Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 153383 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #50: 2008 Spalio 07, 17:23:34 »
Na bent jau Rusijoje valdžios tpas tikrai teisingas, kaip ir kitose prezidentinese respublikose - vienas prezidentas viena užtikrinta nuomonė pasakyta - padaryta, o kai yra kaip Lietuvoje - daug skirtingų nuomoniu, tada ir prasideda begalines razborkės iki sekančių rinkimų... o darbo nulis...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2008 Spalio 07, 17:32:17 »
Na bent jau Rusijoje valdžios tpas tikrai teisingas, kaip ir kitose prezidentinese respublikose - vienas prezidentas viena užtikrinta nuomonė pasakyta - padaryta, o kai yra kaip Lietuvoje - daug skirtingų nuomoniu, tada ir prasideda begalines razborkės iki sekančių rinkimų... o darbo nulis...
Bet si sistema turi ir dideli pliusa ir dideli minusa. Paziurek kas baltarusijoj daros kai lukasenka ta valdzia paemes. Tai va, geraai kai tokia valdzia i vienas ranaks gali paimt protingas zmogus, bet jei ne tai...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2008 Spalio 07, 18:21:43 »
O pas mus kai tėtukas premjeru buvo - irgi kaip pasako, taip ir būdavo. Šunes paviauksėdavo, bet karavanas vistiek nueidavo ten kur reikia. Gal pasakytumėt pvz pavardę ant smūgio asmens, kuriam atiduotumėt valdyt Lietuvą taip vienasmeniškai a la Lukašenkai ar Putinui....kche...tpfu...eeee...tipo...Medvedevui?  :-] Kažin ar marionetė geras prezidentas?  :V :D

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2008 Spalio 07, 18:34:18 »
Bet si sistema turi ir dideli pliusa ir dideli minusa. Paziurek kas baltarusijoj daros kai lukasenka ta valdzia paemes. Tai va, geraai kai tokia valdzia i vienas ranaks gali paimt protingas zmogus, bet jei ne tai...
O kas baltarusijoje darosi? prisiklausei vakaru kuriem vis uzkliuva ta taip vadinamoji diktatura nesvarbu, kad ji geriau nei kas kitas palaiko ten tvarka. Demokratijai reikia subresti, nes priešingu atveju atsiranda tik daug išsišokėlių apeinančių įstatymus...

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2008 Spalio 07, 18:42:38 »
O pas mus kai tėtukas premjeru buvo - irgi kaip pasako, taip ir būdavo. Šunes paviauksėdavo, bet karavanas vistiek nueidavo ten kur reikia. Gal pasakytumėt pvz pavardę ant smūgio asmens, kuriam atiduotumėt valdyt Lietuvą taip vienasmeniškai a la Lukašenkai ar Putinui....kche...tpfu...eeee...tipo...Medvedevui?  :-] Kažin ar marionetė geras prezidentas?  :V :D
Musų tėtukai jau yra per seni, visdar gyvenantys šaltojo karo nuotaikom, nesugebantys adaptuotis prie besikeičiančio pasaulio, politika jiems ne darbas ar pareiga o gyvenimo budas, jau net palyginus su kitom baltijos šalimis pas mus tokie senoliai, kad baisu :D ir čia dar viena musų valdžios problema ff

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2008 Spalio 07, 18:59:24 »
O kas baltarusijoje darosi? prisiklausei vakaru kuriem vis uzkliuva ta taip vadinamoji diktatura nesvarbu, kad ji geriau nei kas kitas palaiko ten tvarka. Demokratijai reikia subresti, nes priešingu atveju atsiranda tik daug išsišokėlių apeinančių įstatymus...
Gyvenu salia lukasenkos ir tikrai geriau zinau kas ten daros... Tuo labiau kai gimines ten gyvena.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2008 Spalio 07, 20:53:48 »
sorry bet.... kai sako jog rusijoj valdzios "formatas" geresnis, GAL dar galima pritart nekreipiant demesio i akivaizdzias salies bedas . nu bet sakyt kad baltarusijoj tvarka tai  :s tyliu....

