Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 154333 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #1025: 2015 Kovo 11, 20:37:12 »
arba koks ten dabar popaliarus posakis patinka ukraina - ciumodanas, vagonas kievas :goodboy:

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2015 Kovo 11, 20:38:11 »
kazkada pats toks buvau. Isaugau. Beje eme skirtis mano ir ju nuomones. Nes tenais per daug radikaliu kretinu, kurie nesupranta, kad tautos progresas yra NATO, ES ir t.t.
Tautininkai lojo ant ES. Zinau - ten nemazai sudo. Bet ekonomiskai mums tai naudinga. As geriau busiu turtingoje salyje su euro ar dolerio zenklu, negu su skyleta pinigine ir be homoseksualu, negru ar dar ten kazko, ko tautininkai labai bijo

o savimi buti gali? gali buti lietuviu? tureti savo nuomone ir valia?

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2015 Kovo 11, 20:39:42 »
arba koks ten dabar popaliarus posakis patinka ukraina - ciumodanas, vagonas kievas :goodboy:

ka reiskia patinka? zmones palaiko ju kova prie rusifikuotus ruporus. Pries visa ta rusijo itaka. Ukrainai dabar labai svarbus zingsnis. Ir neaisku kuo tai pasibaigs. Kiek mus kruso po nepriklausomybes ir kiek visu isgamu nuo sovietmecio valdzioj sedejo ir pagaliu kaisiojo.
Estai visus komuniagas subinen pasiunte ir pilietybiu neisdave ruseliams. Ko pasekoje pas juos lygis gyvenimo geresnis

Neprisijungęs VytautasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2015 Kovo 11, 20:40:56 »
o savimi buti gali? gali buti lietuviu? tureti savo nuomone ir valia?

as ir esu savimi. Esu uz vakarus. Uz ekonomini progresa. Taipogi esu uz islikima lietuviu.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2015 Kovo 11, 20:41:07 »
as rimtai nesitikejau sian pamatyt plakatu su tokiais uzrasais :V o del ukrainos - prie ko cia ji ir kovo 11 (!?) tegu pati tvarkosi su savo bedom. kazkaip lietuvai niekas npadejo kovo 11
As ir pats nelabai suprantu to Ukrainos kisimo, ir tas воля  :) . Butu labai faina sugyvent su kaimynais is rytu, bet ..

Konflikta escaluoja tikrai ne Lietuva  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 11, 20:42:38 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs VytautasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1030: 2015 Kovo 11, 20:43:23 »
Konflikta escaluoja tikrai ne Lietuva  ;)

taip ir yra. Ir tikrai yra geru rusu, ne tu visu imperialistiniu idiotu. O normaliu inteligentu intelektualu, kuriems geda uz putino nacizma. Tie zmones bega is rusijos, bo ten jau daros nebesaugu, jei esi kitokios nuomones

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1031: 2015 Kovo 11, 20:43:27 »
Mes nuo Rusijos pabėgom,šešėlis vis dar ant mūsų,bet pabėgom.Ukraina dabar tą patį daro,todėl Kovo 11 prisiminant savo tautos kelią į laisvę nematau nieko blogo išreiškiant solidarumą su ukrainiečiais prieš tą patį uzurpatorių,kova prieš kurį būtent ir sieja mus ir ukrainiečius.gali nevargt su svaičiojimais apie jav propagandą,gojus ir 'o tai kodėl kita pusė neišklausoma ir viskas tik ant rusų???'

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2015 Kovo 11, 20:43:40 »
ka reiskia patinka? zmones palaiko ju kova prie rusifikuotus ruporus. Pries visa ta rusijo itaka. Ukrainai dabar labai svarbus zingsnis. Ir neaisku kuo tai pasibaigs. Kiek mus kruso po nepriklausomybes ir kiek visu isgamu nuo sovietmecio valdzioj sedejo ir pagaliu kaisiojo.
Estai visus komuniagas subinen pasiunte ir pilietybiu neisdave ruseliams. Ko pasekoje pas juos lygis gyvenimo geresnis

kas liecia ukraina- tais as manau jei amen. bus krachas. putinas eis iki krymo sausuma. tik nesuprantu kodel tai ivyko, kam to staiga prireike :think:  ta teritorija bus dar viena priednestre

o apie komuniagas tu teisus, rasciau tai ir anksciau, ne statulas reikia verst nuo tilto, o sovietines statulas is seimo, savivaldybiu ir panasiai. bet tik nereikia pamirst kas mes esam, kad esam lietuviai ir nereikia lyst kam nors i sikna be muilo

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2015 Kovo 11, 20:45:46 »
Mes nuo Rusijos pabėgom,šešėlis vis dar ant mūsų,bet pabėgom.Ukraina dabar tą patį daro,todėl Kovo 11 prisiminant savo tautos kelią į laisvę nematau nieko blogo išreiškiant solidarumą su ukrainiečiais prieš tą patį uzurpatorių,kova prieš kurį būtent ir sieja mus ir ukrainiečius.gali nevargt su svaičiojimais apie jav propagandą,gojus ir 'o tai kodėl kita pusė neišklausoma ir viskas tik ant rusų???'

niekas manes su ukrainieciais nesieja :E

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2015 Kovo 11, 20:48:07 »
Aš irgi už Lietuvą,stiprią ir modernią,vakarietiško modelio Lietuvą.taip man artimesnės vakarų vertybės ir dėl geografinės padėties mes Šveicarija nebūsim,negalim būt neutralūs ir užsidarę sau bezdėt.nori nenori reikia šlietis prie kažkurios pusės.ir būtent savo valstybę matau stiprią tik kartu su ES ir ta pačia JAV.Europoje ne tik gėjai,pedikai ir transvestitai,deja bet Europoje ir progresas,pagarba žmogaus teisėm ir gerovė.aišku kiekvienas savo nuomonę turėt gali,bet tie kurie 'o kodėl ne su rusija draugaut' nemanau ar ras vietą,kuomet ES integruosis dar glaudžiau ir atskirtis nuo Rusijos tik didės.

