Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 153582 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #125: 2008 Spalio 11, 00:18:56 »
Tarkim kad ir istremti lietuviai tau ciukciai?
O tavo manymu čiukčiai kilę iš ištremtų lietuvių?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2008 Spalio 11, 00:27:09 »
haha:))))))) cia i juoku kampeli reikia det :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D    oi gataz gataz neklausai tu manes:)))))))))))))))))))))))))) 

Grishman +1  (h)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2008 Spalio 11, 08:24:30 »
Ai nesupratau as cia bisky :D nezinau ka jus ciukciais laikot bet as laikau tuos siauraakius kurie visa laika gyveno siaurej....
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2008 Spalio 11, 14:17:56 »
nu gerai va mano miestelis vadinamas Kovrov,Vladimiro apskritys,paprasta provincija...mano mociute pwz dirba viesbucio direktore,viesbutys priklauso miestui,ji paprasta samdoma darbininke,jos alga gerokai virs 1000 euru :)
nu blexa nesitiki... Nebent jau ten kažkuo naglas tas viešbutis...

tau nesitiki,bet taip yra..:)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2008 Spalio 11, 15:50:52 »
nu gerai va mano miestelis vadinamas Kovrov,Vladimiro apskritys,paprasta provincija...mano mociute pwz dirba viesbucio direktore,viesbutys priklauso miestui,ji paprasta samdoma darbininke,jos alga gerokai virs 1000 euru :)
nu blexa nesitiki... Nebent jau ten kažkuo naglas tas viešbutis...
tau nesitiki,bet taip yra..:)
O man įdomu pasidarė, kokia tada yra alga direktoriaus, normalaus viešbutuko Vilniuje ?? ?? šiaip įdomu, palyginimui  8:8

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2008 Spalio 11, 15:55:15 »
o lietuvoi yra tokio tipo istaigu priklausanciu valstybei ? ?!?  beto jei nori lygint vln tai lygink su maskva ;) nes as kalbu apie provincija...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2008 Spalio 11, 15:57:27 »
Aš nieko nelyginu, ir klausimas mano tikriausiai nelabai į temą, bet juk parašiau,
kad papraščiausiai įdomu..........

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2008 Spalio 11, 16:43:20 »
o lietuvoi yra tokio tipo istaigu priklausanciu valstybei ? ?!?  beto jei nori lygint vln tai lygink su maskva ;) nes as kalbu apie provincija...
taip negalima teigti, nes Rusijoj visas verslas priklauso valdžiai vienaip ar kitaip (h), kitaip nei Lietuvoje ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2008 Spalio 11, 16:53:49 »
taip negalima teigti, nes Rusijoj visas verslas priklauso valdžiai vienaip ar kitaip (h), kitaip nei Lietuvoje ;)

visas visas verslas valdziai priklauso ? gal mano dedes lentpjuve irgi ? :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2008 Spalio 11, 17:44:31 »
visas visas verslas valdziai priklauso ? gal mano dedes lentpjuve irgi ? :D :D :D :D :D :D :D
Nu ir kaip dėdei gyvenasi? Banditai neužknisa per daug? :D
Niekas nesako, kad rusai Rusijoj badauja. Prieš kurį laiką teko neformaliu stilium :D pabendraut su savo kolegom iš Rusijos, tai po x alaus ir z degtinės pradėjom ir algom lygintis :D Rezai - absoliučiu dydžiu jiems iki mūsų buvo gan toli, užtai pradėjus skaičiuot kiek vieni ir kiti mokam už visokius butus, benzus, maistą ir tt - vaizdelis jau įdomesnis buvo ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2008 Spalio 11, 21:29:46 »
Nu ir kaip dėdei gyvenasi? Banditai neužknisa per daug? :D
Niekas nesako, kad rusai Rusijoj badauja. Prieš kurį laiką teko neformaliu stilium :D pabendraut su savo kolegom iš Rusijos, tai po x alaus ir z degtinės pradėjom ir algom lygintis :D Rezai - absoliučiu dydžiu jiems iki mūsų buvo gan toli, užtai pradėjus skaičiuot kiek vieni ir kiti mokam už visokius butus, benzus, maistą ir tt - vaizdelis jau įdomesnis buvo ;)

ant tavo signature mano copyright'as (be)     o dedei ka zinau,normaliai lygtais viskas (tfu tfu tfu) aplankys va gal lietuva neuzilgo tai pasidomesiu ar ne puola ;) :D :D :D :D :D :D :D :D   