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2008 Spalio 07, 21:32:16 »
Sako palaiko ten tvarka :O Ten tvarka ivedama geleziniu kumsciu ir per prievarta. Istatymai tai isvis keiciasi valandom pas juos... Bet isimine man toks momentas: vaiksto lukasenka po ligonine, inteensyvios terapijos skyriu, aisku ten visoki daktarai sokineja aplink ji, pasakoja.. Prieina jie prie inkubatoriu, ligonines direktorius pradeda pasakot kiek ten tie inkubatoriai kainuoja, o lukasenka ir taria: Oho, uz tiek man butu 3 geri mersedesai iseje... va ir mastymas zmogaus :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2008 Spalio 07, 21:38:38 »
bet kartais susidaro toks įspūdis, kad pagal tave viskas Lietuvoje blogai, mentalitetas žemas, o va didžiojoje Rusijoje jau viskas super ir mentaliteto lygis belekaip aukštas... :V

nea mane tiesiog juokas ima aplamai is lietuvos kaip valstybes...visiskas 0 be nieko...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2008 Spalio 07, 21:53:10 »
bet kartais susidaro toks įspūdis, kad pagal tave viskas Lietuvoje blogai, mentalitetas žemas, o va didžiojoje Rusijoje jau viskas super ir mentaliteto lygis belekaip aukštas... :V

nea mane tiesiog juokas ima aplamai is lietuvos kaip valstybes...visiskas 0 be nieko...
Tai kas tamsta cia laiko ?  :V

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2008 Spalio 07, 22:04:47 »
Atimk iš Rusijos naftos ir dujų dolerius - irgi bus visiškas nulis be nieko. Manau visa valstybė nueitų velniop per kokius 111 dienų. Tik anie doleriai veža jų kiaurą ekonomiką ir leidžia daryt politiką bei vaidint supervalstybę. Tai ir viskas kas gero iš Rusijos.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2008 Spalio 07, 22:13:17 »
tame ir bajeris kad neatimsi,o tokiu variantu kaip "butu" ir "jeigu" niekad nesvarstau... mane tiesiog juokas ima kai kokia Lietuva bego Gruzija palaikyt su kitais,o dabar atsiprasineja visa Europa...todel ir sakau jei esi 0 tai buk savo vietoi...Ir nebukit naivus tikedamiesi kad Lietuva valdo tik jos parlamentas su prezidentu...

Pradejusysis>>> kas mane laiko tai mano asmeniniai motyvai nors ir dabar esu isvares i uzsieny,bet tikrai niekur is Lietuvos gyvent isvaryt nenoreciau..taip kad jeigu norejai mane izeist,tau tai nepavyko (h) :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2008 Spalio 07, 22:16:34 »
ko cia isizeidinejat? :)  Oo) Oo) Oo)
as ape politika nieko nzn, tik zinau Uspackikas maladiec senis ir prie stalo ir ant scenos padainuot ir per kaimo dancus pasokt, niu vopsem maladiec diedas :) daugew tokiu ir ciki bus :) bu sir ledu ir saldainiu ir ivairiu svenciu kedajniuose :)

ReSPeCTaS  (+) (+) (+)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2008 Spalio 07, 22:34:23 »
tame ir bajeris kad neatimsi,o tokiu variantu kaip "butu" ir "jeigu" niekad nesvarstau... mane tiesiog juokas ima kai kokia Lietuva bego Gruzija palaikyt su kitais,o dabar atsiprasineja visa Europa...todel ir sakau jei esi 0 tai buk savo vietoi...Ir nebukit naivus tikedamiesi kad Lietuva valdo tik jos parlamentas su prezidentu...

Pradejusysis>>> kas mane laiko tai mano asmeniniai motyvai nors ir dabar esu isvares i uzsieny,bet tikrai niekur is Lietuvos gyvent isvaryt nenoreciau..taip kad jeigu norejai mane izeist,tau tai nepavyko (h) :D
Jo, beabejo  (aa) ir kuo stipriau izeist    Oo) Gerbiu tavo nuomone kad ir kitokia ji ;)
isvis reiktu rist sita tema "LT vs. visi kiti", juk internetiniai postai nepakeis musu isitikinu ir pan. Zodziu, broliai, staciatikiai, arabai, zydai, juodukai, siauraakiai.... ir tt. ir pan. TAIKA   <o>

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2008 Spalio 07, 22:38:26 »
toks jau daiktas ta politika,daug kalbu ir nulis veiksmu..taip kad viskas cia normaliai...

