Tarkim kad ir istremti lietuviai tau ciukciai?
Citata iš: jaunelis 2008 Spalio 10, 15:44:24 nu gerai va mano miestelis vadinamas Kovrov,Vladimiro apskritys,paprasta provincija...mano mociute pwz dirba viesbucio direktore,viesbutys priklauso miestui,ji paprasta samdoma darbininke,jos alga gerokai virs 1000 euru nu blexa nesitiki... Nebent jau ten kažkuo naglas tas viešbutis...
nu gerai va mano miestelis vadinamas Kovrov,Vladimiro apskritys,paprasta provincija...mano mociute pwz dirba viesbucio direktore,viesbutys priklauso miestui,ji paprasta samdoma darbininke,jos alga gerokai virs 1000 euru
Citata iš: -=stam=- 2008 Spalio 10, 18:45:43 Citata iš: jaunelis 2008 Spalio 10, 15:44:24 nu gerai va mano miestelis vadinamas Kovrov,Vladimiro apskritys,paprasta provincija...mano mociute pwz dirba viesbucio direktore,viesbutys priklauso miestui,ji paprasta samdoma darbininke,jos alga gerokai virs 1000 euru nu blexa nesitiki... Nebent jau ten kažkuo naglas tas viešbutis... tau nesitiki,bet taip yra..
o lietuvoi yra tokio tipo istaigu priklausanciu valstybei ? ?!? beto jei nori lygint vln tai lygink su maskva nes as kalbu apie provincija...
Citata iš: jaunelis 2008 Spalio 11, 15:55:15 o lietuvoi yra tokio tipo istaigu priklausanciu valstybei ? ?!? beto jei nori lygint vln tai lygink su maskva nes as kalbu apie provincija... taip negalima teigti, nes Rusijoj visas verslas priklauso valdžiai vienaip ar kitaip , kitaip nei Lietuvoje
visas visas verslas valdziai priklauso ? gal mano dedes lentpjuve irgi ?
Citata iš: jaunelis 2008 Spalio 11, 16:53:49 visas visas verslas valdziai priklauso ? gal mano dedes lentpjuve irgi ? Nu ir kaip dėdei gyvenasi? Banditai neužknisa per daug? Niekas nesako, kad rusai Rusijoj badauja. Prieš kurį laiką teko neformaliu stilium pabendraut su savo kolegom iš Rusijos, tai po x alaus ir z degtinės pradėjom ir algom lygintis Rezai - absoliučiu dydžiu jiems iki mūsų buvo gan toli, užtai pradėjus skaičiuot kiek vieni ir kiti mokam už visokius butus, benzus, maistą ir tt - vaizdelis jau įdomesnis buvo
nu poelgis grazus. bet va cia siaip radau fakta kad cituoju : "Jungtinėse Valstijose, kuriose gyvena 303 milijonai gyventojų, pernai nuo tuberkuliozės mirė 650 asmenų. Rusijoje, kurioje gyvena 142 milijonai, tuberkuliozė pernai nusinešė 24 tūkstančius gyvybių. " dar straipsny buvo pamineta jog Rusijoje tik 9 proc tuberkuliozes ligoniniu atitinka higienos normas... Siaip ar taip sitie faktai parodo jog Rusijos valdziai del zmogaus poxui ne ka maziau kaip Stam'ui ant Islandijos... P.S. kad nekiltu abejoniu tai nurodau straipsnio autorius - Murray Feshbach.
zonos,kaleimai...
Citata iš: jaunelis 2008 Spalio 11, 22:30:32 zonos,kaleimai...o aš vistik pritarčiau, kad ne zonos kalėjimai, o valdžios poxujistiškumas ant eilinių žmonių.
pritark...) kazin kokiai valdziai ant zmoniu ne dzin..ar rusu valdziai kazkaip ypatingai dzin ?