Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Slidės snieglentės ir visa kita atributika susijusi su slidinėjimu.  (Skaityta 58764 kartus)

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
  • Įrašai: 1146
    • Žiūrėti profilį
Del slidiniu apkaustu, tai velgi priklauso daug kas nuo slidziu...ju kietumo , tavo pamegiu ir ciuozimo galimybiu, pvz pas mane slides, Rossignol-Owersize 8,tai ir apkaustai automatiskai buvo derinami butent tik sitam modeliui...jos labai kietos gerai sugeria nelygumu vibracija,skirtos agresiviam slidinejimui, greito nusileidimo trasose ir visiskai laukinej aplinkoj.Apie Tyrolia nieko negaliu pasakyt, nesusiduriau.... (v)
As savo kai emiau,fischerius tai kartu jau buvo su apkaustais tyrolia,kiek slidininku forumuose varciuau,tai nieko firma,viena is rimtesniu,tik tiek kad tos pas mane slides,siaip labai patinka,tokiu ir ieskojau,yra senesnio modelio,krastai aliumu berots dengti,o su carver tipo net neesu bandes ,su jomis dar lengviau ciuozti ?
Ir lengviau ir smagiau...bet ir senesnio modelio, pradedanciajam tikrai uztenka(cia mano asmenine nuomone)