Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 391090 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #3150: 2016 Kovo 19, 10:01:24 »
Kaskoks keistas tavo geodezininkas. Dalina zemes kaip savo. Prisidarys pats saudarbo kad kai zemetvarka atmes byla. Gaus istaisyti situs savo marazmus ir daryti taip kaip priklauso.

Kaip ir rasiau, cia daugiau itakos turi geografine padetis, Kaune uz centimetrus kova vyksta sklypus matuojant, o ten metrais metosi i kaire ir desine.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3151: 2016 Kovo 19, 15:52:59 »
Nesutinku su tuom. Visur istatymai vienodi. Nepasimetysi tais metrais ir centimetrais. O kad zmones kovoja uz savo zeme tai sutinku. Nereikia niekam atiduoti tai kas tau priklauso. O kad geodezininkas atvaziaves gali primatuoti tai kas tau nepriklauso tai cia yra nesamoniu nesamone. Yra galima gauti siektiek daugiau zemes. Bet tai nuo 6aru gali biti 1 ar 2 kvm. Tai beveik nieko. O cia tokiais kiekiais tai nzn nzn ka reikia padaryt kad galetum priglaust tiek zemes. Ir taip lengvai net. Nesu girdejes tokiu istoriju net.

Neprisijungęs lomonosovas

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3152: 2016 Kovo 19, 19:32:30 »
nu ziuresiu kita savaite kai pabraizys, informuosiu kas ir kaip ten, dar toks idomus dalykas cia su ta zeme yr buve, senieji gyventojai pasakojo kad dar sovietiniais laikais kai cia pas ju matuodavo tai ta zeme tai susitraukdavo iki 20 aru tai padidedavo iki 30 aru, bet siaip sako kad is tikro turi buti 25 a, bet ismatavus dabar dar be mano su geodezininku ,, uzgrobtu,, :D tu keliu metru gaunasi 40a , krc bbz, bus matyt

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3153: 2016 Kovo 19, 20:34:36 »
Idomu man suzinoti kajis tau pasakys. Su virsplociai zemetvarka nepraleidzia jei virsija leistinumo ribas. O leistinumo ribos yra labai nedideles. Jeigu truksta tai . Bet jei per daug tai jau niekas dykai neduoda. O ir issipirkinet ta virsploti nera taip paprasta. Jeigu aplink jau butu padaryti kadastriniai matavimai ir tada liktu tau daugiau nei leistinumo ribose tada galetum issipirkt pagal rinkos kaina is valstybes. Nes nelogiska palikti zemes plota nei sioki nei toki. Ten keleta aru. O jei aplink valstybine zeme ir tai hui tu ka gausi.

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3154: 2016 Kovo 20, 15:30:02 »
Sveiki, gal kas keitėte stogo dangą neseniai? Ruošiuosi keisti gyvenamo namo stogo dangą, kyla keli klausimai:
Kokią dangą rinktis?
Samdyti ar pačiam užsiimti atostogų metu (daugiau dėl kainos domiuosi, ar labai brangus darbas?)
Kur dėti seną asbestinį šiferį?
Gal kam nors teko su tuo susidurti,pasidalinkite patirtimi.
Ačiū.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3155: 2016 Kovo 20, 16:00:12 »
Sveiki, gal kas keitėte stogo dangą neseniai? Ruošiuosi keisti gyvenamo namo stogo dangą, kyla keli klausimai:
Kokią dangą rinktis?
Samdyti ar pačiam užsiimti atostogų metu (daugiau dėl kainos domiuosi, ar labai brangus darbas?)
Gal kam nors teko su tuo susidurti,pasidalinkite patirtimi.
Ačiū.
kiek m2 stogas?skarda pigiausiai gaunasi,klaus kas tik domina,dengiu stogus 12m

