Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 401376 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #1575: 2013 Rugsėjo 04, 21:44:13 »
greiciau pusine lenta speja suput jei tiek dregmes jog varztas puna ;) teke siltnamio apacioj apvada pusiniu lentu keisti po kokiu 6-8metu, ten galima sakyt zemese stovi, dar plevele dregme laiko, tai pacios tos salygos puti, bet nuemus lentas medvarciai paprasti juodi liko savo vietose, nes lentos supuvo greiciau, aisku ir juos jau su pirstais nulauzyti buvo galima, bet jau vistiek viska keist reikia ;)

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1576: 2013 Rugsėjo 04, 21:45:06 »
sugalvojau sutvirtinti seną šulinio dangtį. kažkaip pagriebiau saują jų, susukau, po 3 gal 4 metų kai keičiau dangtį, kai pradėjau nukėlinėti nuo šulinio, supratau kad visų dalių jau nepavyks sugaudyti, nes kai kurios atrodo ir nebuvo prisuktos :D ar juos nutraukė lb lengvai besivartydama mediena, ar nupuvo, bet taip dar nebuvau matęs. Stalas prie rėmo pavėsinėj prisuktas tai atlaikė kokius 8 metelius, po to tiesiog nukritusi galva.. :) daug davė kad kažkurį laiką buvo be stogo, manau jei po stogu, dar dbr jie nebūtų nupuvę :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1577: 2013 Rugsėjo 04, 21:48:31 »
Pas mane pradžioje su tais juodais kazalus buvo susukę, tai kai pamačiau ir per algas kirtau, susuko viską su teisingais medvarščiais ir ilgasriegiais. Juodi labai lūžinėja, neturi jie elestingumo.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1578: 2013 Rugsėjo 04, 21:49:39 »
essve (y) tik 50x50 makaronai mažokai atrodo ff
del 50x50, tai viskas priklauso kas kiek yra poliukai jei poliniai pamatukai... jei kas kokius 60 cm darysi poliukus, be problemu...

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1579: 2013 Rugsėjo 04, 21:51:41 »
Pas mane pradžioje su tais juodais kazalus buvo susukę, tai kai pamačiau ir per algas kirtau, susuko viską su teisingais medvarščiais ir ilgasriegiais. Juodi labai lūžinėja, neturi jie elestingumo.
varztai varztams nelygu... gali imt is seniu ar pan. ir turesi atitinkama rezultata... imk normalius, ne kitaicu gamybos varztus ir neturesi problemu...

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1580: 2013 Rugsėjo 05, 16:22:31 »
Buvau "Varztu pasaulyje" tai parekomaendavo tokius specialius apsaugotus nuo korozijos patys skyle grezia ir vidines galvute puseje toks pleciantis suktukas 4.5x55 su zvaigzdute galvuteje supakuoti dezutese po 250 vnt- 47 Lt, gamintojo nepamenu.
Bet siule taip neuztikrintai (n)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1581: 2013 Rugsėjo 05, 19:28:37 »
Buvau "Varztu pasaulyje" tai parekomaendavo tokius specialius apsaugotus nuo korozijos patys skyle grezia ir vidines galvute puseje toks pleciantis suktukas 4.5x55 su zvaigzdute galvuteje supakuoti dezutese po 250 vnt- 47 Lt, gamintojo nepamenu.
Bet siule taip neuztikrintai (n)
esves zalia dezute,ermitazas jais prekiauja,tai su zvaigzdute dar geriau,jie neprasisuka

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1582: 2013 Rugsėjo 05, 22:08:48 »
Pirma tai nepamirskite kuria puse lenta desite i virsu, kad paskui galai nepasiriestu i virsu, o priesingai - riestusi i apacia.
Nezinau kodel, taciau ahujibytelnai daug kas deda belekaip lentas, paskui susikraipo ne i ta puse lentu krastai.

Galu gale - labai puiki proga po atliktu darbu atkrusti "meistrus" kai kone puse lentu reikia apversti, o jau buna sugreziota ir susukiota (h)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1583: 2013 Rugsėjo 05, 22:11:16 »
Bajorai, ar padėjote pirmą eilę blokelių?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1584: 2013 Rugsėjo 05, 22:19:59 »
Jautri tema :bedantis:
Ne, pamato įstrižainės nevisai geros, tad rubiuką klojau, o toliau su rulete, šniūrais ir kuoliukais laksčiau šimtą kartų, kad būt kuo geriau :bedantis: Jo... gyvenimo pamokos :-]
Bet ryt jau bus :bedantis:

Čia tik pradžia, bet neduok dieve pačiam statytis pirmą kartą namą... (-) tik tvartą geriausiu atveju :-]

