Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 406020 kartus)

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #2800: 2015 Spalio 14, 21:14:09 »
sveiki, gal kasnors is jusu dirbat kokioj elektriku firmelej kuri uzsiema pastatu vidaus instaliacijos vertinimu,varzu matavimu ir t.t ?,problema ta kad noriu pasididint galia elektros ir lesto reikalauja tokiu dokumentu. Gal galit kazka rekomenduot ar patart ,nes tokiais reikalais uzsiemu pirma kart. Dekui

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2801: 2015 Spalio 14, 21:15:37 »
Suzinai,kas daro,nueini i ta firma,po keliu dienu pasiimsi pazyma ir eurus susimokesi

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2802: 2015 Spalio 16, 20:51:09 »
Ventiliacinis tau pradegs po poros kurenimu,gali pirkt nerzaveikine gofra is senuku ,ta ilgiau laiko nei ventiliacinis vamzdis ,o geriausiai nuvaziuok i siaures garazus ,ten Romka toks lanksto viska ka tik nori ,nebrangiai ir kas svarbiausia ne is maistines nerzaveikos.
kaimynas suvalkietis pagailejo indeklui 3metru  ventilecijos vamzdi isidejo , kurena trecia ziema dumai ruksta reiskias laiko sake apsukes vata :)

Neprisijungęs Hydrogen

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2803: 2015 Spalio 16, 21:26:09 »
kaimynas suvalkietis pagailejo indeklui 3metru  ventilecijos vamzdi isidejo , kurena trecia ziema dumai ruksta reiskias laiko sake apsukes vata :)
Dar labai priklauso nuo kurianamo kuro, jeigu tarkim  bus kurianama visa laika  kokiom  dsp (klijotomis drozliu poksciu) atliekom.(kalbant konkrecai apie  dsp, tai degimo  metu susidaro rugstaus ph nuosedos kurios skatina  chemine korozija), tai ir  normalus ideklas pradega per metus,nebent padarytas  is nerudijancio su padidintu atsparumo cheminei korozijai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2804: 2015 Spalio 16, 21:53:55 »
Pas mane kamine keramika, tai i peciu eina viskas,ka sugalvoju ir ko ne :D Reiks kada palipti,paziureti kas viduj dedasi

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2805: 2015 Spalio 17, 00:23:17 »
Pas mane kamine keramika, tai i peciu eina viskas,ka sugalvoju ir ko ne :D Reiks kada palipti,paziureti kas viduj dedasi
mano mama irgi kureno butelius nuo limonado zodziu viska :) tai brolis vis kas metai lipdavo prie kamino ir nuimdavo plastmasine kepure su nago dydzio skylute viduryje. Sakydavo: kazko visai netraukia dumu pilna, atrodo baigesi tie bajeriai nereikia lipt

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2806: 2015 Spalio 17, 08:00:27 »
Man jau 2 metai, kol kas traukia taip, kad durys dreba katilinės. Kaminas 200

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2807: 2015 Spalio 17, 08:28:43 »
Gal nebedeginkit tu plastmasiu...

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2808: 2015 Spalio 17, 10:24:40 »
du metai. o kiek kureni tu ta katila? pastovei ar daugiau geoterminis sildo namus?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2809: 2015 Spalio 17, 10:35:35 »
Gal nebedeginkit tu plastmasiu...
jo, geriau tepalą deginkit, nebus dūmų.

o ventiliacinė gofra pas mane jungia buržuikę ir kaminą. anksčiau pradegdavo nes pirkdavau trumpą ir ją visą ištempdavau kaip armoniką, dabar nupirkau ilgesnę ir ištempiu tik vos vos. praeitą visą žiemą atlaikė. o kartais ir puse padangos įmetu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2810: 2015 Spalio 17, 11:57:01 »
du metai. o kiek kureni tu ta katila? pastovei ar daugiau geoterminis sildo namus?

Pečių kuriu kas antrą-trečią dieną. Geoterminis dirba su pečiu lygiagrečiai. Jei vienas nedega, tada kitas šildo, kai užkuriu pečių, tada jau geoterminis ilsisi, nes mato daugiau nei užduota. Tada gaunasi man šildymas pusvelčiui ir temperatūra žemiau 23 nekrenta

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2811: 2015 Spalio 19, 15:35:03 »
ka reiskia pusveciui? tai kiek tas geoterminis suryja? kiek bendrai elektros isuki per menesi? buvo kada kad nonstop sukosi geoterminis visa menesi? labai visi saukia (kurie neturi geoterminio) kad jis nepigiai sildo. tai idomi tikroji tiesa. kaip yra istikruju. vakar pirma karta uzkuriau katila. nu ir jau iskart atsibodo jis man. neman tas peckurio darbas. bet ka jau dabar padarysi :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2812: 2015 Spalio 19, 15:47:58 »
ka reiskia pusveciui? tai kiek tas geoterminis suryja? kiek bendrai elektros isuki per menesi? buvo kada kad nonstop sukosi geoterminis visa menesi? labai visi saukia (kurie neturi geoterminio) kad jis nepigiai sildo. tai idomi tikroji tiesa. kaip yra istikruju. vakar pirma karta uzkuriau katila. nu ir jau iskart atsibodo jis man. neman tas peckurio darbas. bet ka jau dabar padarysi :D

