Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 390713 kartus)

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #225: 2010 Rugpjūčio 16, 10:40:53 »
tai jo, yra visokiu, bet laiptai lanko formos, pagalvokit kaip juos isklyjuoti reiks, kiek pjaustimo, ir kaip disovai atrodys. Cia net nezinau su kuo juos reiktu apdirbti, gal nusipirkti mozaikos kokios, mozaikiniu akmenuku, kad galetum islenkti normalei, ir graziai atrodys. nes su plytelem tai atsiprasant uzsipi... daryt  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2010 Rugpjūčio 16, 10:48:46 »
Yra atsiradę lakštinių akmenų tam reikalui, labai populiaru skandinavuose. Siūlyčiau dar tokius pabandyti

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2010 Rugpjūčio 16, 10:52:24 »
Yra atsiradę lakštinių akmenų tam reikalui, labai populiaru skandinavuose. Siūlyčiau dar tokius pabandyti
arba toks variantas (y)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2010 Rugpjūčio 16, 10:58:34 »
guglinu ir nerandu. Gal gali papasakoti kas tai? arba dar kokiu vaizdu ir linku parodyti ;)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2010 Rugpjūčio 16, 11:50:38 »
guglinu ir nerandu. Gal gali papasakoti kas tai? arba dar kokiu vaizdu ir linku parodyti ;)
Aha idomu butu pamatyt (+)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2010 Rugpjūčio 16, 12:19:37 »

Nežinau net, kur ieškoti, bet kaimynas kažkur jau gavo. Kai norveguose dirbau, klojau laiptus su tokiais. Įsivaizdavimui: akmuo, pjautas plonais gabaliukais, kaip vafliai kad būdavo jei pamenat tokiais lakštais.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2010 Rugpjūčio 16, 12:27:52 »
Siūlyčiau klijuot klinkerinėm plytelėm, nes akmens masės visuomet bus slidesnės. O pažaist bet kokiu atveju teks.

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2010 Rugpjūčio 16, 13:54:32 »
http://www.arsenalas.lt/  cia daug visokiu dirbiniu tra is akmens ir pan, kazka manau atrasi ar sukombinuosi, bet kainos kiek zinau irgi ne uz 20lt/m2, dvigubai...

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2010 Rugpjūčio 16, 17:10:33 »
pas akmenorius nuvarai ir uzsakai koki nori kampa ir išpjaus, aisku slidinesi, arba nešlifuota, bet negrazei.. jei pigiau tai akmens atrazu mozaika tokia esu mates visai graziai pasidaro zmones.

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #234: 2010 Rugpjūčio 22, 17:02:55 »
Rengiames pirty, reikia info apie grindų šildymą elektra, kokios kvadrato kainos? Kiek elektros suvartoja? Ir kokiam gilyje jį reikia kloti? Grindys bus betonas, išlyginamasis sluoksnis ir plytutės. Priešpirtis nedidelis apie 10Kv.m.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2010 Rugpjūčio 22, 17:08:26 »

Jeigu tai pirtis, ar ne praktiskiau butu su skyscio vamzdeliais? ;)

aisku, jei yra rizika kad ziema issprogines, galima i sistema pilti antifryza :)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2010 Rugpjūčio 22, 17:28:33 »
Kainas internete paziurek. Elektos paima, jei yra galimybe skyscio vamzdeliais, geriau taip daryk, o klojimas tiesiog po plyteliu. Jei gerai pamenu. Senai klojau kazkada :V

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #237: 2010 Rugpjūčio 22, 18:21:36 »
Vamzdeliai atkrenta, pečius neturi pajungimų. Lieka tik elektra.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2010 Spalio 12, 10:33:37 »
Gal kas turite mokomosios medžiagos apie medinio karkaso pastatų statybą?

