtumėme kemperį... (y) (y)
o kas su uzkalusia masina buvo grižot pasiimt jaučiu kainavo tas malonumas nemažai :V