Na va , kad jau tema dabar +- ten kur priklauso , tikiuosi atsiras daugiau aktyvių žmonių , kurie važinėja po užsienius , tolimus ar netolimus , ir gali ,bei nori prisidėti prie mano kolekcijos didėjimo!!
Žinoma , Lietuva irgi gerai , bet dažniausiai Lietuvoj visus "taškus" reguliariai pratikrinu pats
Kolkas iš Audiklubo prisidėjusiems itin didelės ir didelės padėkos keliauja VooDoo , AAH , voisniui , Gedžiui , Domui bei Tomashokui
Taipogi visada priimu kokias nors senas dėžutes , labai senas , nors jų dabar pakankamai daug turiu , bet Lietuvoje vistiek yra labai didelė galimybė , kad pasitaikys ta , kurios neturiu , nes jų buvo tikrai nemažai įvairiausių
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sveiki visi ,
labai prašau jūsų visų peržiūrėti savo garažus , rūsius , spintas , "tamsius" sandėliukus ir visas panašias vietas ir ten ieškoti senų PRINGLES čipsų dėžučių.
Prašau , kadangi aš renku Pringles dėžutes ir turiu , na , kaip Lietuvoje , tai lyg ir nemažą kolekciją , susidedančią jau iš 173 skirtingų dėžučių
Būčiau be galo dėkingas , jeigu prisidėtumėte prie mano kolekcijos senomis(seno modelio) dėžutėmis , kurių jau niekur neeina įsigyt , tačiau žinau , kad jų galima rasti per žmones , kurie jas dažniausiai būna panaudoję laikyti varžčiukams , vinims , įrankiams ar dar kam
Taigi , labai prašau , paieškokit ir jeigu ką rasit man praneškit ar į čia , ar į privačias žinutes , ar galų gale telefonu +37068703007 ir susitarsim kaip galėčiau priglausti tas dėžutes - būsiu be galo dėkingas!
Beje , jeigu lankotės dažnai kur nors labai toli , kaip kad , tarkime ,gedis080 Kinijoj , ar Amerikoj , Anglijoj ar dar kur nors toli , taipogi be galo laukiamos naujos dėžutės , kurių aš , žinoma , dar neturiu
Sąrašą su turimom dėžutėm jeigu ką atsiūsčiau
Su turiniu ar be turinio čia jau nėra taip svarbu , bet , aišku būtų įdomu paragaut dar nematytų čipsų
Iš Audi klubo prie kolekcijos jau prisidėjo
Gedis , kuriam aš esu dėkingas už dvi kiniškas dėžutes , kurių turbūt niekad pats gyvenime nebūčiau nusipirkęs ,
voisniz už dvi labai senas dėžutes , bei
AAH už vieną seną dėžutę ir dar begalę naujų dėžučių iš Anglijos
Taigi , tikiuosi Audi klubas kilniaširdiškai prisidės prie mano kuklios kolekcijos (v)