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2010 Spalio 12, 14:11:42 »

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2010 Spalio 13, 11:42:53 »
Sveiki, statybininkai ir jiems prijaučiantys. Pastaruoju metu vis labiau domiuosi galimybe pradėti statytis namą ir vis kyla toks klausimas: kokį namą statytis ? Karkasinį? Mūrinį? Jei mūrinį, tai kokius blokelius/plytas/konstrukcijas rinktis? Gal kas su tuo esate susidūręs praktikoje ir galėtumėte paprotinti žmogų, kuriam ši sritis pakankamai nauja ?? :V

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2010 Spalio 13, 16:11:00 »
man tai labiau prie sirdies karkasinis siltas ekologiskesis dar jai isore klinkeriu apmurint tai isvis pasaka.skaiciuok kas pigiau gaunas

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2010 Spalio 13, 17:07:06 »
pačios dėžutės kainos nėra labai didelės. Langai, stogas, durys, vidaus įrengimas, bent jau kiek aš suprantu, ar tam ar tam kainuos tiek pat :)
Tai va ir domiuosi kas geriau, o jei geriau, tada galima ir sumokėti daugiau :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2010 Spalio 13, 17:20:03 »
Bet kuriuo atveju karkasinis apie 20% pigiau uz mura ir pastatymas zymiai greitesnis, bet su mediena gera sunkoka, o ir meistrai turi buti geri, nors ir murui nuo darbininku daug kas priklauso. Praeitais metais draugelis pasistate 130 kvadratu karkasa, tai per tuos didziuosius salcius uz dujas mokedavo apie 150 lt, o as uz savo 700 lt.Vienas kas blogai, tai girdisi vakarais kai ramu kaip medis traska.Neaisku kaip po 20 metu bus, muras kaip stovejo taip ir stovi, o karkasiniu niekas nezino.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2010 Spalio 13, 17:55:09 »
kiek teko pasidomėti, tai karkasiniai, jei statomi iš tikrai gerai apdirbtos medienos, kaip ir pats minėjai, ją gauti gali būti problema, tai nesigirdi jokių traškėjimų ir laikosi tie namai net iki 100m... Man tiek tikrai nereikės :-] Mūras faktas, kad gali laikyti ir ilgiau, bet klausimas: ar tikrai to reikia ?? Tas namas, kuris dabar modernus, gal po dešimtmečio kito bus totali seniena ir vaikai mano nenorės jame gyventi :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2010 Spalio 13, 17:55:57 »
čia toks juodas jumoras, bet vienas žmogus pasakė karkasinio namo pliusą: po gaisro mažiau šiukšlių išvežti reikia...   (z)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2010 Spalio 13, 18:35:58 »
jai rimtai planuotai statit karkasa mediena galeciau parupint tikrai nebloga reikia isanksto nusipirkt ziema pjautus rastus issipjaut statybiniai ir padziaut lauko saligomis.tik uzdengus virsu uzdengus kad bent pora metu pastovetu nieks tau tada negirgzdes.jis jau bus suivaikciojas kaip jam reikia.o ne taip kaip is lempjuves nusiperki katik ispjauta pastatai tai sienos kaip nori suvaiksto

Neprisijungęs kestoaudiquattro

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2010 Spalio 13, 18:47:52 »
Sveiki, statybininkai ir jiems prijaučiantys. Pastaruoju metu vis labiau domiuosi galimybe pradėti statytis namą ir vis kyla toks klausimas: kokį namą statytis ? Karkasinį? Mūrinį? Jei mūrinį, tai kokius blokelius/plytas/konstrukcijas rinktis? Gal kas su tuo esate susidūręs praktikoje ir galėtumėte paprotinti žmogų, kuriam ši sritis pakankamai nauja ?? :V
As sau "vakar" nama pasistates ir isirengias pats vienas su svogeriu (16 m.) ir zmona. Jei rasiu laiko per PM tikrai padesiu, kuo galesiu, kad butum Vilniuje, tai ir laiko skirciau susitikti (h)
As kadangi neturejau pinigu namo sienu apsildymui ir zinojau, kad reiks eiti iskarto gyventi - staciausi is silciausios medziagos - akyto betono blokeliu.