pvz tie kurie laimejo,paimk Lordi
o del dyka ar ne dyka cia jau ne mano reikalas,sakiau jei nera uz ka tai geriau namie sedet,as nevarau i kaboka kai 10lt piniginei turiu,kai turiu 110 - tada taip,kitaip nesijauciu normaliai,pagauni ? as tau daviau kaip pvz sindikato klipa,ji bachuras vakarais dare,po darbu ir studiju ir ka jis padare?milijonu negavo,niekas ir nezadejo...cia tas pats kas uzrekt bbd ant jusu visu ir istraukt is kelniu 5cm falosa,kas ten ka pajaus ir supras ka tu padejai?
) belieka rafio pagalbos prasyt
kazkodel prisiminiau vokieti kuris su sita daina eurovizijoi kazkada dalyvavo
Nevisai pagaunu, gal mūsų charakteriai, gal kompleksai skirtingi
jeigu turi bent minimumą su kuriuom gali prasisukt - dalyvaut verta. Jeigu turi tiek, kad kaboke užteks prigert lithuanian - verta dalyvaut ir neimt į plaučius kad neturi tiek, kad prisprogtum absoliuto ir dar visam kabokui pastatytum, o vat kažkas turi, o tai tave visą vakarą ir knisa
tau atrodo, kad demonai, fejerverkai ir balerinos pianine euroviziją laimi. Niekas nežino kas euroviziją laimi. Prieš porą metų, vat, serbė laimėjo - nebuvo, nei šou, nei superypatingo balso, nei dainos, ir apskritai dainavo serbiškai, niekas net nesuprato apie ką - o laimėjo.
http://www.youtube.com/watch?v=tbrsRb88aXI
gal tu man pasakysi kas čia laimėjo, kas čia per superšou, superbalsas, superdaina, superatlikėjas, ar kas čia super? Vieną sykį laimi šou, kitą sykį - daina, trečią - kaimynai...
Jeigu yra galimybės nuvaryt ir pasitūsint, reikia varyt ir tūsintis ir nekompleksuot, kad šįvakarą negali maukt absoliuto, užsigert moetu ir statyt visam kabakui
O jeigu vis dėlto vistiek negali - tai yra kompleksas, nuo kurio reikia kratytis 
serbai ir taip dievo nuskriausti,butu keista jeigu jie dainuotu Stand up for our eastern european funk

daug metu jie funk'o neklause,taip kad laimejo del to kad turejo laimet,demesi atkreipt i save,kas liecia manes,tai mano asmeninis pasirinkimas,kiekvienas renkasi prioritetus pagal save,kam jis gali skirt daugiau,kam maziau,kam is viso gaila...as negersiu lituanikos ir nerukysiu lm'o kol gyvenimas neprivers...taip ir nesuprantu kaip gali tempt sita piguva kai yra daug kokybiskesniu ir brangesniu sou ? patriotizmas?