nori pasakyt va taip prasibegu su siupeliu,pralyginu zemes ir lieju betona ant zemes? nu tipo ne ant zemes o ant polistirolo? ir nereikia grezt poliu? ar tu cia man eilini karta kersiji uz kazka?
Šio pamato liejimas skaitosi brangesnis, bet kai toks plotas, manau įsivertink ir paprastumo pliusus, bei patogumą.
Su šiūpeliu kažin. Aš nusikasiau juodžemi (nes ant buvusio daržo daryta), supyliau žvyrą ir suvibravau. Toliau celofanas, putplastis, armavimas, šildomų grindų vamzdis ir karopkė padaryta grubiai per 1 dieną. Sekančią dieną atvežė betoną, išpylė, išlyginom per dalį dienos. Vsio
Ant rytojaus turėjau ir pamatą, ir grindis išlietas, ir net šildymą paruoštą. Nafik ten knistis su tais poliais, ar žemės kasimais, apalopkės kiek kalti. Bet čia mano nuomonė, juolab nepopuliari, nes visi įsikandę į žemėje laidojamus pamatus, tad daug kas nušvilps mane
Justai, kaip tik namą gali kilnoti kaip nori ir nieko nenutiks, priešingai nei pamatas lietas žemėje, kuris paskui lūžta, skylą ir tuo pačiu sienas skaldo - šis lietas padas išlieka savo vietoje. Pas mane namas stovi jau niolika metų ant lieto pado, tad niekas jam nesidaro.