Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 158247 kartus)

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #1050: 2015 Kovo 11, 22:40:10 »
:-] o tu mokyklą baigei? jei rimtai, tai diskusiją reiktų perdaryti iš "nenoriu pas rusus noriu pas ES" į "kaip padaryti geriau negu ES". pats sau užduok klausimą, kam mums eiti kažkieno pėdomis, mokėt kažkam ir t.t.t.
Nelabai turbūt žinai kaip su kuo ES valgoma.padarykim patys 500mln gyvenamą laisvą rinka be sienų,muitų ir tarifų.paprasta turbūt.kitas dalykas yra aplinkosauginės problemos nuo žuvų kvotų iki co2 kiekių,kurias spręst reikia kartu.toliau kol esam viduje,nori nenori mūsų balsas ten kažkiek girdimas yra,tiek Taryboje tiek komisinoje mūsų atstovai nėra kažkokie užribio atstumtieji atstovai.laisvo judėjimo išėjus irgi nebus.sunkios krizės atveju apie ESM pagalbą irgi pasvajot galima.Lietuvos ES nevaldo,tiesiog dalis suvereniteto yra perduota ES,tai padarė dar 27 šalys
.tai ne tautų kalėjimas kaip SSRS,o demokratiškų valstybių sąjunga pagrinde grįsta viena laisva ekonomine rinka ir reguliavimais,aišku po truputį galima ir politinės sąjungos bruožų įžvelgt,bet tame problemos nematau,niekas mūsų neužvaldinėja.čia yra grynai skirtingas požiūris į tai,konsensuso čia nepasieksim.aš esu už glaudesnę euro integraciją,nes matau tame pranašumus.o beje Lietuva nėra iš šalių kuri į fondus iš biudžeto sumoka daugiau,negu gauna.skolinasi ne ES mūsų vardu,o vyriausybė ir beje esant EU ir eurozonoje skolintis galim pigiau.Lietuva negali ir neturi iš ko kaupt užsienio valiutos rezervų,todėl be skolinimosi kitaip suktis neįmanoma.aišku skolintis reikia ne Zuokulos pavyzdžiu.toliau nesiginčysiu apie ES,aš už tu prieš,išsiaiškinom ir gana
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 11, 22:44:24 sukūrė E95 »