Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Statyba  (Skaityta 404948 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Statyba
« Atsakymas #1175: 2013 Balandžio 27, 12:24:40 »
Iš pradžių ir aš galvojau tik apie stačiakampes, bet dabar žiūriu, kad tos bulkutės gal visai nieko įsipaišytų. Kaina gera, dar manau eis pasmaugti, tik čia man regis aš bortelių nesu pridėjęs. Pagal jų sąmatą, viskas bendrai gausis ~18k
Nedaug gausis bendrai (y)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1176: 2013 Balandžio 27, 23:17:52 »
Iš pradžių ir aš galvojau tik apie stačiakampes, bet dabar žiūriu, kad tos bulkutės gal visai nieko įsipaišytų. Kaina gera, dar manau eis pasmaugti, tik čia man regis aš bortelių nesu pridėjęs. Pagal jų sąmatą, viskas bendrai gausis ~18k
cia firma kokia? sudomino mane kaina :think: blin as maziau 100 uz kvadrata nesitikiu...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1177: 2013 Balandžio 28, 08:22:45 »
Brigada. Gal kas papasakosit drenazo is lietvamzdziu ypatumus? Ryt jau eisiu kasti. Kokie atstumai griovio iki namo ir t.t. kiek iskisti vamzdzius ir t.t.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1178: 2013 Balandžio 28, 13:19:41 »
Aš dėjau kvadratinės formos, o ne bandutes. Galvojau, kad jų tarpai gal lieka kiek didesni ypač kampuose, todėl labiau samanos pradeda rinktis. Bet jei su chemija prižiūrėsi, tai nėra skirtumo.

O dėl drenažo ir lietaus, bent mes darėm ~70 cm gylyje. 100tiniai surinko lietaus, o šalia jų guldėm drenažinę (tą kur su stiklo audiniu).. Nuo pamato atstumas ~10-20 cm.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 28, 13:22:30 sukūrė Poderis »

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1179: 2013 Balandžio 28, 14:30:35 »

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1180: 2013 Balandžio 28, 16:42:33 »
cia kur daugiabuti siules taisysi?

Neprisijungęs erkanas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1181: 2013 Balandžio 28, 17:02:37 »
is kokiu blokeliu labiausiai apsimoka statyti nama? keramzitiniai,duju silikato ? namas butu 1 auksto taip kad blokeliai gali but neatsparus gniuzdimui :)
atsiszwelgiant i kaina ir silumine varza.

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1182: 2013 Balandžio 28, 18:14:54 »
as rinkciaus keramzito blokelius, duju silikato kartais skyla arba buna nelygios formos.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1183: 2013 Balandžio 28, 18:31:42 »
o ko ne karkasas ? :V as jei kepciau nama tai vieno auksto medzio karkasa  (+)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1184: 2013 Balandžio 28, 20:13:24 »
Aš dėjau kvadratinės formos, o ne bandutes. Galvojau, kad jų tarpai gal lieka kiek didesni ypač kampuose, todėl labiau samanos pradeda rinktis. Bet jei su chemija prižiūrėsi, tai nėra skirtumo.

O dėl drenažo ir lietaus, bent mes darėm ~70 cm gylyje. 100tiniai surinko lietaus, o šalia jų guldėm drenažinę (tą kur su stiklo audiniu).. Nuo pamato atstumas ~10-20 cm.

Dėkingas. ;)

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1185: 2013 Balandžio 28, 21:07:20 »
cia kur daugiabuti siules taisysi?

Jooo, nes zopa konkreti, dar ir pats kampinis :( Dabar iš namo lėšų renovuoja kur būtina, bet žmogus supratingas, užėjo ir papasakojo kokia situacija darosi pas mane, na maždaug taip ir yra, tai kur jau labai rimta ir reiktu tvarkyti, kainuotu 400lt. Sakė, kad jei nebijai, tai ir ant šniuro nuleis, parodys :D vien dėl to verta :-] Pažiūrėjau jų psl. tai gal visai ir nieko meistrai, tai gal kas ir susidūre su jais yra....

