Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 402049 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #1150: 2013 Balandžio 13, 20:13:38 »
sveiki statytojai :D

klausimas, gal kas turi idėjų, kiek galima įkainoti įstiklinto balkono rėmo dažymo kainą? Spėju, metrais reikia čia matuoti. Kvadratais nieko nepriskaičiuosi, nes pats darbas ne tas pats kas sieną dažyti (dažomo paviršiaus kvadratų visai nedaug, dirbt ilgai, kampai, precizika prie stiklo... trumpai:  kruoštus darbelis).

Bandžiau įvairiai ieškoti informacijos internete, nėra konkrečiai tokios paslaugos įkainio. Tada bandžiau rasti bent radiatorių/vamzdžių dažymo įkainius (panašus kažkuo darbas, kvadratų nedaug, bet laiko užima) - irgi nieko tinkamo, tik kad už radiatorių 80lt/vnt.

Klausimas ir pasiūlymai, kodėl pačiam nedažyti - nereikalingi :D čia pats ko gero ir dažyčiau, tiesiog noriu tinkamą tarifą pasirinkti, kad ir pačiam tiktų ir  "užsakovas" neapalptų :D

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1151: 2013 Balandžio 13, 21:31:36 »
galeciau tik langokrascio tinkavimo ir dazymo kainas pasakyt.ir skaiciuojasi metrais.o siaip tokie darbai skaiciuojasi kaip valandinis arba pagal susitarima uz kiekviena atvaziavima

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1152: 2013 Balandžio 13, 21:39:07 »
Kolegos, kiek galima mokėti už trinkelių klojimą? Domina kvadrato kaina su viskuo.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1153: 2013 Balandžio 13, 21:45:01 »
Mes mokejom 30lt/m2 uz bortelio padejima 10lt
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1154: 2013 Balandžio 13, 22:20:36 »
Mes mokejom 30lt/m2 uz bortelio padejima 10lt

O čia į tą kainą kas įėjo? Ką jie darė? Gruntą nukasinėjo, vėžė gruntą, skaldą? papasakok, įdomu man šiuo metu visos peripetijos. Bėje, koks oras reikalingas, kad jas kloti? Dabar ten jovalas, įtariu, kad reikia sausų orų? :V

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1155: 2013 Balandžio 13, 22:29:12 »
O čia į tą kainą kas įėjo? Ką jie darė? Gruntą nukasinėjo, vėžė gruntą, skaldą? papasakok, įdomu man šiuo metu visos peripetijos. Bėje, koks oras reikalingas, kad jas kloti? Dabar ten jovalas, įtariu, kad reikia sausų orų? :V
na mesziagos aisku musu buvo. O dare jie praktiskai viska, nukase sena velena, pyle zvyra, smeli, padejo trinkeles ir tarpus ant galo uzpilde. Jei pliurze pas tavo tai jo, geriau tegul padziusta, nelabai smagu jiems ten butu dirbt
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1156: 2013 Balandžio 13, 22:36:26 »
Ne smagume esmė, dzin kur jie dirbs. Esmė, ar galima ant tokio oro išvis ką padaryti :) Bėje, pas mane gruntas kaip ir normalus, susistovėjusi skalda+smėlis. Vistiek bet kokiu atveju nukasinėja ar nebūtinai?

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1157: 2013 Balandžio 13, 22:38:56 »
Evaldai, pas mane buvo prieš metus situacija tokia, kad apie namą molynas - mirties taškas. Palaukėme kol pradžiuvo, tada jie nukasė kiek reikėjo atsivežė visas medžiagas savo (trinkeles irgi, bet rinkausi tas pigiausias betono spalvos), žvyrą, acijas ir t.t., viską padarė per savaitę laiko maždaug (130m2). Už kvadratą sumokėjau 80Lt/m2 :V Manau, kad tikrai ne pigiausiai sumokėjau rinkoje, bet lyg normaliai padarė. Išlindus vienam brokui atvažiavo, viską sutvarkė be problemų (y)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1158: 2013 Balandžio 13, 22:40:14 »
Ne smagume esmė, dzin kur jie dirbs. Esmė, ar galima ant tokio oro išvis ką padaryti :) Bėje, pas mane gruntas kaip ir normalus, susistovėjusi skalda+smėlis. Vistiek bet kokiu atveju nukasinėja ar nebūtinai?
priklauso nuo to, kokiame lygyje su dabartiniu, pas Tave bus trinkelės. Jei tokiame pačiame, tai reikia nukasinėti tikrai (+) Aš dar neskubėčiau su darbais, leisčiau bent jau pašalui išeiti...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1159: 2013 Balandžio 13, 22:46:36 »
Tomai - 80lt vien darbas su jų medžiagomis, išskyrus trinkeles ar ne?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1160: 2013 Balandžio 13, 22:49:30 »
Tomai - 80lt vien darbas su jų medžiagomis, išskyrus trinkeles ar ne?
Evaldai, su viskuo lygtais gavosi 85Lt/m2, bet čia jau su trinekelėmis :V Dasivežinėti daug medžiagų pas mane nereikėjo (-)
Rut galiu viską sutikrinti ir pasakyti tiksliai, jei tikrai domina :V, nes šiandien šiek tiek :G po uošvio vizito  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1161: 2013 Balandžio 13, 22:52:13 »
Rytojui tu ir taip darbų turi :-] Jei 85 su viskuo, tai dar dar. Visai mane tenkintų toks reikalas.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1162: 2013 Balandžio 13, 22:52:38 »
Del nukasimo tai pagal technologija isvis daug priklauso nukasti, bet manau taip niekas nedaro. Jei kaip sakai viskas paruosta tai dasipils, pasitrombuos ir ok bus.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1163: 2013 Balandžio 13, 22:56:00 »
Rytojui tu ir taip darbų turi :-] Jei 85 su viskuo, tai dar dar. Visai mane tenkintų toks reikalas.
ryt aš turiu tiesiog pasėdėti auto, kai mane su dėže veš iki stoties, o tiek aš ir :G galiu (+)
Del nukasimo tai pagal technologija isvis daug priklauso nukasti, bet manau taip niekas nedaro. Jei kaip sakai viskas paruosta tai dasipils, pasitrombuos ir ok bus.
pas mane apie 70-80cm nukasinėjo :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1164: 2013 Balandžio 14, 01:29:05 »
galeciau tik langokrascio tinkavimo ir dazymo kainas pasakyt.ir skaiciuojasi metrais.o siaip tokie darbai skaiciuojasi kaip valandinis arba pagal susitarima uz kiekviena atvaziavima

