Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 414376 kartus)

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
Ats: Statyba
« Atsakymas #575: 2012 Birželio 27, 20:09:35 »
Ne toki daigta per rankas leist be operatoriaus. Geriau samdyt koki zmogu kuriam mokesi litus nuo isdibtu valandu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2012 Birželio 27, 20:42:18 »
Pradzioje nupirkti reikia, cia kuo giliau, tuo daugiau medziu :) blin didesne problema kad policija masiskai juos pradejo tikrinti. Uzdarineja traktoriukus dideliais tempas, is Angliju, vokietiju veza juos vogtus. Isnuomoja ten, Lietuvoj parduoda. Pabendrauta su gamintoju atstovybem, cia labai nemaza rizika, nes sioje Afrikos valstybeje ju knibzda vogtu. Nesinoretu kad laukuose atimtu (o net ir taip yra buve zmonems)

O nuoma be operatoriaus bus ilgesne, nei kad su igudusiu operatorium, tik puikiam suprantama kokios rizikos, bet juk yra visokiu antirizikos mechanizmu, saugikliu. Bei cia masinis verslas tikrai neplanuojamas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2012 Liepos 09, 22:32:10 »
http://auto.plius.lt/skelbimai/jcb-803-mini-ekskavatorius-2370065.html

Gal kieno is musu žvitrios akys ką negero įžiūrės? O gal net yra žmonių, kad galėtų jį pažiūrėti? Už sugaištą laiką atsilyginčiau pavedimu.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2012 Liepos 10, 12:25:59 »
Kada tau čia reikia? Ryt galiu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2012 Liepos 10, 12:30:31 »
Man nera skubu, tik kai geras varijantas ir tvarkingas buna - jis neuzsilaiko ilgai.
Butu super jei ryt :) 1000lt jis be zodziu nuleido.
Labai svarbu: dokumentai, serijos numeriai, nes be galo daug vogtu privezta. Uzsieny isnuomoja, i lietuva parveza - parduoda greit, o paskui tampa vogtas :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 10, 12:34:54 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #580: 2012 Liepos 10, 12:33:43 »
Nu ryt būsiu tame gale, vežu senolį savo kaip tik į Telšius. Jis TA žemės ūkio dirbo visą amžių, tikrai supras, ką pažiūrėti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2012 Liepos 10, 12:35:37 »
Nu ryt būsiu tame gale, vežu senolį savo kaip tik į Telšius. Jis TA žemės ūkio dirbo visą amžių, tikrai supras, ką pažiūrėti.
Super! esu visiskai tada ramus, kad apziures viska kaip reikia :) Paskambinau jam, pasakiau kad atvaziuosite ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 10, 12:38:37 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2012 Liepos 22, 20:19:08 »
Specai - reikia jūsų pagalbos. Pas mane stoge bus trys lenktos konstrukcijos. Su kuo dėti stogą, kad eitų normaliai išlenkti? Noriu šiaip dėti skardą, bet ar ji lenksis puslankiu? :V

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2012 Liepos 22, 21:04:59 »
Specai - reikia jūsų pagalbos. Pas mane stoge bus trys lenktos konstrukcijos. Su kuo dėti stogą, kad eitų normaliai išlenkti? Noriu šiaip dėti skardą, bet ar ji lenksis puslankiu? :V

medienos turi tai tik tikras cerpes

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2012 Liepos 22, 21:06:46 »
Bleha, nenoriu aš tiek ant to stogo sūdyti, o jau ir projekto nebesinori keisti, kadangi gi keičiasi konstrukcija ir t.t. :V Kaip žvynas įdomu laiko?

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2012 Liepos 22, 21:14:24 »
jei ne brokinis tai kaina iseis kaip cerpiu, kadangi dedas osb plokste. bet pagal patikimumu neprilygs cerpem. paziek molines cerpes po kiek simtmeciu laiko.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2012 Liepos 22, 21:37:45 »
Dėl patikimumo nei net nekalbu. Tokį uždedi ir pamiršti, bet šiuo atveju bandysiu kažką kitą, o ne tikras čerpes. Nu skaudžiai toks stogas sukainuos, sakyk ką nori ;) Ir taip jau ta troba nesigavo maža, o dar blin stogą čerpinį siūlai :D

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2012 Liepos 22, 21:55:49 »
patarimas-apsikai nyksti,apsik ir delna. kiek sutaupysi? 5k litu? kad paskui nereiktu gailetis...

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2012 Liepos 22, 22:00:25 »
Dėl patikimumo nei net nekalbu. Tokį uždedi ir pamiršti, bet šiuo atveju bandysiu kažką kitą, o ne tikras čerpes. Nu skaudžiai toks stogas sukainuos, sakyk ką nori ;) Ir taip jau ta troba nesigavo maža, o dar blin stogą čerpinį siūlai :D

tu skaiciuok ne medziagos kvadratinio metro kaina. o sumontuoto. ir pamatysi kad skirtumai ne tokie dideli.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2012 Liepos 22, 22:03:08 »
Na gerai, čerpių kaina ne tokia baisi... Bet aš turiu medieną pasiruošęs skardai. Stipriai daugiau jos reikia, dedant čerpę?

