Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 402783 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #1450: 2013 Rugpjūčio 10, 16:46:02 »
Svolačiau - dažiau katilinę tuo pačiu metodu, dabar tepsiu visą garažą. Nusipirkau fasadinių dažų ir su voleliu praėjau. Super gavosi kaip tokioms patalpoms (y)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1451: 2013 Rugpjūčio 10, 17:04:46 »
nu uz keliu savaiciu ir as bandysiu dazyti. jai sakote kad visai normaliai atrodo tada taip ir darysiu. nes tikrai nesinori pinigu merkti ten kur nereikia. svarbu kad neatrodytu baisiai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1452: 2013 Rugpjūčio 10, 17:21:57 »
Tik patys dažai galėtų būti pigesni. Dažiau su dufa fasadiniais, bet reiks kokios alternatyvos ieškoti, nes vistiek pakankamai brangiai gavosi.

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1453: 2013 Rugpjūčio 10, 17:23:49 »
kazkas kalbejo apie grunta tai nori nenori gilumini grunta,reikia 2 kartus pertepti pries dazyma.o tada kiek gers tiek ir gers visi taip dazo.o jei jau dazysi kokiais labai brangiais dazais, tai tada gal ir gerai pirma karta pigesniais nutepti (+)

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1454: 2013 Rugpjūčio 10, 17:28:09 »
gal kas yra daze nutinkuota siena? kaip atrodo? ar butina ta siena pirma nusispakliuoti? meistrai man pataria spakliuoti bent viena karta. bet as kaskaip nenoriu pinigu leisti ant spakliavimo. nes visgi cia gi garazas. kurio sienos vistiek daugiau ar maziau bus visokiomis lentynomis apkarstytos ir panasei.  ka patartumete daryti?
seip ant cementinio tinko reiktu bent viena karta perglaistyti bet ne glaistu o kokiu fiuleriu.nes cementinis tinkas tikrai neuzsitrina kad butu gerai.aisku cia nuo to priklauso kaip pats nori jei tau bus gerai tai gerai ir neglaiscius

Neprisijungęs san1okas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1455: 2013 Rugpjūčio 10, 19:23:58 »
jei glaistyt tai normalei,o vienas kartas tai dar blogiau.

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1456: 2013 Rugpjūčio 10, 20:17:01 »
nu tie tinkoriai tai patys tinka daresi. jie ten maise smeli, cementa, ir gesintas kalkes keik zinau. tai jis cia cementinis skaitosi ar ne? nes as tu rusiu tikria kad nezinau. o gal mates kaip atrodo nutinkuota ir nudazyta siena? labai i akis krenta?
niekad tokiu mechanizaciju nefotkinu.galiu parodyt tik vidaus apdaila..dazyk tik su ilgesnio plauko voliuku ir nesuk sau kiausu ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 10, 20:18:59 sukūrė audi quatro »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1457: 2013 Rugpjūčio 10, 20:20:25 »
kazkas kalbejo apie grunta tai nori nenori gilumini grunta,reikia 2 kartus pertepti pries dazyma.o tada kiek gers tiek ir gers visi taip dazo.o jei jau dazysi kokiais labai brangiais dazais, tai tada gal ir gerai pirma karta pigesniais nutepti (+)

O kam tas gruntas, jei ten grynas švarus tinkas? kokiu tikslu ten tad jį tepti? :think:

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1458: 2013 Rugpjūčio 10, 21:17:26 »
Lenda ir limpa tas dazas ir be grunto. Cia gruntas tam kad 'poras' uzkist. Arba pigiais dazais varai. Susinaudoja daugiau bet tas pats ant to pacio :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1459: 2013 Rugpjūčio 10, 21:35:04 »
Variau ant "gryno", tai viskas normaliai, išeiga kosminė tikrai nesigavo :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1460: 2013 Rugpjūčio 11, 03:29:27 »
O kam tas gruntas, jei ten grynas švarus tinkas? kokiu tikslu ten tad jį tepti? :think:
cementinis tinkas niekad nesigruntuoja ;)