angokraščių nereikia. Viena idėjų yra pasiūlyti tradicinį 12-15lt/m2 variantą (skaičiuojant visą plotą su stiklais). Visgi, dažymas lauko pusės, antras aukštas.
iš akies skaičuojant turėtų gautis darbai apie 200lt už visą balkono išorę (13-15m2), t.y. 3/5 rėmai su stiklais, o 2/5 (turėklai) pilnai lentutėmis apkalti.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 14, 04:34:44 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1165: 2013 Balandžio 14, 11:05:20 »
dazysis remas,medinis jisai?cia daugiabutis?aplink langa betonas ar kas ten yra?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1166: 2013 Balandžio 14, 11:08:24 »
pas mane apie 70-80cm nukasinėjo :V
Afigienai gerai (y)
Esu kazkada toki darba dirbes, reta brigata taip grunta paruosineja ;)

Neprisijungęs san1okas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1167: 2013 Balandžio 14, 11:45:54 »
70-80 cm nukasineti yra ka veikti ir su bobcatu(wow)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1168: 2013 Balandžio 14, 14:34:44 »
dazysis remas,medinis jisai?cia daugiabutis?aplink langa betonas ar kas ten yra?
Taip, medinis įstiklinto balkono rėmas. Buvęs lakuotas, tačiau senai užsleista, apačios langų rėmų (kur nusilupęs lakas) jau papilkėję nuo atmosferos poveikio.
Tad manau bus sprendimas paprastas - dažyti rudai.
Taip, daugiabutis.
Tik nesupratau dėl to betono aplink langą. balkono išorė apkalta medinėmis dailylentėmis. Irgi dažysis. Irgi manau už tuos pačius 15lt/m2 tarifą :)

Neprisijungęs sparco

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1169: 2013 Balandžio 17, 10:21:18 »
Kaip galvojat, ar įmanoma, kad prieš 2 metus sudėtos, jau susigulėjusios trinkelės imtų ir per naktį pora cm pakristų į apačią? Nutiko taip šios savaitės naktį iš pirmadienio į antradienį. Vartai nebeužsidaro, vyriai nebepasiekia metalinės plokštelės. Tvoros bokšteliai irgi vargiai ar galėjo pasikelt į viršų, suleisti 130cm į apačią, nesiekė tiek įšalas :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1170: 2013 Balandžio 17, 10:56:39 »
Kodėl vargiai? Man panašu, kad tvoros stulpai vaikšto. Biški palauk, gal atsistos į vietą.

Neprisijungęs sparco

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1171: 2013 Balandžio 17, 11:02:35 »
Na man irgi pirmoji tokia mintis buvo, vis dėl to vos lapkritį suleisti ir sumūryti tie stulpai, bet ir skaičiavom, kad giliau įleist, jog nebūtų tokių nesąmonių :/ Reikės laukt, o jeigu kas, skolinti kempą :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1172: 2013 Balandžio 27, 12:00:14 »
Na va, už kelių savaičių jau bus pradėdas kloti kiemas. Sutariau už 60lt/m2. Viskas jų. Trinkelės iš betono mozaikos. Dabar tik niekaip neapsisprendžiu, ar dėti standartines stačiakampes, ar tas vadinamasias "bulkutes". :think: Gal ką patarsit?
Bėje, viso gavosi 280m/2.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1173: 2013 Balandžio 27, 12:02:23 »
aš dėjau standartines tas stačiakampes. Kaina (y)(y)(y)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1174: 2013 Balandžio 27, 12:09:49 »
Iš pradžių ir aš galvojau tik apie stačiakampes, bet dabar žiūriu, kad tos bulkutės gal visai nieko įsipaišytų. Kaina gera, dar manau eis pasmaugti, tik čia man regis aš bortelių nesu pridėjęs. Pagal jų sąmatą, viskas bendrai gausis ~18k