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2012 Liepos 23, 13:19:07 »
"Mediena paruošta skardai" nelabai ką pasako apie gegnes, tarpatramius, šilumos sluoksnį. Vienas 15x5 deda, kitas 25x... ir t.t.
Medžiagų atsparumą jei mokeisi, tai +/- pasiskaičiuosi arba kokių pavyzdžių paieškok internete, pasiklausk patarimų pas statybininkus-stogdengius ir t.t.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2012 Liepos 23, 20:27:09 »
"Mediena paruošta skardai" nelabai ką pasako apie gegnes, tarpatramius, šilumos sluoksnį. Vienas 15x5 deda, kitas 25x... ir t.t.
Medžiagų atsparumą jei mokeisi, tai +/- pasiskaičiuosi arba kokių pavyzdžių paieškok internete, pasiklausk patarimų pas statybininkus-stogdengius ir t.t.
[/quote koks skirtumas nenuoto priklauso gegnes storis aukstis.skaiciuojasi apkrova stogo laipsnis,cerpem grebestai aina 50*50 skardai 25*100,dek evka zvyna nusipurksi hemija ir nesuksi galvos,jai mansarda gyvenama,prakeiksi skarda per kiekviena lietu jai nori kazka apie stogus suzinot parasyk pm

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2012 Liepos 24, 13:05:35 »
kas per vejai apie skarda ir lietu? pas mane skarda ir gali lyt kiek tik nori,vos girdisi,ir man asmeniskai tai malonu. aisku jei stogas nesiltintas tai ausis gali uzgulti :D jokiu minusu nematau skardoj.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2012 Liepos 24, 18:26:56 »
kas per vejai apie skarda ir lietu? pas mane skarda ir gali lyt kiek tik nori,vos girdisi,ir man asmeniskai tai malonu. aisku jei stogas nesiltintas tai ausis gali uzgulti :D jokiu minusu nematau skardoj.
kiek šiltinta ??
turiu du pavyzdžius:
1) Šiltinta 30cm horizontaliai + tarpas tarp vatos ir skardos nemenkas
2) Šiltinta 20cm pagal stogą + tarpas tarp vatos ir skardos minimalus

Pirmu variantu vos vos girdisi, antru variantu nemenkai girdisi ir jei lyja stipriai būna, kad naktį atsibundi  :V

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #594: 2012 Liepos 24, 19:17:21 »
As tai efkai nesiulyciau cerpiu.. Svoris didelis. Ypac jei kaip sako namas didelis. O sienos is ko darytos? muras ar karkasas? Blokeliai ar plytos? Tie zvynai tai man piguva ir nemaciau kad kur graziai atrodytu. Dek skarda ir nesuk galvos. :) O jei puslankiu yra ant stogo, tai zek kad skardos rastas lankstymo butu toks kad linktu graziai. Cerpinis profilis kogero gali ne visada graziai linkti. Tada koki trapecini.. Bet cia tik mano nuomone :)

Su skarda 20 cm tarp gegniu, tuomet palepe ir lubose 20  :V garsas minimalus

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2012 Liepos 24, 22:57:10 »
kiek šiltinta ??
turiu du pavyzdžius:
1) Šiltinta 30cm horizontaliai + tarpas tarp vatos ir skardos nemenkas
2) Šiltinta 20cm pagal stogą + tarpas tarp vatos ir skardos minimalus

Pirmu variantu vos vos girdisi, antru variantu nemenkai girdisi ir jei lyja stipriai būna, kad naktį atsibundi  :V
7.5+7.5+5+5 va toks sumustinis pas mane. tarpas nera didelis tarp vatos ir skardos. nzn,man gerai.  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2012 Liepos 27, 20:41:27 »
As tai efkai nesiulyciau cerpiu.. Svoris didelis. Ypac jei kaip sako namas didelis. O sienos is ko darytos? muras ar karkasas? Blokeliai ar plytos? Tie zvynai tai man piguva ir nemaciau kad kur graziai atrodytu. Dek skarda ir nesuk galvos. :) O jei puslankiu yra ant stogo, tai zek kad skardos rastas lankstymo butu toks kad linktu graziai. Cerpinis profilis kogero gali ne visada graziai linkti. Tada koki trapecini.. Bet cia tik mano nuomone :)

Su skarda 20 cm tarp gegniu, tuomet palepe ir lubose 20  :V garsas minimalus

Sienos iš fibo 250. Nebežinau ir pats, ką čia sugalvoti, bet esmė, kad čerpių nedėsiu. Reikia rinktis tarp žvyno ir skardos. Biškiuką baido tai, kad labai jau daug fuflo skardos užsivežė pardavėjai, nesinori, kad nusiluptų.

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #597: 2012 Liepos 27, 23:38:59 »
ir varztam nepagailek. geriem varztam. nes fufelis po poros metu suskilines gumine tarpine,prades klebet.lipsi ant stogo varzyt,neduok dieve perresi skarda,prades rudyt. cia visiskai rimtai.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2012 Liepos 28, 00:20:33 »
Nedėk skardos, pas mus skardinis stogas, nors ir papildomai įvarėm varžtų, vis tiek per didelius vėjus šneka jis  (z)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599: 2012 Liepos 28, 01:05:48 »
 :D