Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 414138 kartus)

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #1075: 2013 Sausio 27, 11:50:28 »
ta prasme - gartraukis veikia, pucia - viskas eina lauk, voztuvas atidarytas. gartraukis isjungtas, voztuvas uzdaryta. tesingai?
kaip ziema per salcius, saltis neina? as to labiausiai bijau..

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1076: 2013 Sausio 27, 11:54:02 »
supratai teisingai. nezinau,nejauciu,kad eitu saltis

Neprisijungęs FM3

• Banned!
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1077: 2013 Sausio 27, 15:05:59 »
Statai va toki pagal reikiama skersmeni ir viskas. As toki pasistates. Dabar nebepucia vekas, kai gartraukis isjungtas. (y)
http://www.e-senukai.lt//200000063976_2.html
ta prasme - gartraukis veikia, pucia - viskas eina lauk, voztuvas atidarytas. gartraukis isjungtas, voztuvas uzdaryta. tesingai?
kaip ziema per salcius, saltis neina? as to labiausiai bijau..

Kekvienas normalaus gamintojo garvilkis turi ta voztuva. Kam dar statyti antra papildoma.  1.jai garvilkio ventiliacija iseina i virsu,antro tikrai nereikia.   2.isimti galima daryti su antru voztuvu,tik tuo atveju,jai vamzdi vedi i siena ir is tos puses visalaik stiprus vejas.tada tokiu atveju jis gal ir pades,bet ne del silumos,o garso,kai vejas svilpe isjungtam garvilkiui .  3.o siluma iseina,ne per garvilki,o per virtuves ventiliacija.  Taip kad nemaisykite garvilkio vamzdzio ir silumos nuotekio per ventiliacija.  :)

Neprisijungęs petruchia

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1078: 2013 Sausio 27, 17:24:33 »
o ar yra kas garintuvo vamzdi issivede tiesiai per siena i lauka ? Neapsala ?

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1079: 2013 Sausio 27, 17:33:05 »
5 postus i virsu buvo tas pats klausimas  ;)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1080: 2013 Sausio 27, 19:03:18 »
Na pas mane atrodo normalus AEG, bet tokio voztuvo nebuvo. Kai keiciasi slegis lauke, arba kai stiprus vejas lauke tai jauciasi, kaip saltas oras eina i kambari per gartrauki.

P.S. kas tas garvilkis? :)
garu vilkikas

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1081: 2013 Sausio 27, 19:08:43 »
Na pas mane atrodo normalus AEG, bet tokio voztuvo nebuvo. Kai keiciasi slegis lauke, arba kai stiprus vejas lauke tai jauciasi, kaip saltas oras eina i kambari per gartrauki.

čia gi silwer ar kaip ten jo nick'as buvo rašinėja po nauju nick'u, nebūtina suprasti viską, ką jis rašo (-)

Neprisijungęs petruchia

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1082: 2013 Sausio 27, 19:53:35 »
5 postus i virsu buvo tas pats klausimas  ;)

Na perskaitykit, ponas, ta 5 postais auksciau klausima, ir dar karta perskaitykit mano :)
As visiskai ne to klausiu. Man idomu ar neapsala , kadangi siltas garas labai trumpu atstumu (~1-1,5m) iseina lauk. Bijau kad neapaugtu anga ledu esant didesniam saltukui.   

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1083: 2013 Sausio 27, 20:56:17 »
gal kas su metalu susidure? zodziu reikia bute siena iswersti bet bijau kad ant tos sienos ploktes stogo sudetos tai galwoju det 7metru sweleri kaip sarama kad laikytu ir poto su gipsu uzkawot nes desis gipsas lubos tai idomu koki geriau det sweleri kad laikytu ir nelinktu?

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1084: 2013 Sausio 27, 20:57:54 »
čia gi silwer ar kaip ten jo nick'as buvo rašinėja po nauju nick'u, nebūtina suprasti viską, ką jis rašo (-)
meluoji?  :D :D :bedantis:

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1085: 2013 Sausio 27, 20:59:33 »
Na perskaitykit, ponas, ta 5 postais auksciau klausima, ir dar karta perskaitykit mano :)
As visiskai ne to klausiu. Man idomu ar neapsala , kadangi siltas garas labai trumpu atstumu (~1-1,5m) iseina lauk. Bijau kad neapaugtu anga ledu esant didesniam saltukui.   
pas kaimyną mačiau, kad taip padaryta, tai neapšalo dar niekas kiek matau :V

meluoji?  :D :D :bedantis:
rašo daug ir neina suprasti ką jis nori parašyti, tai spėju, kad čia tas pats asmuo :V

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1086: 2013 Sausio 27, 21:19:44 »
gal kas su metalu susidure? zodziu reikia bute siena iswersti bet bijau kad ant tos sienos ploktes stogo sudetos tai galwoju det 7metru sweleri kaip sarama kad laikytu ir poto su gipsu uzkawot nes desis gipsas lubos tai idomu koki geriau det sweleri kad laikytu ir nelinktu?
koks sienos storis?

