Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 401905 kartus)

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #3075: 2016 Kovo 12, 19:03:42 »
As galvoju darytis gembinius ,skaiciavau kad darant paciam gaunasi apie 200eu 4 metru ilgio ,bus naudojama segmentine tvora uzpildui ,aisku cia be automatikos,tik profilis ir guoliniai ratukai . Automatika dar 200 eu gaunasi. Kaimynas pasidares stumdomus ,detas kampuotis ant zemes ir istekinti ratukai ,viskas paprasta ir dirba jau keli metai ,aisku ziema sniega reik pastoviai nuo ju valyt kad dirbtu tinkamai.

Neprisijungęs lomonosovas

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3076: 2016 Kovo 12, 19:44:34 »
Tik uz stumdomus, pas mane varstomi su automatika tai sniega reik rimtai nukasinet, vietos daugiau uzima, stumdomiems jokio sniego nukasinet nereikia, kaimynas ir dar vienas draugelis daresi tai stipriai pigiau gaunasi negu uzsakinet kazkoki ale spec metala, jeigu rankos ne is su**nes dygusios nieko ten ner sukonstruot, visus metalus rolikus ir viska kitka pirkosi Lytagroj

Neprisijungęs concorde

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3077: 2016 Kovo 12, 19:56:09 »
Lytagros kainom ir skaiciavau ,internete pilna foto kaip daryt, varstomi minusas kad vietos uzima daug ,masinos salia vartu nepastatysi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3078: 2016 Kovo 12, 20:03:20 »
ta apatini metala kur kisasi rolikai tai geriau paciam darytis, nes perkant specialu is lytagros tiksliai neatsimenu bet kazkas ar 2 kartus kaina skiriasi, o ispjauti 2 cm plocio siule 10 cm plocio metale daug mokslo nereik but baigusiam :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3079: 2016 Kovo 12, 23:23:43 »
Pas mane dabar varstomi, atsibodo taisyti, jau antra iranga, nes vartai uzdari, per veja kaip bures, isplese is sriegio vienos puses mechanika, ziema pastoviai valyti, vienu zodziu visiskas pravalas. Galvoju dabar pasidaryti i sona nuvaziuojancius, gauti metala ir ji apdirbti jokiu problemu,tik galvoju ar verta, kartais nupirkti maziau vargo gaunasi ir dar klausimas kaip su cinkavimu ir dazymu, nemazai kainuos surinktus i Panevezi vezti,nes tik ten cinkuoja, nudazyti manau ryternoje galima. Dar idomu del pacios gembes, pas vienus ji keturkampa, pas kitus ale senesne konstrukcija jau truputi keistos formos. Perziurejau googla, bet breziniu nelabai radau, gal kas kokia nuoroda imestu ir aisku buciau labai dekingas uz patarimus  :-)

Neprisijungęs concorde

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3081: 2016 Kovo 12, 23:32:10 »
pasiskaičiuok kiek tau kainuotų ir pvz. pas klubietį viršininką iš "Ometa". Ir gal bus aiškiau.
Jei viską pats darytm, tai ir ir grūdus augintum, maltum girnom, kiaules garaže, viščiukus senoje audi ir t.t.
Nebent yra visos sąlygos, stovi ant to, hobi, satisfakčion ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 12, 23:34:46 sukūrė keliam BVP »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3082: 2016 Kovo 12, 23:44:29 »

Nebent yra visos sąlygos, stovi ant to, hobi, satisfakčion ir t.t.

Metalai didmena, irengimai bet kokie metalo apdirbimui,gal tik virinti paciam nelabai gautusi, o tokia gembe isfrezuoti is viso jokiu problemu, tik kur gauti jos matmenis, kiek skaiciau lyg standartas 70 x 70 arba 80 x 80 , sieneles storis neaisku, ratukai atraminiai irgi kiek suprantu turi kazkokius standartus, tik ju kiekis skiriasi priklausomai nuo vartu mases.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3083: 2016 Kovo 12, 23:54:24 »
Belieka viską pasimatuoti pagal sumontuotą pavyzdį. Berods cinkuojant paliekami tokie tarpeliai, išėmos. Tai ir storis gal matytusi.
Panevėžio Montuotojas lyg į Rygą veža cinkuoti. Gal didesnius gaminius.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3084: 2016 Kovo 12, 23:58:37 »
Belieka viską pasimatuoti pagal sumontuotą pavyzdį. Berods cinkuojant paliekami tokie tarpeliai, išėmos. Tai ir storis gal matytusi.
Panevėžio Montuotojas lyg į Rygą veža cinkuoti. Gal didesnius gaminius.

Del cinkavimo issiaiskinsiu, lyg tokio ilgio dar Panevezyje daro, del gembes sunkiau, neaisku kokio storio metalas,man nesvarbu koki apdirbti, gal imti storesni, kad tvirciau butu? :think:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3085: 2016 Kovo 13, 00:03:49 »
Nežinau kiek ten metrų gaunasi, bet svorio skirtumas neturėtų būti didelis.
knerka vartais ir kt. užsiima, manau žino mintinai ir optimalius storius.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3086: 2016 Kovo 13, 00:08:42 »
Nežinau kiek ten metrų gaunasi, bet svorio skirtumas neturėtų būti didelis.
knerka vartais ir kt. užsiima, manau žino mintinai ir optimalius storius.

