Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Su Audi Klubo pagalba atostogaukime smagiau ir pigiau :)  (Skaityta 58736 kartus)

Neprisijungęs ST1G

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
Kokia dabar tvarka LR pilieciui keliaujant i Ukraina? Gal kam teko susidurti su tuo? Aciu uz demesi :)

O kas tave domina butent?, as jau antra vasara kaip atostogavau ukrainoj su masina.
Siaip, labai domiuosi tos salies kultura, tai smalsauju.

Trumpai. jeigu vazuoji su masina. Technine dalys, vertetu pakeist ratlankius jeigu stovi kokie 17-tt, padangu profilis turetu but ne maziau kaip 55, nes keliu ten beveik nera, tik kryptis, na isskirus tik pora trasu tokiu kai Kyev-Barispol ir Kyev-Odessa, o seip daugiau kaip ir nieko, dalys  pigiosm, buvau pirkes ten kalades galines a6c4 tai su darbu isejo apie 100 hrivnu/3= apie 33 litus, Mentai ten ziaurus geriau negert uz vairo ir su kvapu ne vazuot, nes kabinejasi ziaurei prie musisikiu, jeigu stabdo geriau sneketi lietuviskai netgi jei moki rusu tai geriau ne sneket daug nes prasides nesamones, jeigu ka pora kartu pasakik Ambasa arba kazkas tipo toj skambinsiu LR Konsului, nes ten megsta zhiauriai "razvodit kak lahov", pasienije ne labai miegsta musu irgi, paskutini sik kai vaziavom tam mums buse masinos isarde, jauciu vien del to kad du jauni bahuriukai vazaivom su bmw 39, tai ir pagalvojo kad is musu galima babkes padariti. O kai uzpraetais metais vaziavom su mergina tai viskas gerai buvo. Na stai tek apie vaziavima. Apie zmones, uzpraeita vasara buvau prie azovo juros, na ten beveik Russija, visur sneka russishaki  reklamos parudotuves viskas russishkai, o sia vasa buvau vakaruose, tai vat ten gali pajausti ta Ukraineciu kultura, ten viskas tik ukraintiskai, Lvov laaabai grazu miesta, miesto centras kaip maza europa. Jiegu vazuosi i koki kaima tai geriau vakazuose negu ten kur arciau Russijos. Jiegu dar kas domina klausk.