jaunėli, aš tik norėjau tau pasakyti, kad kol rusui pačiam nieko nebus blogai, tol jis ir teigs, kad viskas super, o jau kai jį palies, tai tada pradės kalbėti, kad Dieve Dieve kaip blogai...
Neturiu nieko prieš Rusiją, tiesiog tekę daug ir girdėti, ir skaityti, kad nėra ta valdžia jau tokia ir gera, kaip nori pasakyti... Nori turėti gerą verslą, turi būti valdžioje, kitaip bus kaip Chodorkovskiui nutiko...
esme tame kad Jelcino valdymo metu viskas buvo nupirkta ir sudeliota,Chodorkovskis jau galejo buti prezidentu dabar,kas butu buve nenagrinesim nes tai ne variantas...o siaip viska kaip ir visur reiskia pazintys...vienu pazystamu firma isduoda licencijas tai jie moka kysi kad jiem duotu licencija isduoti licencijas:))))))))))))) kad taip yra niekas nesigincyja,bet Chodorkovskis - tikrai nevykes pavyzdys...Abramoviciui leido,bet irgi su tam tikrom salygom,o Chodorkovskiui neleido...
o kas liecia rusa...as tau pats galiu pasakyt kas rusui blogai ir kas gerai,bet deja ne visi tokie kaip as...
gataz>>> jei mini mane tai buk mandagus paaiskint ka norejai pasakyt arba ka turi pries,o jei kazka nuvemi ir poto atsiprasineji tiesiog neminek manes arba patylek is viso,man nemalonu kai mano pravarde taria zmogus kurio zodis nevertas nei puses cento...
PEACE