Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 162962 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #450: 2010 Kovo 10, 11:56:24 »
dabar ne laikas kažką kurt ir apklausinėt, nes kelio atgal jau nėra. Nepamiršk, kad ES ne tik dotacijas skiria, bet ir ES kiekviena valstybė kasmet atkatą moka.

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2010 Kovo 10, 12:03:41 »
as ne edu,nepergyvenk tavo kasnio nepavoges ;) 60% ejo alaus atsigert ir kaip tu branduolines energijos atsisakyt...gal nori pakurt apklausa ir suzinot ka tie 60% dabar masto ?

laukit laukit paramos,taip ir toliau...vienur zemes uki rems,kitur atomines atliekas laiduos...

sekmes balsuojant kita karta

P.S kiba milteliu emei,kad alaus nusipirkes buvai? :D :D :D
Jeigu savo mažvaikiškais išminties perlais stengiesi įkasti, tai neitin sekasi ;)
:) Ko aš ėjau balsuot, tai ne tavo reikalas, aš patenkintas savo gyvenimu ir nereik emigruot į kitas valstybes :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2010 Kovo 10, 12:08:49 »
as ne edu,nepergyvenk tavo kasnio nepavoges ;) 60% ejo alaus atsigert ir kaip tu branduolines energijos atsisakyt...gal nori pakurt apklausa ir suzinot ka tie 60% dabar masto ?

laukit laukit paramos,taip ir toliau...vienur zemes uki rems,kitur atomines atliekas laiduos...

Jeigu savo mažvaikiškais išminties perlais stengiesi įkasti, tai neitin sekasi ;)
:) Ko aš ėjau balsuot, tai ne tavo reikalas, aš patenkintas savo gyvenimu ir nereik emigruot į kitas valstybes :)
nu 10 balu :D rimti argumentai "ne tavo reikalas"... "aš patenkintas". jei tokia tema diskutuoji, tai kalbėk argumentuotai taskas. viskas.

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2010 Kovo 10, 12:12:46 »

nu 10 balu :D rimti argumentai "ne tavo reikalas"... "aš patenkintas". jei tokia tema diskutuoji, tai kalbėk argumentuotai taskas. viskas.
kokių tau argumentų reikia? sąskaitos balanso banke? sveikatos patikrinimo išrašo ar ko? Pateik kokių argumentų tau reikia, mano pasitenkinimui nusakyti, pasistengius pagelbėti šiuo klausimu :) Jeigu matyčiau, kažkokios rimtos diskusijos užuominas, tai rimtai diskutuočiau, dabar nematau jokios prasmės :) gali pasiskaityti jaunėliaus postus ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2010 Kovo 10, 12:55:07 »
buvau parases labai ilga posta, bet paspaudus publikuoti, uzsilenke mano internas... neberasysiu vel... :) tarkim tu teisus taskas. viskas.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2010 Kovo 10, 12:58:52 »
as irgi esu patenkintas kad ne penkias kojas turiu ir ne dauno sindroma paveldes,ne apie tai kalbu...pasilaikyk balansus ir israsus sau,kalbam apie politika,o apart as patenkintas ir kito meslo nieko neisgirdom..kad ES dave,tu turi ka ES dave,kad patenkintas esi ? tai taip ir argumentuok,man asmeniskai ES skyre ta ir ta ir dabar esu patenkintas,o dabar...kazkur pjauni i lankas konkreciai....

buvo uzduoti konkretus klausimai apie AE,buvo argumentai...

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #456: 2010 Kovo 10, 13:03:54 »
uzdarom AE kuri gamina elektra po 7cnt, jamsim elektra is rusu po 15-18cnt arba is savo elektriniu kurios po 25cnt gamina. ir kuom ne bananu salis?  (!?)

