Na jei planuotum pirkti, tai tik senesnės statybos namą...Na kur maždaug apie 90metus statyti...ir tokį apsitvarkyti...O šitų naujų... O sklypą turi ar irgi pirksi?...
na lyg ir turiu (v) teisingiau mano mergina turi
Na jei sklypas yra, tai tada arba jį parduoti ir ieškotis kaip ir sakaiu senesnio namuko ir tvarkyt, arba žinoma pačiam statytis..Jei pačiam, tai pradedant nuo projekto..Jei nežinote ko norite, palandžiokit po rusų saitus, ten tokiųųų namukų yra...
In LT nžn, bent jau man, tai projektų įdomių nėra....O pigiau žinoma pirktis jau paruoštą nei patiems kurti...būtent pas rusus suradau savo svajonių namą...
visai netyčia...nors kalbėjom su vyru, kad mūsų namas bus max 250m2...Projektas paruoštas 411m2...
tuo metu kai landžiojau ir suradau tą projektą, inete buvo įdėti ir planai viskas, aš juos išsisaugojau (turiu ne vieną projektėlį, tai jei norėsi galėsiu permesti), ir kai pribrendo laikas namo projektui ruošti, persiuntėm savo pažystamui architektui, ten tiesa pakoregavom kai ką, nes bereikalingų patalpų buvo, ir štai mūsų svajonių namo projektas mūsų rankose...
Tiesa, iš pradžių skambinom į Rusyną dėl projekto, kad parduotų, tai pasakė kad parduoda tik su sąlyga kad ir patys statys...Mes pasakėm kad in LT, tai atsisakė parduoti, net už didesnę sumą...
Tada nieko nebeliko, kaip tik "padaryti panašų"...
Tiesa, projektas labai brangus išėjo...Net ir su 50proc. nuolaida...Ir dar, gal reiktų šiaip pasižiūrėti ir pasiskaičiuoti, kas labiau apsimoka, ar parduoti sklypą ir pirkt, ar statytis...Statyboms jei ką pinigų turite susirinkę, ar su banko pagalba?...Jei imt reiks paskolą, tai jei nelabai norisi, tai gal sklypas neblogas, ta prasme vieta ir pan., tai kapeikų gal gerų gautumėte ir gal nereiktų iš banko skolintis...Viskam tada užtektų...Na čia mano tokie pamąstymai...