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2015 Kovo 11, 20:49:13 »
niekas manes su ukrainieciais nesieja :E
Nes apart savo kiemo daugiau nieko ir nematai.Europą ir viską kas į rytus tas ir skiria - man gerai,o po manęs nors ir tvanas.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2015 Kovo 11, 20:52:00 »
Europą ir viską kas į rytus tas ir skiria - man gerai,o po manęs nors ir tvanas.
(y)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2015 Kovo 11, 20:53:01 »
Nes apart savo kiemo daugiau nieko ir nematai.Europą ir viską kas į rytus tas ir skiria - man gerai,o po manęs nors ir tvanas.

as su ukraina dirbu virs 5 metu, taip, kad zinau ka sakau.  :goodboy: nei ji man broliska tauta nei ji mums padejo kada nei ka. vakaru kulturos as irgi mates ir ne tik vakaru ir ne viena man neidomi. as noriu but lietuvis, del to ir grizau i lietuva, meciau viskas atvaziavau ant nulio i lietuva krizes metu, taip, kad neaiskink man :goodboy:

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2015 Kovo 11, 21:00:59 »
Nesusikalbėjom anei kiek,bet čia linksmai išvartei :D :D grynai vien tik lietuviškoj kultūroj jei norėsi gyvent,teks padėt tam bičui iš Tadžikistano išrast laiko mašiną ir persikelt į kokius nu iki 1382m kažkur tai :bedantis:

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2015 Kovo 11, 21:02:04 »
Gerai,kad ne visiems yra neįdomu kas svetur darosi,nes tikriausiai supanašėtume su viena valstybe iš dešinės,tik tiek kad mes per maži,tai nuotykių nebus.peace

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2015 Kovo 11, 21:02:47 »
Nesusikalbėjom anei kiek,bet čia linksmai išvartei :D :D grynai vien tik lietuviškoj kultūroj jei norėsi gyvent,teks padėt tam bičui iš Tadžikistano išrast laiko mašiną ir persikelt į kokius nu iki 1382m kažkur tai :bedantis:

kokima bicui :think:

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2015 Kovo 11, 21:04:16 »
Gerai,kad ne visiems yra neįdomu kas svetur darosi,nes tikriausiai supanašėtume su viena valstybe iš dešinės,tik tiek kad mes per maži,tai nuotykių nebus.peace

kas tau sake, kad neidomi. viskas labai yra idomu, tik kazka auokot del to nesiruosiu, ar sakiau, kad reikia nusigrezt nuo visu? nereikia, bet ir nereikia prie kazko pritapt, reik turet savigarbos

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2015 Kovo 11, 21:07:39 »
Gerai,kad ne visiems yra neįdomu kas svetur darosi,

man labai labai idomu kas darosi ukrainoj, bet turiu aibe klausimu ir ne vieno atsakymo. gal galetum man atsakyt?

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2015 Kovo 11, 21:29:31 »
kokima bicui :think:
Neberasiu turbūt linko,žadėjo išrast laiko mašiną

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2015 Kovo 11, 21:29:56 »
Į ką atsakyt?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2015 Kovo 11, 21:32:14 »
Į ką atsakyt?

nu tarkim ar yra rusu armija ukrainoje?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2015 Kovo 11, 21:39:11 »
nu tarkim ar yra rusu armija ukrainoje?
Tokie klausimai galejo but pries metus, bet ne siandien.

O cia siaip.

Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2015 Kovo 11, 21:42:40 »
Tokie klausimai galejo but pries metus, bet ne siandien.

nu tai yra ar nera? jei nera, o yra tik separatistai, tai kaip 8 pagal dydi pagal karine pramone salis nesusitvarko su separais? o jei yra, tai kodel neskelbia karo padeties? kodel nera mobilizacijos ir panasiai, kodel zmones bega is ukrainos? cia normalus klausimas be sarkazko ir be bajeriu

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2015 Kovo 11, 21:44:48 »
Ta prasme ar tu juokais ar rimtai?oficialiai Rusija karo prieš Ukrainą nepaskelbusi,bet tiek karo vadai separatistų patys pripažino,kad yra rusai,rusai tiekia separastam karinę techniką,karių rusijos taip pat yra,separatistų pusėje nuo eilinių karių iki karinių patarėjų ir saugumo pareigūnų

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2015 Kovo 11, 21:45:27 »
Tai plecha jei oficialiai milijoninės armikos neįves reiškia Rusija Ukrainai nieko blogo nedaro :]]]] norėčiau,kad būtų tiesa tai