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2010 Kovo 10, 13:14:27 »
uzdarom AE kuri gamina elektra po 7cnt, jamsim elektra is rusu po 15-18cnt arba is savo elektriniu kurios po 25cnt gamina. ir kuom ne bananu salis?  (!?)

pigios elektros mums nereikia  :D dabar verkiam kad baltarusai nori elektrine statytis netoli pasienio,(ignalina ne ka toliau stovi) tai cia manau dziaugtis reikia nereikes toli laidus tempt.  :P o sprogimo atveju tai manau skirtumo nera ar ji bus uz 30km ar uz 300km visvien gausim nemaza porcija.  (+)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2010 Kovo 10, 13:18:13 »

s netoli pasienio,(ignalina ne ka toliau stovi)
AE ne ignalinoje stovi  (-)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2010 Kovo 10, 13:18:36 »
Nu gerai, tavo klausimas buvo toks:

o zurnalistai nesake ar turi kas nors pasaulyje patirties ignalinos reaktoriu uzdarimui?:)))))))

Mano atsakymas yra toks: http://en.wikipedia.org/wiki/RBMK, žemiau yra STATUS skirsnis ir išvardinti visi kada nors veikę RBMK reaktoriai, raudona spalva yra uždaryti reaktoriai. Tu klausei apie uždarymą, aš atsakiau apie uždarymą.

ES pliusai: dotacijų - įmokų teigiamas balansas, Šengeno erdvė, patrauklumas investuotojams (užsienio kapitalas)
ES minusai: AE uždarymas (niekad neteigiau kad uždarymas gerai)

Man pliusai nusveria minusus. Kitiem kitaip atrodo kaip suprantu.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 10, 13:25:44 sukūrė Egiux »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2010 Kovo 10, 13:31:45 »
Citata
Mano atsakymas yra toks

tai yra sustabdyti reaktoriai,procesai ignalinos reaktoriuose vyks dar desimtis metu jei ne simtus,yra skirtumas tarp SUSTABDYMO ir UZDARYMO

o sengeno erdve labai padejo automobiliu eksportui is kurio puse Lietuvos gyveno...vizos kainuoja tiek kad Kazacham pigiau i vokiecius nulekt...

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #461: 2010 Kovo 10, 13:43:28 »
Citata
Mano atsakymas yra toks

tai yra sustabdyti reaktoriai,procesai ignalinos reaktoriuose vyks dar desimtis metu jei ne simtus,yra skirtumas tarp SUSTABDYMO ir UZDARYMO

tai gal skirkim STABDYMA, UŽDARYMÀ ir DEMONTAVIMÀ?? Išmontavimo darbai truks labai ilgai - pritariu. Tačiau nematau aš čia kažkokio stebuklo. Sugebėjo pastatyt, sugebės ir išardyt. Nereik čia kažkokios fobijos vartytis.

Neprisijungęs igoriokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2010 Kovo 10, 13:48:40 »

turejau omeny AE

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2010 Kovo 10, 13:50:51 »
jaunėli, o tau neatsibodo tą bajerį kartoti "visi balsavo dėl alaus už 1cnt" ?? :V Iš šono kvailokai atrodo šitas užstrigimas tamstos postuose.

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2010 Kovo 10, 14:07:16 »
Norm su ta ES. Bėda su litoffcais. Galim leisti tuos ES pinigus energetinei nepriklausomybei, elektros tiltams bei elektrinėms. Leidžiam velnias žino kur ir kam, bet ne tam. AE užsidarymui jau išleido milijardą. Vadovas sako, kad neturi supratimo kur, ir nieko... Turim senus gerus korešus "valstybininkus" link rytų pusės dujų tarpininkus, elektros tarpininkus... Su dabartiniais klanais galim išleisti kad ir milijonus milijardų, galiu lažintis, kad nė vieno tilto nenusitiesim, nė vienos elektrinės nepasistatysim - kaip kabėjom ant maskvos vamzdžio, taip kabėsim, ir ant jos kabelio atsisėsim - nes visiems taip naudinga, o kitaip visiškai nenaudinga  :-], ačiū dievui, jei nors senosios elektrinės griuvėsius normaliai pakavosim. O kad ES milijardus nežinia kur iššvaistėm - kalti liksim mes patys ir mokėsim už tai. Dirbsim kaip arkliai, mokėsim kaip asilai, o turėt nieko neturėsim, nes viskas eis atgal į ES iššvaistytiems milijardams dengti  :D o mes tuoj atrasim naują turčių rūšį "naujasis lietuvis atomininkas" - tie, kurie įmerkė nagus uždarinėjant AE - sulig užsiriš AE uždarymo babkių kranelis, paliks mūsų ašarų krantą, pirks namus salose ir stebins Monaką naujausio modelio ferrais :D