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1585: 2013 Rugsėjo 05, 22:30:16 »
Na bet sugaudžius kampus po to tik tept klijus ir kelt sienas pagal šniūrą :-]  aišku gerai, kad nesigautų kaip tas bokštas nešvankaus pavadinimo, pasviręs  (z)  :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1586: 2013 Rugsėjo 05, 22:38:23 »
Na bet pamato "sijona" padarant galejau ne tik krastiniu ilgius ziurti, bet ir istrizaines :-] But maziau vargo :bedantis:
Taip ir buna, kaip pats prabegom darai, skubi, kazka praleidi, o paskui tenka laika gaisti...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1587: 2013 Rugsėjo 05, 22:54:48 »
Šiandien visą dieną nuo ankstaus ryto iki vakaro elektrą jau pasijunginėjau kambariuose. Nu nafik, ir pirštai skauda. :D

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1588: 2013 Rugsėjo 06, 07:12:00 »
gal kam prie statybu reikia tokio daikto?

kokia kaina?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1589: 2013 Rugsėjo 06, 08:53:25 »

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1590: 2013 Rugsėjo 06, 13:35:02 »
neskaitau to siukslinimu. bet interpretuok kaip reikia.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1591: 2013 Rugsėjo 10, 07:49:42 »
gal kas zinot kokios kainos daugmaz yra grindu siltinimo ir armavimo. ta pramse viso daro iki betonavimo ir dar plius betonavimas?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1592: 2013 Rugsėjo 10, 09:08:53 »
Mano posto labai tiksliai nepriimk, bet už 60kv grindis su siltinimu pazystamas mokejo (pažystami ir dare) 5000-6000lt ribose.
Labai tiksliai savo kainų nepasakysiu, nes stengiuosi neskaičiuoju sttaybinių kaštų - ramiau gyvenu.

Puptlastis gal pora simtu, celofanas puse simto, armavimo tinklas kazkas virs simto, rišimo vielos ir irankis virs puse simto, daugiasluoksnis vamzdis lenkijoje apie du simtai, betonvezis apie pusanto tukstancio, apalpopkes lentos su rezervu apie simtas litu.

Na kainu skirtumai akivaizdus, be to pas mane nera idealu, nes naiviai irankiu nepasiruosta, vakare pradejo, sutemo, na ir betona imciau leciau stengstanti :-] Stai ir viskas.
Na o sutaupytos sumos (kadangi patys darem) uzteko nusipirkti masinai blokeliu :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1593: 2013 Rugsėjo 10, 09:12:46 »

Na kainu skirtumai akivaizdus, be to pas mane nera idealu, nes naiviai irankiu nepasiruosta, vakare pradejo, sutemo, na ir betona imciau leciau stengstanti :-] Stai ir viskas.
Na o sutaupytos sumos (kadangi patys darem) uzteko nusipirkti masinai blokeliu :)

Aplaistyma pamirsai ikalkuliuoti, kuris kartais virsija laika ir samata visu darbu ir medziagu :D

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1594: 2013 Rugsėjo 10, 14:06:45 »
man siulo po 15lt/m2 kad paruosti viska iki betonavimo. bei 15lt/m2 uz betonavima ir 110lt uz viena kaskokia vija grindu sildymui. cia normalios kainos? kvadratu apie 280. ir dar plius mano medziagos visos.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1595: 2013 Rugsėjo 10, 15:58:02 »
280kv nera mazai... Sakyciau padoriai, nes kvadratu daug, gal ir kaina koreguojasi. As mokeciau tiek, pats tikrai nugrybauciau, ypac jei tai gyvenamas namas, o ne garazas :bedantis:
Sutarti butinai pasirasyk ir laužk kuo mazesne paklaida ant grindu nelygumu, nes pakui kiekvieno centimetro kupra per desimtis kvadratu pareikalaus velesniu dideliu islaidu :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1596: 2013 Rugsėjo 10, 16:07:21 »
Paimti tokie varztai ff ir keletas galvuciu.

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1597: 2013 Rugsėjo 10, 19:52:33 »
pirma karta matau lietuviskus essve varztus norvegijoje tokie essve varztai yra lego dezutese :-]

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1598: 2013 Rugsėjo 10, 20:26:41 »
pirma karta matau lietuviskus essve varztus norvegijoje tokie essve varztai yra lego dezutese :-]

ir lt ira tu lego,dar ir lagaminai ira tom dezutem:-]

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1599: 2013 Rugsėjo 16, 09:04:39 »
turiu tokia problema. gal kas susidure esate su tokiapacia. tai vat. palei pacia sklypo riba auga egliu eile. egles jau gan dideles. manau virs 5m drasiai. dalis egliu papuola i mano sklypa dalis ne. ir as jas noreciau ispjauti. nes bijau ad paasari namas nepradetu man zaliuoti kai nuo ju prades bireti tos kaskokios ziedadulkes ar kas ten tokios. del tu kurios patenka i mano sklypa tai suprantu. galiu jas pjauti ir nesukt galvos. bet ka daryti su kitomis? kaska girdejas kad negali buti medziu ant sklypo ribos. gal kas zinote tiksliai kaip ten yra su jais? ir gal koki patarima galetumete duoti? kaip elgtis sitokioje situacijoje?