Nepazystu asmeniskai, cierkos irgi nekilnojom, manau sansu mazai gauti technine informacija ff

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3087: 2016 Kovo 13, 00:21:45 »
įsijungiau net autocadą tamsią naktį.
esu braižęs seniau, bet ten nieko rimto nėra. vartai eskiziniai, dideli. Pamatus su stulpais padeliojau ir tiek.
reikia kalbinti knerka arba matuotis pavyzdį.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3088: 2016 Kovo 13, 00:31:06 »
įsijungiau net autocadą tamsią naktį.
esu braižęs seniau, bet ten nieko rimto nėra. vartai eskiziniai, dideli. Pamatus su stulpais padeliojau ir tiek.
reikia kalbinti knerka arba matuotis pavyzdį.

Aciu , bandysiu dar nuo pavyzdzio pasimatuoti :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3089: 2016 Kovo 13, 01:02:55 »
Salia heso yra nemaza metalo imone, ne tik gamina, bet ir tavo pagaminta i cinko vonia imerks. Kainos puse velnio kiek ieskojausi net ir pas juos uzsakius. Daug kaina itakoja tvoros uzpildas, o del vartu automatikos - kiek imoniu, tiek ir nuomoniu. Vieni ant kitu varo, drabsto, bei save garbina - net slykstu patapo klausyti visu istoriju.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3090: 2016 Kovo 13, 01:06:03 »
Salia heso yra nemaza metalo imone, ne tik gamina, bet ir tavo pagaminta i cinko vonia imerks. Kainos puse velnio kiek ieskojausi net ir pas juos uzsakius. Daug kaina itakoja tvoros uzpildas, o del vartu automatikos - kiek imoniu, tiek ir nuomoniu. Vieni ant kitu varo, drabsto, bei save garbina - net slykstu patapo klausyti visu istoriju.

Idomu kas per firma,neteko girdeti, kad kas Kaune didelius gaminius cinkuotu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3091: 2016 Kovo 13, 12:54:54 »
Busiu prie kompo, atmesiu google nuoroda. Nelabai ten firmele, labiau gamykla.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3092: 2016 Kovo 13, 13:09:01 »
8
 supratau tada.O kodel brangesne skarda?spalva kazkokia emei? Reiks viska tada daryt kaip sakei.:-)
Va kaip skarda atrodo, visos rinkos tyrimo nedariau, bet pas man zinomus tvoristus, skardistus paprasta kainuoja tiek pats, kiek Vyto stoguose uz sia sumokejau
Vis idomiau atrodo kai saule sviecia, o ne palanges skardos vaizdas.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3093: 2016 Kovo 13, 16:16:11 »
Va kaip skarda atrodo, visos rinkos tyrimo nedariau, bet pas man zinomus tvoristus, skardistus paprasta kainuoja tiek pats, kiek Vyto stoguose uz sia sumokejau
Vis idomiau atrodo kai saule sviecia, o ne palanges skardos vaizdas.
nu jo,idomus toks blizgutis ir visai graziai atrodo :-)

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3094: 2016 Kovo 13, 18:17:00 »
i pabaiga...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3095: 2016 Kovo 13, 18:36:23 »
Tu i pabaiga, o man tik pradzia bus.
Kieme yra kurmiu, be to ir kurkliu zarazu, kazka reiks mastyti pries darant siltnami. Sieta deti, gal is vis koki pagrinda... :think:
Tada zemiu, kapiliarini laistyma nuo 1 kubo backos ir tada smagiausia - pats siltnamis

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3096: 2016 Kovo 13, 19:09:36 »
dabar suprantu kodel uz sudejima prase 180 eu :D kazkaip galvojau viskas bus paprasciau , kurkliu taippat yra :(

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3097: 2016 Kovo 13, 19:33:50 »
dabar suprantu kodel uz sudejima prase 180 eu :D kazkaip galvojau viskas bus paprasciau , kurkliu taippat yra :(

Nuo tu zarazu net variantu apsisaugoti nera, siltnamiui tai pamata reikejo kokia skarda ar ka deti, neprasikas ir su kokiu meslu neinesti. Viena buvau pagaves, 1.5 menesio isbuvo zemese uzdarytas, viskas isdziuvo, o jis zaraza gyvas :-{

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3098: 2016 Kovo 13, 19:35:31 »
Tu i pabaiga, o man tik pradzia bus.

Nebandei skaiciuotis kiek iseina jeigu paciam profilius pirktis? Tuos surenkamus ziurejau, tai labai jau skysti, sia ziema ir sniego labai nebuvo, o pas kaimyna sukiuzo nuo svorio visas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3099: 2016 Kovo 13, 19:37:33 »
kur tuos siltnamius pirkot? galvoju ir as nupirkt koki nedideli 12kv/m, nete kainos gan nemazai skiriasi, tai gal kokia konkrecia nuoroda imestumet?, o kurmius be spastu neisgaudysi, vargstu jau N metu, isbandyta viskas kas tik imanoma, o kaimynas su spastais isgaude, pas ji nei vieno kauburelio o pas mane kaip isarta, su kurkliais dar sudetingesne situacija