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1186: 2013 Balandžio 29, 07:27:11 »
Aš jam sakau, kad dar su ketvirtu aukštu pasitarčiau dėl siūlių, bet tas sako, kad čia pagrinde pas tave problėma, ir jokio biznio nedarau, tiesiog matau prie to pačio kokia yra sienos būklė ir kad ten jau apgailėtina. Žinoma aš pažiūrėsiu kas ten darosi, nes pro langus žiūrint kai kur siūles, tai apgailėtinai padaryta senų meistrų, net man toje srityje nieko neišmanančiam :( Apie 200lt medžiagos, darbo metras apie 21lt.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1187: 2013 Balandžio 29, 13:54:35 »
Aš jam sakau, kad dar su ketvirtu aukštu pasitarčiau dėl siūlių, bet tas sako, kad čia pagrinde pas tave problėma, ir jokio biznio nedarau, tiesiog matau prie to pačio kokia yra sienos būklė ir kad ten jau apgailėtina. Žinoma aš pažiūrėsiu kas ten darosi, nes pro langus žiūrint kai kur siūles, tai apgailėtinai padaryta senų meistrų, net man toje srityje nieko neišmanančiam :( Apie 200lt medžiagos, darbo metras apie 21lt.
zodziu galiu pasakyti tik viena tau siules turi sutaisyti tavo namo priziuretojas, tai arba bendrija arba namu valda.ir jie siuliu tvarkyma dalina ant viso namo ir dzin ar tau visa siena daro ar tik koki metriuka.tad kad ismesi savo pinigus.arba jei darysi is savo lesu tai butinai pasiimk is tos firmos popieriuka ka uz kiek ir ka taise.nes kai vel tvarkis siules tau reiks moketi uz viso namo tvarkima.o tada nueisi ir pasakysi kad susitvarkiai savo pats.bet siaip tau turi sutvarkyti tad kad eik ir reikalauk

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1188: 2013 Balandžio 29, 22:43:10 »
Na žmogelis sakė, kad dabar sutvarkė kas jau kritinės būklės, o daugiau kaip ir neskiria bendrija lėšų siūlėms, reikia laukti kitų metų kol vėl atsiras bendrijos pinigų :V tai pvz. gali bendrija neturėti lėšų mano sienos siūlėms sutvarkyti? Ar galiu eiti ir reikalauti kad sutvarkytu, nes "profas" sakė kad ten labai bloga situacija ir reikia kuo greičiau tvarkyti.
Šiaip prie įėjimo durų yra sutvarkytos siūlės, tai pirma užglaistė, palaukė pora dienų ir ant viršaus kažkokių kaip bitumų guminių užtapė, taip kokybiškai padaryta ir atrodo kad tas vanduo kaip nuo žąsies nubėgs,  reiks foto padaryti.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 29, 22:45:15 sukūrė owas »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1189: 2013 Balandžio 29, 22:45:31 »
Na žmogelis sakė, kad dabar sutvarkė kas jau kritinės būklės, o daugiau kaip ir neskiria bendrija lėšų siūlėms, reikia laukti kitų metų kol vėl atsiras bendrijos pinigų :V tai pvz. gali bendrija neturėti lėšų mano sienos siūlėms sutvarkyti? Ar galiu eiti ir reikalauti kad sutvarkytu, nes "profas" sakė kad ten labai bloga situacija ir reikia kuo greičiau tvarkyti.
na ir vistiek uz tai susimokesi :D ziurek sugalvos paimt paskola tokiu atveju ir mokesi dar su palukanom uz tai :D
tokiems reikalams renovacija pilna yra tinkamiausia.

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1190: 2013 Balandžio 29, 23:00:46 »
Na reiks nueiti į tą šetono kontorą, gal rasiu kažkiek tiesos, jei bent kažkiek klausytis norės :V

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1191: 2013 Balandžio 29, 23:06:56 »
Kažkada su radiatoriais kovojom, tai bendrijos pirmininkė ne girdėt nenorėjo, tada kažkur kitur kreipėsi ir paklausė kam priklauso, tai pasakė kad su tą debilę mes reikalų neturim, mat ji kažkokio seimo nario žmona ir ten jau pati diktuoją tvarką. Žodžių laukite tęsinio, nes žiema salone iš vidaus ant plastikinių langų kampų ledas kokių 1cm storio susidarydavo :D

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 29, 23:19:22 sukūrė owas »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1192: 2013 Balandžio 30, 08:08:23 »
Kažkada su radiatoriais kovojom, tai bendrijos pirmininkė ne girdėt nenorėjo, tada kažkur kitur kreipėsi ir paklausė kam priklauso, tai pasakė kad su tą debilę mes reikalų neturim, mat ji kažkokio seimo nario žmona ir ten jau pati diktuoją tvarką. Žodžių laukite tęsinio, nes žiema salone iš vidaus ant plastikinių langų kampų ledas kokių 1cm storio susidarydavo :D
Kai viduj plius 15 tai jau kaip ir vėsoka, bet nepamiršk, kad ir vėdint patalpas reik, ne tik šildyt. Įdomu būtų pamatuot koks oro drėgnumas kambary