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2008 Spalio 07, 23:07:51 »
tik negalvok kad kažkokį stebuklą pasakei. visa Lietuva tą puikiausiai žino, ką liudija tautos skersas ant politikos ir rinkimų - vistiek kam reikia tas ir valdys, kam tas cirkas  :P tik susimildami nekaišiokit Rusijos politikos pavyzdžiu, bent jau savigarbos turėkit  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2008 Spalio 07, 23:13:30 »
as nekaisiuoju,bet pradziai siulai apsisviest ka dirba Medvedevas ;)  o stebuklais netikiu aplamai jei ka,o kad tauta deda skersa liudyja tai kad neegzistuoja jokio vieningumo,juk visiem kartu viena dideli skersa geriau padet negu daug mazu ;)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2008 Spalio 08, 12:39:54 »
tik negalvok kad kažkokį stebuklą pasakei. visa Lietuva tą puikiausiai žino, ką liudija tautos skersas ant politikos ir rinkimų - vistiek kam reikia tas ir valdys, kam tas cirkas  :P tik susimildami nekaišiokit Rusijos politikos pavyzdžiu, bent jau savigarbos turėkit  :D
Tamsta sklandžiai dėstot mintis ir labai nenorėčiau tikėti, kad esat statistinis lietuvis sergantis rusofobija su standartiniu mąstymo modeliu- rytai + Rusija blogis, vakarai + JAV geris :) Kažkaip reiktų kritiškai žiūrėti i visą ta šlamštą ir propagandą, kuria valdžia, pasitelkus žiniasklidą bando kišti į tautos smegenis visus tuos 18 metų....
O dėl to kad kas ką atimti ir kas kur sugriutų, tai visos valstybės turi savo atramos taškus, tik vienos tikrai neleis jų atimti ar prarasti o štai Lietuva savo vienintelius jai bent šioki tokį savarkiškumą užtikrinančius dalykus pati nuleidžia i unitazą :D iš pradžių Mažeikų nafta, dabar lipa ant to pašio grėblio su Ignalinos AE ir vsa tai dėl ko? kad 'be muilo'praslysti link vakarų :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2008 Spalio 08, 14:56:48 »
Grishman, tu man tada pasakyk, ką gero turi Rusija ir Baltarusija ? :V Kalbu apie eilinius piliečius. Rusijoj dar ir dabar tinka geras posakis, tiksliau netgi keli:
1. Caras (Putinas) nėra blogas, tik blogi jo bajorai (nieko susijusio su mūsų forumo Bajoru), todėl šalyje kyla problemos;
2. Jei tos problemos kyla, bet jo neliečia manęs, tai tylėsiu šikną suraukęs ir teigsiu visiem, kad man viskas labai gerai, nes jei laisiu suprasti, kad ir aš tą problemą pastebėjau, tai ji taps ir mano paties problema... (!?)

Neturiu nieko prieš pačius rusakalbius, su dauguma netgi geriau sutariu nei su lietuviais, bet tikrai manau, kad toje šalyje nėra viskas taip jau gerai ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 08, 14:59:04 sukūrė -=stam=- »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2008 Spalio 08, 15:28:34 »
į temą: http://helloacy.ru/68

P.S. tik suprantantiems rusiškai...

