tiesiog smalsumas, bet ar pardaves visa kolekcija sakykim ebay, iseitu kokia normali audi? 
Jeigu atvirai? Nežinau , turbūt ne

Visu pirma visos kolekcijos turbūt niekas nepirktų iš karto , nes pirmiausia tai tame ir įdomumas kolekcijoje - rinkti po kelias iš visų pakampių ir pasaulio kraštų , o ir kainą uždėčiau tokią neprotingą

Bet faktas tas, kad aš negalvoju apie jokį pardavimą niekada, nes neverta bus tų pinigų šis kelių metų , jeigu galima pasakyti triūsas ir pastangos

Pinigų visada galima prasimanyt, o kolekciją truko daug metų surinkt.
O po vieną pardavinėt... Na , gal po dar kažkiek metų ir brangiai išeitų , nes dabar kai išlenda kokia 40-30-20 metų senumo , tai ir iki $20 pakainuoja. Iš ties priklauso nuo dėžutės retumo.
Štai va Pringles CORN dėžutė kažkada ebay , jeigu nesumeluosiu , išėjo už $30 ar tai $40. Taigi , perbidino mane , nes man pasirodė neprotinga tiek mokėt.
Brangiausia kada nors prie mano akių ebay parduota dėžutė tai buvo Pringles Country Style Potato Chips - >$80. Tada pamenu pats stačiau azarto paimtas ar tik ne $60 , bet beveik buvau garantuotas , kad mane perbidins , nes paskutinę minutę kaina kaip ant mielių kilo. Realiai ir gerai , kad perbidino , nors tokios dėžutės tai be galo norėjau