pries kokiu 10 sios temos lapu, buvo kalbeta apie grindu dangas, garazui. kiek pamenu visi vis kazka siule, is interneto, deja bandziusiu nepamenu. taigi, stai mano patirtis:
nebandziau kreiptis pas tuos kurie parduoda komplektus, 25 m2. (nedekingas pas mane plotas, reik apie 1.5kpl)
bandziau kreiptis pagal kitas nuorodas, kurie yra vln - labai nustebino kainos - 100-150lt/m2.
ir suradau juos -
http://www.svirplys.lt/patiko kad gali suruosti bet kokiam plotui to birzgalo. viso 33m2 sumokejau 860lt, i ta iejo dar vienas papildomas sluoksnis kazkokios kitokios dangos pavirsiui, kuris dreksta daznai (6 m2), taigi, bendrai, kaina padoriausia gaunasi kiek ieskojau.
grindys nuteptos, isdziuvusios, pavirsius kaip akmuo. aisku bus matyt po ziemos bus

pavirsius svelnus, ne slidus, labai patiko. pilkas.
paruosia 2 poras kibireliu/bakeliu (mano atveju buvo 3 poros, nes buvo papildomas sluoksnis), kurios pries tepant reik sumaisyt su maisytuvu, ir tept. sunaudot reik per pusvalandi. 33m2, vienas niekaip nespeciau - tepem dviese, tuomet ok. tirsteja tikrai greit. dziusta, tokiu oru kaip dabar - puikiai.
dar ka pastebejau - kita kart as pats paprasyciau kad vienam sluoksniui paruostu koki 10-15proc daugiau mases, antram tiek pat maziau. pirma sluoksni tepant, isejo daug daugiau nes uzsipilde visi betono tarpeliai, i pabaiga tikrai ploniau tepiau nes teko taupyt. antram sluoksniui, isejo jau maziau.
jeigu kas turesit klausimu, klauskit