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2008 Spalio 08, 16:07:15 »
Tamsta sklandžiai dėstot mintis ir labai nenorėčiau tikėti, kad esat statistinis lietuvis sergantis rusofobija su standartiniu mąstymo modeliu- rytai + Rusija blogis, vakarai + JAV geris :) Kažkaip reiktų kritiškai žiūrėti i visą ta šlamštą ir propagandą, kuria valdžia, pasitelkus žiniasklidą bando kišti į tautos smegenis visus tuos 18 metų....
O dėl to kad kas ką atimti ir kas kur sugriutų, tai visos valstybės turi savo atramos taškus, tik vienos tikrai neleis jų atimti ar prarasti o štai Lietuva savo vienintelius jai bent šioki tokį savarkiškumą užtikrinančius dalykus pati nuleidžia i unitazą :D iš pradžių Mažeikų nafta, dabar lipa ant to pašio grėblio su Ignalinos AE ir vsa tai dėl ko? kad 'be muilo'praslysti link vakarų :D
Kad išdybavojau Rusiją, tai visiškai nereiškia, kad aš Eurosajūzą su Štatais statau visiem už pavyzdį. Tiesiog dar apie tai kalbos nebuvo.  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2008 Spalio 08, 16:13:52 »
Kad išdybavojau Rusiją, tai visiškai nereiškia, kad aš Eurosajūzą su Štatais statau visiem už pavyzdį. Tiesiog dar apie tai kalbos nebuvo.  :D
Mano nuomonė tokia pati, jei kam pasirodė kitaip, klydo :)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2008 Spalio 08, 17:17:06 »
Grishman, tu man tada pasakyk, ką gero turi Rusija ir Baltarusija ? :V Kalbu apie eilinius piliečius. Rusijoj dar ir dabar tinka geras posakis, tiksliau netgi keli:
1. Caras (Putinas) nėra blogas, tik blogi jo bajorai (nieko susijusio su mūsų forumo Bajoru), todėl šalyje kyla problemos;
2. Jei tos problemos kyla, bet jo neliečia manęs, tai tylėsiu šikną suraukęs ir teigsiu visiem, kad man viskas labai gerai, nes jei laisiu suprasti, kad ir aš tą problemą pastebėjau, tai ji taps ir mano paties problema... (!?)

Neturiu nieko prieš pačius rusakalbius, su dauguma netgi geriau sutariu nei su lietuviais, bet tikrai manau, kad toje šalyje nėra viskas taip jau gerai ;)
Na kaip pats putinas pasakė - šaltasis karas jau seniai baigesi bet pas daugelį vakarų politikų ir piliečių jis vis dar verda galvose. Kaip ir sakiau reikėtu šiek tie atrinkti patiems, kas tiesa o kas ne, pasvarstyti logiškai o ne  priimti vasą kišamą propagandą sau į galvą.

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2008 Spalio 08, 18:14:28 »
Na kaip pats putinas pasakė - šaltasis karas jau seniai baigesi bet pas daugelį vakarų politikų ir piliečių jis vis dar verda galvose. Kaip ir sakiau reikėtu šiek tie atrinkti patiems, kas tiesa o kas ne, pasvarstyti logiškai o ne  priimti vasą kišamą propagandą sau į galvą.
Vo, radai ką cituot  :D  tipo Rusija metė kovą dėl įtakos sferų pasauly?  (z) :D ir su štatais vieni kitiems pretenzijų neturi - mir družba festival  :s o tai kaip tai vadinasi? Ačiū dievui bent jau pas ką didesnis pim... ėėė atominė bomba nebesimatuoja. Tik tiek, kad dabar tokie laikai, kad net Bin Ladenas matyt iš gailesčio nebegrasina štatų nuo žemės nušluot  :-]

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2008 Spalio 08, 21:01:27 »
Vo, radai ką cituot  :D  tipo Rusija metė kovą dėl įtakos sferų pasauly?  (z) :D ir su štatais vieni kitiems pretenzijų neturi - mir družba festival  :s o tai kaip tai vadinasi? Ačiū dievui bent jau pas ką didesnis pim... ėėė atominė bomba nebesimatuoja. Tik tiek, kad dabar tokie laikai, kad net Bin Ladenas matyt iš gailesčio nebegrasina štatų nuo žemės nušluot  :-]
Rusija visam pasauly nestato reaketiniu baziu "tariamai ginybai" :D ir nesikabineja prie rytu shaliu del tariamu branduoliniu programu ir sukurusi savo karini bloka neprimetineja i ji stojusiom shalim savo karines politikos (-) :D