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3156: 2016 Kovo 20, 16:30:46 »
kiek m2 stogas?skarda pigiausiai gaunasi,klaus kas tik domina,dengiu stogus 12m
skarda pigiausiai, cerpes ilgaamziskiausiai, bele kokia blieka paimk po 10 metu spalva visa nublukus buna, ner geriau kaip cerpes, pas mane garazas ranila uzdengtas o namas tuo nauju beasbestiniu Akmenes, tai nei vieno nei kito nebedeciau sau, geriau  brangiau ir 1 karta negu pigiau ir uz 15 metu vel keist reikes, dar jeigu kokia pigesne ale akcijine skarda tada tai tikrai laikys  :goodboy:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3157: 2016 Kovo 20, 16:43:45 »
skarda pigiausiai, cerpes ilgaamziskiausiai, bele kokia blieka paimk po 10 metu spalva visa nublukus buna, ner geriau kaip cerpes, pas mane garazas ranila uzdengtas o namas tuo nauju beasbestiniu Akmenes, tai nei vieno nei kito nebedeciau sau, geriau  brangiau ir 1 karta negu pigiau ir uz 15 metu vel keist reikes, dar jeigu kokia pigesne ale akcijine skarda tada tai tikrai laikys  :goodboy:
del cerpiu tai jai konstrukcija leidzia,ir pinigene turi but kaupina.viena veikeja zinau jam patare cerpes medvarsciais prisukt,o kas jai sutruks cerpe per viduri :D ardis visa slaita (+)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3158: 2016 Kovo 20, 17:02:46 »
del cerpiu tai jai konstrukcija leidzia,ir pinigene turi but kaupina.viena veikeja zinau jam patare cerpes medvarsciais prisukt,o kas jai sutruks cerpe per viduri :D ardis visa slaita (+)
nu jo, cia geras patarimas :D, cerpes uztenka po pora eiliu pagal perimetra prisukt ir vsio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3159: 2016 Kovo 20, 17:11:08 »
nu jo, cia geras patarimas :D, cerpes uztenka po pora eiliu pagal perimetra prisukt ir vsio
jam pasirode nepatikima (+)

Neprisijungęs wuolis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3160: 2016 Kovo 20, 18:05:18 »
Man norisi pasidaryti vieną kartą. Žinoma kad pigu nebus, bet kol kas neturiu žalio supratimo kiek biudžetuotis..

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3161: 2016 Kovo 20, 18:17:32 »

Į RATC aikštelę veži

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3162: 2016 Kovo 21, 08:49:56 »
Cerpiu vien tik svoris kitas, manau bus sunkiau ne biski uz siferi, tad turi ivertinti ir gegnes. Skarda pigiausia bus, greiciausia, paprasciausia.

Neprisijungęs wuolis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3163: 2016 Kovo 21, 12:10:34 »
Kol kas klaidžioju tarp beasbestinio šiferio ir skardos. Man skarda netgi gražiau, bet abejoju dėl praktiškumo. Ar nesulankstysiu užlipęs kaminą pravalyt, ar lietus labai girdėsis ir t.t.  Dėl kitokio pasirinkimo Bajoras labai teisus, reikia įvertinti kostrukcijas, nes namas pakankamai senas, o keisti gegnių nėra didelių galimybių.

Neprisijungęs Aidas_A6

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3164: 2016 Kovo 21, 12:31:21 »
Kol kas klaidžioju tarp beasbestinio šiferio ir skardos. Man skarda netgi gražiau, bet abejoju dėl praktiškumo. Ar nesulankstysiu užlipęs kaminą pravalyt, ar lietus labai girdėsis ir t.t.  Dėl kitokio pasirinkimo Bajoras labai teisus, reikia įvertinti kostrukcijas, nes namas pakankamai senas, o keisti gegnių nėra didelių galimybių.
Skarda yra skarda, lietus girdėsis, reikalingas storesnis stogo apšildymas, žiemą traukia šaltį, vasarą labai kaista. Plius, kai kurie meistrai moka taip supjaustyt, kad po kelių metų pradeda rūdyti. Skardą labai mėgsta stogdengiai, nes greitai ir lengvai dengiasi, lengva paimti pinigus.
Manyčiau šiferis šiuo atveju geriau.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3165: 2016 Kovo 21, 16:14:08 »
Aš tik už skardą. Jau tad geriau dedu bituminę dangą, nei šiferį :F
Dėl lietaus, tai žiūrint, kokios patalpos pastogėje. Jei gyvenamos, šauni vatos ir bus tylu ramu.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3166: 2016 Kovo 21, 17:00:12 »
Aš tik už skardą. Jau tad geriau dedu bituminę dangą, nei šiferį :F
Dėl lietaus, tai žiūrint, kokios patalpos pastogėje. Jei gyvenamos, šauni vatos ir bus tylu ramu.
tiesa pas mane skarda,jokio garso per liutu,siferis tik eurofala lenkiskas,akmenes spalva saibom nuiena,to namo gegnes nelaikis cerpiu m2 sveria 40kg,skardos 4kg.skarda reikia pirkt is patikimu imoniu,kaip pvz plienitas,prie taves gali cinko kieki pamatuot