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1461: 2013 Rugpjūčio 11, 09:44:19 »
tai ar zinot kas yra tas giluminis gruntas jis reikalingas pries bet koki kita darba dazyma,glaistyma ar dar ka.as kalbu apie gilumini grunta jis poru neuzkisa jis suvienodina dazu geriamuma.jus patys komentavotes nenorit kad butu marga siena tai be grunto margos ir buna.gruntas stipriai sumazina dazu geriamuma

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1462: 2013 Rugpjūčio 11, 09:47:22 »
cementinis tinkas niekad nesigruntuoja ;)
ne nu jum piningu gaila 10lt grunto kainuoja 27lt kokios cia nesamones cementiniai tinkai nesigruntuoja? idomi jusu nuomone.dirbu statybose ir dabar mastau ar as nieko nenumanau ar jus i pievas snekat

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1463: 2013 Rugpjūčio 11, 09:50:10 »
Pagrindinės charakteristikos:    Baltos spalvos, vandeninės akrilinės dispersijos pagrindo, nestipraus kvapo, nepavojingas aplinkai ir žmogaus sveikatai, giliai įsigeriantis gruntas. Išdžiūvęs ant paviršiaus sudaro vandens garus praleidžiančią plėvelę, sutvirtina paviršių
Paskirtis:    Skirtas stipriai ir netolygiai sugeriančių paviršių sugėrimo savybėms išlyginti. Giluminis gruntas skirtas akytų ir drėgmę sugeriančių paviršių (betono, tinko, gipskartonio plokščių) gruntavimui prieš glaistymą arba tapetavimą, betoninių pagrindų gruntavimui klijuojant apdailos plyteles klijais be tirpiklių. Naudojamas vidaus ir išorės darbams prieš visų paviršių pirminį apdirbimą (prieš glaistymą, gipskartonio plokščių klijavimą, apdailinių plytelių klijavimą ir t. t.). Skirtas vidaus ir išorės darbams

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1464: 2013 Rugpjūčio 11, 09:52:07 »
cementinis tinkas yra vienas is labiausiai gerenciu pavirsiu tai be grunto neisivaizduoju ka tu ten nudazytum,tikrai butu mirgu margu.tai neklaidinkit zmoniu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1465: 2013 Rugpjūčio 11, 10:11:10 »
Jo, cia linksma paskaityti  :D Niekas nezino koki zvyra ar smeli naudojo, kaip realiai atrodo uztrinimas, gal ten tiorkos visi dryziai matosi, nudazius baisiau nebuna, nekalbu kaip paskui ant tokios sienos visas brudas kimba. Kaip ir nesuprantama kazkokie dazymai , be giluminio grunto  (wow)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1466: 2013 Rugpjūčio 11, 15:09:37 »
tai ar zinot kas yra tas giluminis gruntas jis reikalingas pries bet koki kita darba dazyma,glaistyma ar dar ka.as kalbu apie gilumini grunta jis poru neuzkisa jis suvienodina dazu geriamuma.jus patys komentavotes nenorit kad butu marga siena tai be grunto margos ir buna.gruntas stipriai sumazina dazu geriamuma

Tai mano nuomone ta pati. Tik zodi poras ir irasiau o kabutes :D esme ir buvo sugeriamumas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1467: 2013 Rugpjūčio 12, 17:32:25 »
as kalbejau apie glaistyma ir dazyma ant cementinio.o pries dazant tai jo,reikia visada gruntuot,bet tikrai ne pries spakliavima

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1468: 2013 Rugpjūčio 12, 18:04:12 »
as kalbejau apie glaistyma ir dazyma ant cementinio.o pries dazant tai jo,reikia visada gruntuot,bet tikrai ne pries spakliavima
seip tai sakau gruntuoju pries viska ir pries glaistyma tiek gipsus tiek tinkus.nes jei labai geriantis pavirsius kai kuriuos glaistus irgi per greitai traukia.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1469: 2013 Rugpjūčio 14, 18:26:14 »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1470: 2013 Rugpjūčio 14, 21:08:39 »
seip tai sakau gruntuoju pries viska ir pries glaistyma tiek gipsus tiek tinkus.nes jei labai geriantis pavirsius kai kuriuos glaistus irgi per greitai traukia.

