Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kuris Pringles skonis jums mėgstamiausias?

Original
Sourcream & Onion
Paprika
Cheesy Cheese
Hot & Spicy
Bacon
Ketchup
Cheese & Onion
Texas BBQ Sauce
Rosemary & Olive Oil
Salt & Vinegar
Kuris nors iš "Extreme" serijos
Kitas
išvis čipsų nevalgau

Autorius Tema: Pringles dėžučių kolekcija. 1563 dėžutės. Atnaujinta: 2017.01.25  (Skaityta 140364 kartus)

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
?!?
Suprantu , kad neradai Cheesy Cheese :D

dar neieskojau net :D nepamirsiu, tikrai paziuresiu ;)
Ai blecha , kaip aš čia galvojau , kad buvai ir jau grįžai :D

Neprisijungęs Kopa

• Įrašai: 1160
    • Žiūrėti profilį
O tokia akcijine turi? :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O tokia akcijine turi? :)
Šią minutę dar neturiu , bet pas tokį Vokietį su dar daugiau kitų dėžučių ana jau laukia parkeliavimo į mano kolekciją  ;)

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
buvau tokiam lenku kampe (Zakopanej), kad nieko gero ten nebuvo, ieskojau kiekvienoj kolonkej ir parduotuvej, bet turetdavo max 3 rusiu pringlus ir ne vienas ne toks kokio tau reikia :/ :/

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
buvau tokiam lenku kampe (Zakopanej), kad nieko gero ten nebuvo, ieskojau kiekvienoj kolonkej ir parduotuvej, bet turetdavo max 3 rusiu pringlus ir ne vienas ne toks kokio tau reikia :/ :/
Na , su Lenkija jo , ten sunku , bent jau anksčiau  :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu va , gavau dar siuntinuką iš USA su 13 dėžučių. Realiai 12 iš jų į kolekciją keliaus , nes ta 13-a įdėta tik dėl paskanavimo - "Honey Mustard" - bene skaniausi ir įdomiausi Pringlesai kada nors ragauti  :G
Šiaip įdomių čia yra - bene įdomiausios dėžutės tai pačios kairiausios - jos atrodo senos , bet iš tiesų naujos , nes Pringles išleido specialią "limited" versiją - "Rewind Edition" - ale grįžta į praeitį, tai ir dėžutės padarytos taip , kad sugražintų į tuos laikus :)
Kitoj nuotraukoj dar nufotkinti tokie specialūs Pringles nuolaidų kuponai senoviški , maždaug iš 1980 metų , anuos tris taip pat gavau :s Kiek žinau Europoj tokių kuponų iš viso nėra , o Amerikoje tokio stiliaus kuponai dar ir dabar naudojami  ?!?
Tai va , tai dabar jau 456 dėžutės  :G  (+)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
tiesiog smalsumas, bet ar pardaves visa kolekcija sakykim ebay, iseitu kokia normali audi?  :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tiesiog smalsumas, bet ar pardaves visa kolekcija sakykim ebay, iseitu kokia normali audi?  :)
Jeigu atvirai? Nežinau , turbūt ne  :V
Visu pirma visos kolekcijos turbūt niekas nepirktų iš karto , nes pirmiausia tai tame ir įdomumas kolekcijoje - rinkti po kelias iš visų pakampių ir pasaulio kraštų , o ir kainą uždėčiau tokią neprotingą :D Bet faktas tas, kad aš negalvoju apie jokį pardavimą niekada, nes neverta bus tų pinigų šis kelių metų , jeigu galima pasakyti triūsas ir pastangos  (h) Pinigų visada galima prasimanyt, o kolekciją truko daug metų surinkt.
O po vieną pardavinėt... Na , gal po dar kažkiek metų ir brangiai išeitų , nes dabar kai išlenda kokia 40-30-20 metų senumo , tai ir iki $20 pakainuoja. Iš ties priklauso nuo dėžutės retumo.
Štai va Pringles CORN dėžutė kažkada ebay , jeigu nesumeluosiu , išėjo už $30 ar tai $40. Taigi , perbidino mane , nes man pasirodė neprotinga tiek mokėt.
Brangiausia kada nors prie mano akių ebay parduota dėžutė tai buvo Pringles Country Style Potato Chips - >$80.  Tada pamenu pats stačiau azarto paimtas ar tik ne $60 , bet beveik buvau garantuotas , kad mane perbidins , nes paskutinę minutę kaina kaip ant mielių kilo. Realiai ir gerai , kad perbidino , nors tokios dėžutės tai be galo norėjau  :-{

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 24, 16:11:30 sukūrė quattro »

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
aciu uz issamu atsakyma  :) tiesiog smalsu buvo ar daug tokiu , kurie vertina ne cipsus, o dezutes  ?!?

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
aciu uz issamu atsakyma  :) tiesiog smalsu buvo ar daug tokiu , kurie vertina ne cipsus, o dezutes  ?!?
Tai aš ir pačius vertinu , bet tik išskirtinesnius , o ne tokius , kurie čia Lietuvos rinkoje pardavinėjami. Po to niekas ir neperka , kad veža tą patį per tą patį. Atvežtų vieną kartą vienokių įdomesnių iš amerikos , kitokių , tai mikliai išpirktų. O šiaip jo - dažną dėžutę nusiperku vien tik dėl dėžutės , paskui galvoju kur tuos čipsus padėt... :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
aš gyvenime nebuvau priverstas tiek suvalgyt tų čipsų per tavo šitą ale "įkyrų" hobį  :D :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš gyvenime nebuvau priverstas tiek suvalgyt tų čipsų per tavo šitą ale "įkyrų" hobį  :D :D
Na, lai visi tie suvalgyti čipsai būna mano kolekcijos labui :D O tamsta iš ties jau prisidėjęs nemažai  (h)  (y)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
perskaičiau dar kartą ką prieš tai parašiau, tai pagalvojau kad galima dviprasmiškai suprast, bet manau svarbiausia kad pats tu supatai

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
turbut turesi bet neatsiklauses ismest negaliu :D

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
GedasQ: dėkui , šitas turiu (h)

proline: ooo , gera ,va šitos neturiu! :G Tik nežinau kaip atsiimti , nes aš ne Lietuvoj  (v)

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
sita dezute yra anglijoj dabar, apie lapkricio menesi ji atkeliaus i lietuva, tapati menesi vaziuosiu i kauna, galeciau atvesti  :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
 :O Jo ce rimtas darbelis tiek dezuciu surinkti.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
sita dezute yra anglijoj dabar, apie lapkricio menesi ji atkeliaus i lietuva, tapati menesi vaziuosiu i kauna, galeciau atvesti  :)
OK :) Prašau saugok kaip savo akį ir jeigu nesunku , paieškok dar kitokių iš tos pačios serijos (Classic Take Aways) , nes nei vienos neturiu :)
Kai bus Lietuvoj , pranešk , bandysim kažką tartis ir galvot  (h)
P.S. Jeigu dar liko popierėlis ant viršaus tai būtinai palik  :D