Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 159895 kartus)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #600: 2010 Lapkričio 12, 15:01:15 »
Kažkaip nesinori man manyti, kad atstatydins juos, saviškio gi nemes lauk, nors už tokius darbus bent odą nuo subinės reikia lupt. :)
kokius?
Na, už melavimą, kad važiuoja slaugyti sergančio tėvo, o ištikrūjų išlekia į šiltus kraštus, o kitą, kad balsuoja su svetima kortlele. Mano galva, čia yra tikrai rimti nusižengimai, už kuriuos jie privalo būti nubausti su kaupu. :)
jei uz tokius dalykus anksciau butu metoma, tai per keturis metus is 141 liktu 71, nes kiti iskristu lauk. tu gal TV neziuri, balsuoja visi, atostogauja visi, nei vieno iki tol nebaude. politika tai nera vien tai ka parodo per zinias, yra ir labai daug itakingu jegu is isores ar net paciam seimo viduj, kurie priima sprendimus, tam tikrais klausimais, prieme ir siuo klausimu, o ar kelt apkalta apskritai, nu ir nusprende, kad daryt apkalta, tie, kam tokie ar anokie dalykai yra naudingi. o visa kita jau vaziavo kaip buldozeris. tu paspausi uz sita as paspausiu uz sita. naturiniai mainai, kaip sakant.
Tikrai žinau, kad ten belenkas belenką daro ir visiem ten nusispjaut ant mūsų. Aš šnekėjau būtent apie šitą atvejį.  (h) :)