tai cia tavo problemos jei gruntuoji pries glaistyma,buvo tokiu ir po kiekvieno glaistymo gruntuoja :-] siaip gruntuojasi tik pjautos gipso siules,ir cia ne as vienas taip sugalvojau.yra daug dazytoju mano rate kurie butent taip daro ir ne kitaip;)bet jei neturi daugiau kuom uzsiimti arba labai patinka grutuoti tai jokiu problemu,tik kad gadini netik savo laika bet ir kitu pinigus :think:

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1471: 2013 Rugpjūčio 14, 21:13:04 »
tai cia tavo problemos jei gruntuoji pries glaistyma,buvo tokiu ir po kiekvieno glaistymo gruntuoja :-] siaip gruntuojasi tik pjautos gipso siules,ir cia ne as vienas taip sugalvojau.yra daug dazytoju mano rate kurie butent taip daro ir ne kitaip;)bet jei neturi daugiau kuom uzsiimti arba labai patinka grutuoti tai jokiu problemu,tik kad gadini netik savo laika bet ir kitu pinigus :think:
bet gal geriau gaunasi:-],beto kiek dabar aina glaistimas gipso ir dazymas?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1472: 2013 Rugpjūčio 14, 21:34:33 »
bet gal geriau gaunasi:-],beto kiek dabar aina glaistimas gipso ir dazymas?
nejuokink,tai prie galutinio rezultato apsoliuciai jokios itakos neturi ;) 18 gipso glaistymas dazymas

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1473: 2013 Rugpjūčio 14, 22:49:44 »
seip tai cia galima gincitis ilgai ir nuobodziai.seip as uz gruntavimus piningu nejimu kaip kiti tai uzsakovui kainuoja tiktai gruntas.o gruntuoju todel viska.kad nuejus i objekta visos sienos buna baltos nuo dulkiu taip pat ir visi gipsai.tai ka siulai ne gaisti man savo laiko ir glaistyti ant visokiu dulkiu ir purvu kaip paskui glaistant braizosi visokios siuksles.sakau jus negruntuojat as gruntuoju tuom ir baikta kalba.Vieni darba atlieka kaip sau kiti i darba eina  daro tik kavadratu sksiciu ir laukia darbo pabaigos :goodboy:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 14, 23:03:04 sukūrė ramas1 »

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1474: 2013 Rugpjūčio 14, 22:54:51 »
Paskirtis:

Giliai įsigeriantis gruntas skirtas cementiniams, betoniniams, gipso, tinko, mūro, drožlių ir medžio plaušo plokščių paviršiams stiprinti. Naudojamas prieš tinkavimą, glaistymą, dažymą, tapetavimą, keraminių plytelių klijavimą ir pan. Gruntas gerai dera su žinomų firmų dažais. Įsigėręs gruntas nesudaro plėvelės, sumažina dulkėtumą, suvienodina gruntuojamo paviršiaus savybes, padidina atsparumą smūgiams, šalčiui, drėgmei ir šarmams. Lauko ir vidaus darbams.
Apraštmas:

Šis ultragruntas, kurio dalelių dydis tik 0,06 μm, yra skirtas gipso-kartono plokščių, betoninių, tinko, mūro, drožlių ir medžio plaušo plokščių paviršiams ir bet kokių kitų labai silpnų paviršių stiprinimui. Kadangi jo skvarbumas yra dvigubai didesnis nei paprastų sutvirtinančių gruntų, tai ir gaunamas žymiai geresnis efektyvumas. Naudojamas prieš tinkavimą, glaistymą, dažymą, tapetavimą, keraminių plytelių klijavimą ir pan. Gruntas puikiai dera su žinomų firmų dažais. Įsigėręs gruntas sudaro nežymią, praleidžiančia vandens garus plėvelę, sumažina dulkėtumą, suvienodina gruntuojamo paviršiaus savybes, padidina atsparumą smūgiams, drėgmei ir šarmams.

jei yra israstas dviratis tai tu jo naujo jau nebeisrasi.aiskiai parasyta pries ka naudojama o kada naudoti o kada nenaudoti nusprendi pats
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 14, 23:02:01 sukūrė ramas1 »