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1087: 2013 Sausio 27, 21:29:04 »
koks sienos storis?
per raudona plyta plius tinkas po 4cm is abieju pusiu

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1088: 2013 Sausio 27, 21:43:36 »
neturetu tikrai buti bloku laikancioji. siaip laikancioji siena buna 38cm storio,per tris plytas. pertvarines per puse plytos. paimk palei lubas ismusk viena plyta,pamatysi,kad ne nesancioji ;)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1089: 2013 Sausio 27, 22:00:01 »
biski pavelavau cia, bet ne nuo sieros o nuo gelezies vanduo smirda.
pas mane 66m grezinys, tas pats buvo, staciau filtrus (balionai tokie melyni), baigesi smarves. kai daug gelezies dar galima bandyti statyti presuotos anglies filtrus i mazas kolbas, tokias rankom uzsukamas, bet man nepadejo. tik finale kaina irgi nemaza gaunasi, filtras po mazdaug 50lt, reik keist kas menesi, tai finale ne piguva gaunasi jei skaiciuojant ilgesni laikotarpi..
o gilus grezinys nera blogai - gilaus grezinio trukumas yra tas kad gelezies daugiau buna, bet gelezi galima isvalyti, ir daug daug maziau nitratu.
negilus grezinys - didesne tikimybe kad nitratu daugiau bus, o su nitratu salinimu jau dideles problemos. gelezies daug maziau buna negiliam grezinyje

smarve smarvei nelygu... visi gamintojai ir filtru statytojai paklausia... ar vanduo turi kvapa... jei taip, tai atsakymas paprastas: SIEROS VANDENIS ar kaip ten jis vadinasi...

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1090: 2013 Sausio 27, 22:21:00 »
tai iseina kad nesancioji siena yra kolidorio ir tarp kaimyno ir mano nes pas mane wisuose kambariuose pertvaros per raudona plyta :-)

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1091: 2013 Sausio 27, 22:33:04 »
Namas mūrinis?
Pabandyk pasižiūrėti kaip eina plokštės (jei matosi sujungimo vietos - siūlės), pasivartyk turimus NT dokumentus ar kokią namų knygą, kur būtų buto planai (patalpų išdėstymas, sienų storis matysis).

Neprisijungęs FM3

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1092: 2013 Sausio 27, 22:43:17 »
tai iseina kad nesancioji siena yra kolidorio ir tarp kaimyno ir mano nes pas mane wisuose kambariuose pertvaros per raudona plyta :-)

vienos plytos siena gali versti,jai keliu plytu storio nesancioji konstrukcine,nedaryk to. nebent gyveni paciam virsuj ir nebera virs taves kaimynu,tada gali sveleri deti tarp ploksciu jungciu.

keista,siaip turejo buti pas AEG.na bet jai nebuvo,tada reikia deti. pirkau lietuvoj Fagor kopija_ Vido garvilki,tai ir pas ta gaiduka buvo tas voztuvas. :D    garvilkis tai gartraukis,vienas ir tas pats.  :)

o ar yra kas garintuvo vamzdi issivede tiesiai per siena i lauka ? Neapsala ?

apserksnyti gali tik metalines groteles per didelius salcius.dek plastmasines groteles bus  (y) 

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1093: 2013 Sausio 27, 23:29:46 »
murinis namas storosios sienos yra laukines koridorio sienos tarp kaimyno ir mano buto sienos storis per raudona plyta tai taip iseina kad plokstes isdestitos nuo kaimyno lauko sienos iki mano laukines sienos ilgis iseina apie 10metru reiks pazet dar ryt knygoi kas ten pabrezta :-)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1094: 2013 Sausio 27, 23:32:06 »
siaip dazniausiai perdengimo plokste ptk buna 6m ilgio. ziurek gal matysi kur ji prasideda ir baigiasi.

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1095: 2013 Sausio 27, 23:52:51 »
reiks ziureti bet gal vistiek idet ta sweleri? nes bute wisos sienos wersis viena liks kitos darysis is gipso

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1096: 2013 Sausio 27, 23:54:10 »
jei neturi kur det pinigo ir reikia tau to svelerio-dek,negi kas uzdraus :D

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1097: 2013 Sausio 27, 23:59:42 »
Ponu cia tikrai nera ir visi cia lygus. ;) Ir pas tave buvo du klausimai  (H-) is kuriu i viena atsakyta  (+) (h)

Neprisijungęs FM3

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1098: 2013 Sausio 28, 00:04:14 »
reiks ziureti bet gal vistiek idet ta sweleri? nes bute wisos sienos wersis viena liks kitos darysis is gipso

keliu kambariu butas?langai i abi puses namo eina?butas soninis ar vidurinis laiptineje?

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1099: 2013 Sausio 28, 09:27:34 »
Manau byfo tu supranti, kad tavo tiems darbams teoriškai reikalingas projektas.
Jei kokiam kaimynui nepatiks triukšmas, pamatis išnešamas-įnešamas statybines atliekas ir t.t. - gali pasibelsti kokia inspekcija.
Per 2012 m. buvo galima įsiteisinti savavališkumus ir t.t.