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3167: 2016 Kovo 21, 17:02:04 »
Skarda yra skarda, lietus girdėsis, reikalingas storesnis stogo apšildymas, žiemą traukia šaltį, vasarą labai kaista. Plius, kai kurie meistrai moka taip supjaustyt, kad po kelių metų pradeda rūdyti. Skardą labai mėgsta stogdengiai, nes greitai ir lengvai dengiasi, lengva paimti pinigus.
Manyčiau šiferis šiuo atveju geriau.
del greitumo tai cia jokio stebuklo,skarda dengiu 12e,siferiu 15e,cerpem 20e,tai kai kaina brangesne gali ir ilgiau padeliot

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3168: 2016 Kovo 21, 19:02:14 »
pavėsinei, terasai užtenka tiesiai ant osb kalti bitumines čerpes, ar reikia dar tą sluoksnį dėti? :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3169: 2016 Kovo 21, 19:04:33 »
pavėsinei, terasai užtenka tiesiai ant osb kalti bitumines čerpes, ar reikia dar tą sluoksnį dėti? :think:
paklota dek ant osb,jai siaurinej pusej,pasiruosk purkst chemija nuo samanu

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3170: 2016 Kovo 21, 19:15:33 »
paklota dek ant osb,jai siaurinej pusej,pasiruosk purkst chemija nuo samanu
supratau, galvojau gal be jo nieko blogo, kadangi ne namo stogas. stogas rytinėj pusėj, link pietų. Nesugalvoju ką daugiau dėti terasos stogui. Namas su skarda, bet terasai nelabai norisi.. :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3171: 2016 Kovo 21, 19:22:31 »
supratau, galvojau gal be jo nieko blogo, kadangi ne namo stogas. stogas rytinėj pusėj, link pietų. Nesugalvoju ką daugiau dėti terasos stogui. Namas su skarda, bet terasai nelabai norisi.. :think:
per lietu tau terasa labai skambes nuo skardos,prieki butinai uzdek nulasejimo skarda,nes osb supus

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3172: 2016 Kovo 21, 19:31:11 »
per lietu tau terasa labai skambes nuo skardos,prieki butinai uzdek nulasejimo skarda,nes osb supus
būtent todėl ir svarstau dėt žvynus. kokios firmos parekomenduotum jei teko dirbti? ok, skardą reiks būtinai uždėti. Svarstau nedėti latako, nelabai man jo reikia toj vietoj, nes įėjimas per šoną, o ne iš šlaito pusės. gerai ar blogai čia mislinu :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3173: 2016 Kovo 21, 19:43:30 »
. Svarstau nedėti latako, nelabai man jo reikia toj vietoj, nes įėjimas per šoną, o ne iš šlaito pusės. gerai ar blogai čia mislinu :think:
tvarkingiau su lataku, ne ka jis ten kainuoja, purvas-vanduo nesitaskys, be lataku man kaip neuzbaigta statyba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3174: 2016 Kovo 21, 19:48:26 »
būtent todėl ir svarstau dėt žvynus. kokios firmos parekomenduotum jei teko dirbti? ok, skardą reiks būtinai uždėti. Svarstau nedėti latako, nelabai man jo reikia toj vietoj, nes įėjimas per šoną, o ne iš šlaito pusės. gerai ar blogai čia mislinu :think:
bitumas icopal,pas uosvius toki uzmetes jau 8metailaiko gerai, lataka uzsimesk,nes veja lasai istaskis