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1193: 2013 Balandžio 30, 09:04:51 »
mega, aš juokauju, +15 yra tikrai šalta. Tiesiog yra tekę susidurt su tokiais langų rasojimais ir apledėjimais bute esant +22 ar daugiau šilumos. Daug kas žiemą bijo langą pravert ir išsivėdint, skalbinius džiauna, sriubas verda, patys kvėpuoja, visą drėgmė kaupiasi šalčiausiose vietose - prie langų. Vat ir turim rezultatą.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1194: 2013 Balandžio 30, 10:54:29 »
sunkus tas dalykas yra su bendrijom ar namu valdom  ff dabar ziurek jei ka tvarko juk saskaitoje gauna visas namas padalina pagal kvadraturas ir visi moka.tai dabar va susitvarkysi sau siules ane,o rudeni bendrija sugalvos va kitam namo kampe pataisyti.ir ka gausi saskaita uz siuliu tvarkyma visi nesvarbu kad tu savo is savo lesu tvarkiai.tad jei yra kritine situacija eini ir  sakai kad turi pataisyti.nesutinka tvarkais is savo pasiemi saskaitas ir kai tvarkis kitiems sakai kad nemokesi nes tu savo is savo tvarkiais.o va tada jau sakis kad namas visu ir negali taip elgtis.tad zodziu eini ir reikalauji arba tariesi

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1195: 2013 Balandžio 30, 12:24:28 »
Pernai pasikviečiau dėdes iš butų ūkio, parodžiau sutrūkinėjusias skyles. Tie palinkčiojo, sumykė kažką, užsirašė numerį - tipo paskambinsim, kai bus sprendimas. Po geros savaitės grįžtu namo, įeinu į balkoną - žiūriu siūlės sutvarkytos  (wow)
Nežinau, ant kiek rimtai darbą padarė, ko į vidų pripūtė, bet bent jau skersvėjo kambariuose nebėra ir nebaisu, kad kokia atplyšusi siūlė užmuš ką po langais.
Paskambinau kitą dieną, padėkojau, tai sako - nėr už ką, toks mūsų darbas. O kur kas ir kam kokią sąskaitą išstatė, net nežinau. Kažkokių papildomų sumų niekur nemokėjau. Įtariu, kad atliko darbus iš sukauptų namo lėšų  ;)

p.s. kaimyninis namas bendriją turi, tai samdė aukštalypius ir mokėjo iš savų pinigų už paslaugas.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 30, 12:26:17 sukūrė gurksnis »

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1196: 2013 Balandžio 30, 16:53:32 »
dazniausiai bendrija is savo lesu daro arba pateikia saskaita visam namui.taip pat ir namu valdos

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1197: 2013 Gegužės 02, 23:07:50 »
Butas visas yra vėdinamas. O ten su šilumą karas vyko, bet tiesos neradom, kiek pasakojo, tai kai statė namą buvo padarytas brokas t.y. pirma į vidurinę laiptinę eina šiluma, tik po to į šonines, o turėjo būti atvirkščiai, dėl to yra šilumos nuostolis, radiatoriai kai kur žiema pusiau šilti. Na dabar pažiūrėjus iš lauko, tai atrodo, kad visos siūlės sutvarkytos, nes kaip voratinklis atrodo :V

O namie +25 tai ką aš žinau... diskomfortas būtų, man +19,5 kažkur pats tas.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1198: 2013 Gegužės 03, 22:26:10 »
taip tik atrodo, aš šilumos ne mėgėjas, bet mažiau 21 man jau nefaina (n) :)
name pas save laikau 20, svetainėje ir virtuvėje 21, sanitariniuose mazguose 23 (vien dėl to, kad vaikas mažas). Kol namas buvo šviežias ir buvo daug drėgmės, tol laikiau visur laipsniu/dviem daugiau, kai sienos pradžiuvo, tos temperatūros per akis. Jei vėl pakelčiau temperatūrą iki pradžioje buvusios nuprotėčiau (z) Po krosnelės gero pakūrimo būna 25C, bet tada jau tikrai per šilta namie :smoke:

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1199: 2013 Gegužės 03, 23:00:58 »
Tik dar vantų trūksta ir vanokis...