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2008 Spalio 11, 21:55:28 »
gal nenusišnekam ? :V visas rimtas verslas, o ne nykštukai...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2008 Spalio 11, 21:57:44 »
aaa...nu nezinojau:))))  sorry

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2008 Spalio 11, 22:13:23 »
neapsimesk kvailiu, jaunėli ;) Pats žinai, kad visas rimtas verslas priklauso valdžiai, tai neapsimesk kvailiu ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2008 Spalio 11, 22:15:01 »
neapsimetu...ner ko apsimetinet:))))))))))  o beje kas skaite kad Rusija pagelbejo Islandijai nes pastaroji labai kencia nuo krizes ? paskolino 4mlrd euru... beje Islandija pirma valstybe kuri pripazino Lietuvos nepriklausomybe...taigi visi draugiskai susikabine rankutem sakom ACIU RUSIJA!!!!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2008 Spalio 11, 22:20:05 »
poxui man tos visos Islandijos ;) Mes kalbėjome apie Rusijos verslą...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2008 Spalio 11, 22:22:17 »
tai kaip tau lietuvos pilieciui poxuj islandija kai ji taip gerai pasielge ?:))))))))))))))))   del verslo rasiau anksciau,kokiu dar klausymu kila ?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2008 Spalio 11, 22:25:26 »
ai pofig, jokių.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2008 Spalio 11, 22:28:50 »
nesiparink ;)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2008 Spalio 11, 22:29:10 »
nu poelgis grazus.  :) bet va cia siaip radau fakta kad cituoju : "Jungtinėse Valstijose, kuriose gyvena 303 milijonai gyventojų, pernai nuo tuberkuliozės mirė 650 asmenų. Rusijoje, kurioje gyvena 142 milijonai, tuberkuliozė pernai nusinešė 24 tūkstančius gyvybių. " dar straipsny buvo pamineta jog Rusijoje tik 9 proc tuberkuliozes ligoniniu atitinka higienos normas... Siaip ar taip sitie faktai parodo jog Rusijos valdziai del zmogaus poxui ne ka maziau kaip Stam'ui ant Islandijos...  :D
P.S. kad nekiltu abejoniu tai nurodau straipsnio autorius - Murray Feshbach.  (h)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2008 Spalio 11, 22:30:32 »
nu poelgis grazus.  :) bet va cia siaip radau fakta kad cituoju : "Jungtinėse Valstijose, kuriose gyvena 303 milijonai gyventojų, pernai nuo tuberkuliozės mirė 650 asmenų. Rusijoje, kurioje gyvena 142 milijonai, tuberkuliozė pernai nusinešė 24 tūkstančius gyvybių. " dar straipsny buvo pamineta jog Rusijoje tik 9 proc tuberkuliozes ligoniniu atitinka higienos normas... Siaip ar taip sitie faktai parodo jog Rusijos valdziai del zmogaus poxui ne ka maziau kaip Stam'ui ant Islandijos...  :D
P.S. kad nekiltu abejoniu tai nurodau straipsnio autorius - Murray Feshbach.  (h)

zonos,kaleimai...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2008 Spalio 11, 23:03:06 »
zonos,kaleimai...
o aš vistik pritarčiau, kad ne zonos kalėjimai, o valdžios poxujistiškumas ant eilinių žmonių.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2008 Spalio 11, 23:03:59 »
zonos,kaleimai...
o aš vistik pritarčiau, kad ne zonos kalėjimai, o valdžios poxujistiškumas ant eilinių žmonių.

pritark...:)) kazin kokiai valdziai ant zmoniu ne ..ar rusu valdziai kazkaip ypatingai ? :D :D :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2008 Spalio 11, 23:06:00 »
pritark...:)) kazin kokiai valdziai ant zmoniu ne dzin..ar rusu valdziai kazkaip ypatingai dzin ? :D :D :D
būtent.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2008 Spalio 11, 23:06:48 »
ir vel nezinojau... cia kurioi knygoi taip rase ? :D