kas liecia donbasa, donecka. tai kaput tiems regionams, manau. visi turtingi pabego i kieva ir kita ukraina, 1,5 milijono i rusija, tuos kas liko, ukraina paliko likimo valiai atimdama visas socialines garantijas. mano manymu tai bus dar viena juodoji skyle - Padniestre (Приднестровье).
kas liecia samaliota mh17, mano asmenine nuomone, tiesos ar apskritai kazkokiu isvadu - nebus niekada. bet cia tik mano nuomone. kodel taip manau. todel, kad aviacijos istorijoje yra daug ivykiu, kai rusijos (Korean Air Lines 007), usa (Iran Air 655), ukrainos (Siberia Airlines Flight 1812) ir kitu. kai kariuomene numuse civilius lainerius. niekada ne viena salis nepripazino kaltes, neatsiprase ar panasiai. atrodo suversk beda ant kokio salagos prie radaro ar panasiai. siuo atveju (mh17) tiesa, kokia ji bebutu ir kieno naudai, turi labai dideli sverta. todel manau, kad nebus tiesos ir nebus kazkokiu oficialiu aiskiu isvadu.......... bet cia tik mano nuomone
ir apskritai, toks ispudis, kad zmonem rupi ne KODEL ir KAIP ivyko katastrofa, o kuria sali bus galim aps.ikt iki ausu