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #465: 2010 Kovo 10, 14:11:48 »
Norm su ta ES. Bėda su litoffcais. Galim leisti tuos ES pinigus energetinei nepriklausomybei, elektros tiltams bei elektrinėms. Leidžiam velnias žino kur ir kam, bet ne tam. AE užsidarymui jau išleido milijardą. Vadovas sako, kad neturi supratimo kur, ir nieko... Turim senus gerus korešus "valstybininkus" link rytų pusės dujų tarpininkus, elektros tarpininkus... Su dabartiniais klanais galim išleisti kad ir milijonus milijardų, galiu lažintis, kad nė vieno tilto nenusitiesim, nė vienos elektrinės nepasistatysim - kaip kabėjom ant maskvos vamzdžio, taip kabėsim, ir ant jos kabelio atsisėsim - nes visiems taip naudinga, o kitaip visiškai nenaudinga  :-], ačiū dievui, jei nors senosios elektrinės griuvėsius normaliai pakavosim. O kad ES milijardus nežinia kur iššvaistėm - kalti liksim mes patys ir mokėsim už tai. Dirbsim kaip arkliai, mokėsim kaip asilai, o turėt nieko neturėsim, nes viskas eis atgal į ES iššvaistytiems milijardams dengti  :D o mes tuoj atrasim naują turčių rūšį "naujasis lietuvis atomininkas" - tie, kurie įmerkė nagus uždarinėjant AE - sulig užsiriš AE uždarymo babkių kranelis, paliks mūsų ašarų krantą, pirks namus salose ir stebins Monaką naujausio modelio ferrais :D
protingi žodžiai (+)

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2010 Kovo 10, 14:30:46 »
skaitau. jusu diskusijas gana seniai ir susidariau tokia nuomone, kad yra dar zmoniu LT ir uz jos ribu, kuriems rupi LT ateitis ir tai labia dziugu. kazkodel prisimenu "nasa russa" seriala ir tuos du politikus, kurie neturejo laiko ilsetis, vis apie rusija galvojo. manot pas mus kitaip? kap draugas, draugui nepadesi. vieni gauna duju importa, kiti elektra, kiti viso to kainas reguliuot ir t.t.. kaip zadimas monopolis. tik ten buna 4-7 zaidejai. cia ju daugiau ir zaidimo rezultatas nulemia 3 milijonu gyventoju likimus. sutinku su tais, kad beda zmoniu mentalitete. reiketu kokias 4 kartas nuaugint ir tada bandyk kazka statyt. tie kurie voge prie rusu vagia ir db, bet jau legaliai. ar daug pazystat zmoniu, kurie galetu girtis, kad pradėjo nuo 0 ju verslas klesti ir tai padare skaidriai, nedavė niekam kysiu ir t.t. manau 90 proc. lietuvoje veikianciu juridiniu objektu, negaletu tuo pasigirti. taigi, pati visuomene ugdo tokia valstybe. jei valdininkui duoda kysi ir jis jo neima, juk duos kitam ir tas paims. o valdinikas is lietuvisko pavydo, ne to del, kad neutretu pinigu, bet todel, kad kitas negautu ju, paims ir tuos.  kas del AE tai ji dviprasmiskas rusu palikimas, kuri nera labai jau saugi naudoti ir su laiku ji nebebus tam tinkama...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2010 Kovo 10, 14:38:53 »

turejau omeny AE

tai ir parasiau AE (Atomine Elektrine) ne Ignalinoje stovi

Neprisijungęs igoriokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2010 Kovo 10, 14:45:47 »
zinau kad ne ignalinoje, rasydamas ignalina turejau omeny AE

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2010 Kovo 10, 17:49:41 »
jaunėli, o tau neatsibodo tą bajerį kartoti "visi balsavo dėl alaus už 1cnt" ?? :V Iš šono kvailokai atrodo šitas užstrigimas tamstos postuose.

tai klasika,mane tempia sitas bajeris,kaip dabar atsimenu savo gimtaji miesteli Prienai kur viskas vyko....ech...istorinis momentas :)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2010 Kovo 10, 23:03:39 »
tai jaunėli tu balsavai ar ne?  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2010 Kovo 10, 23:13:26 »
paziurek i mano amziu :)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2010 Kovo 10, 23:41:54 »
a, nu jo  :D balsuot dar negalėjai, bet p...delint jau pats tas  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2010 Kovo 10, 23:43:36 »
atejo laikas:)))))  dar pasakyk kad tusciai stumiu (be)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2010 Kovo 10, 23:51:05 »
na, sakykim taip - vietom mano požiūris nesutampa su tavo, bet čia ir visas šarmas   :D