Nu taigi viską jau surašiau anksčiau
Vien geoteriminiu šildant šalčiausią žiemos mėnesį suėjo 500lt. Vos šiltesnį 300lt. Čia jau bendrai už elektrą mokestis
Aš pvz dabar išvis esu jį išjungęs. Pakuriu pečių, tris dienas laikosi normali temperatūra, kai nukrenta iki 20-21, vėl pakuriu ir vėl tris keturias dienas nieko nereikia. Jei geo mėnesį tik vandenį šildo, tai už elektrą į mėnesį sumoku 35e. Namie visur led, tas dar prideda savo

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2813: 2015 Spalio 21, 13:24:22 »
sveiki, pastarasias 2 dienas skaitau apie kieto kuro katilus (KKK). Šiuo metu stovi senas Dakon tipo katilas. Ji jau reiktu pakeist. Problema kad niekaip neissirenku i ka keist. Kaip ir domina zvakes tipo katilai. Labai daug ivairiu atsiliepimu apie juos ir niekaip nenusprendziu. Duju generacinis nedomina (del savu niuansu, gero kuro, akumuliacines talpos ir t.t.). Tai gi lieka Dakon tipo arba zvakes tipo. Gal pas ka stovi zvake ir galetumet placiau pakomentuot kaip kas. Namas nera sandarus, alytnamis.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2814: 2015 Spalio 21, 13:40:57 »
Kas per kitas del duju regeneracinio? Pas mane atmos, pas tevus toks pat jau 14 metu. Jokiu akumuliaciniu, malkos vienu metu. Jokiu problemu

Neprisijungęs Ūkvedys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2815: 2015 Spalio 21, 13:50:43 »
Kas per kitas del duju regeneracinio? Pas mane atmos, pas tevus toks pat jau 14 metu. Jokiu akumuliaciniu, malkos vienu metu. Jokiu problemu
Nu stovi pas pazystama atmos ir be akumuliacines, tai labai naudingumas zemas jo gaunas, nes neturi kur det energijos, plius ten su tom malkom kaprizai kad turi but tikrai geras ir sausas kuras.

Neprisijungęs Ūkvedys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2816: 2015 Spalio 21, 13:52:40 »
Esme kad anksciau stovejo Dakon tipo pecius tai tikrai maziau sukurdavo malku. O mane domina ir anglimis kurenamas, arba tomis vadinamomis kaladelemis kur medzio apdirbimo gamyklose pardavineja

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2817: 2015 Spalio 21, 17:37:43 »
Pas mane žvakė, pakrauni ir dviem parom ramu. Pagrinde malkom kurenu, su anglim kažko sunkiai dega.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2818: 2015 Spalio 21, 18:50:31 »
Nu stovi pas pazystama atmos ir be akumuliacines, tai labai naudingumas zemas jo gaunas, nes neturi kur det energijos, plius ten su tom malkom kaprizai kad turi but tikrai geras ir sausas kuras.

Nieko panašaus pas mane ir tėvus ;)

Neprisijungęs concorde

• Įrašai: 511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2819: 2015 Spalio 22, 20:50:07 »
Statykis kalvi 2-16 ar 2-10 nzn kiek tiksliai kvadratu alytnamis ,turbut apie 100. Nebus problemu del kuro ,valgo jis viska tiek anglis ,durpes ,malkas ar briketus. Pastatyk ketureigi voztuva su el pavara ir davikliu ir bus kainos ir kokybes santykis neblogas . Dar gali pasiziuret sanistalis prekiauja komforts katilais jie su galimybe dasistatyt granuliu talpa.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2820: 2015 Spalio 23, 09:25:04 »
Ketvirti metai "laikinai" ant zidinio i kamina uzmautas is senuku nerzaveikos gofra, kartais ir sviecia :D
Laukiu kada pradegs, bet nesulaukiu kol kas.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2821: 2015 Spalio 25, 21:05:18 »
pravedziau kalnizacijos vamzdi pro pamata is vidines puses rusys yra.Skyle apipuciau mikrofleksu o ka toliau patartut daryt?santechnikas patare uzdeti plyteliu kliju,paskui armavimo tinkliuka ir uztepti smala.Smalos neturiu,bet esu mates senukuose kibiriukuose kazkokios kauciuko mases stingstancios tai gal ji tiktu?poto bus uzkasama zememis.

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2822: 2015 Spalio 25, 21:21:04 »
Tinka ta kauciukine derva (+)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2823: 2015 Spalio 25, 21:34:20 »
Domina moduliniai/karkasiniai namai, jei kas turite pažinčių šioje srityje maloniai prašome rašyti pž., naujokų šioje srityje neieškau, tad būtų įdomu matyti jau įgyvendintus projektus, ačiū.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2824: 2015 Spalio 25, 21:36:59 »
Nu taigi viską jau surašiau anksčiau
Vien geoteriminiu šildant šalčiausią žiemos mėnesį suėjo 500lt. Vos šiltesnį 300lt. Čia jau bendrai už elektrą mokestis
Aš pvz dabar išvis esu jį išjungęs. Pakuriu pečių, tris dienas laikosi normali temperatūra, kai nukrenta iki 20-21, vėl pakuriu ir vėl tris keturias dienas nieko nereikia. Jei geo mėnesį tik vandenį šildo, tai už elektrą į mėnesį sumoku 35e. Namie visur led, tas dar prideda savo
Kokią kvadratūrą šildai?