Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 153390 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #100: 2008 Spalio 09, 18:46:13 »
jaunėli, aš tik norėjau tau pasakyti, kad kol rusui pačiam nieko nebus blogai, tol jis ir teigs, kad viskas super, o jau kai jį palies, tai tada pradės kalbėti, kad Dieve Dieve kaip blogai...
Neturiu nieko prieš Rusiją, tiesiog tekę daug ir girdėti, ir skaityti, kad nėra ta valdžia jau tokia ir gera, kaip nori pasakyti... Nori turėti gerą verslą, turi būti valdžioje, kitaip bus kaip Chodorkovskiui nutiko...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2008 Spalio 09, 19:29:23 »
Jaunelio hebra pagavo  :/ Zemas lygis...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2008 Spalio 09, 21:33:33 »
Gal neperlenk ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2008 Spalio 09, 22:12:57 »
Ne nu jis juk ten fanas ju :-] Cia paprasciausi pavyzdziai kokios tos partijo "geros"
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs D.J.Acid

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2008 Spalio 09, 22:16:43 »
Joooo persistengei su šituo postu ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2008 Spalio 09, 22:16:50 »
nereikia perlenkti... Jaunėlis juk ir pats parašė, kad visas rimtas verslas priklauso valdžiai... Tiesiog taip yra tiek...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2008 Spalio 09, 22:18:14 »
Atsiprasau, as ne is blogos valios juk :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2008 Spalio 09, 23:20:43 »
jaunėli, aš tik norėjau tau pasakyti, kad kol rusui pačiam nieko nebus blogai, tol jis ir teigs, kad viskas super, o jau kai jį palies, tai tada pradės kalbėti, kad Dieve Dieve kaip blogai...
Neturiu nieko prieš Rusiją, tiesiog tekę daug ir girdėti, ir skaityti, kad nėra ta valdžia jau tokia ir gera, kaip nori pasakyti... Nori turėti gerą verslą, turi būti valdžioje, kitaip bus kaip Chodorkovskiui nutiko...

esme tame kad Jelcino valdymo metu viskas buvo nupirkta ir sudeliota,Chodorkovskis jau galejo buti prezidentu dabar,kas butu buve nenagrinesim nes tai ne variantas...o siaip viska kaip ir visur reiskia pazintys...vienu pazystamu firma isduoda licencijas tai jie moka kysi kad jiem duotu licencija isduoti licencijas:)))))))))))))  kad taip yra niekas nesigincyja,bet Chodorkovskis - tikrai nevykes pavyzdys...Abramoviciui leido,bet irgi su tam tikrom salygom,o Chodorkovskiui neleido...

o kas liecia rusa...as tau pats galiu pasakyt kas rusui blogai ir kas gerai,bet deja ne visi tokie kaip as...

gataz>>> jei mini mane tai buk mandagus paaiskint ka norejai pasakyt arba ka turi pries,o jei kazka nuvemi ir poto atsiprasineji tiesiog neminek manes arba patylek is viso,man nemalonu kai mano pravarde taria zmogus kurio zodis  nevertas nei puses cento...

PEACE

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2008 Spalio 10, 08:29:38 »
Pries as nieko tikrai neturiu pries nieka siame forume, taigi pries tave taip pat. Realus zmoniu bendravimas gali labai skirtis nuo forumo taip kad neimu jo uz gryna piniga. Nu pasistenksiu tavo patarimo pasiklausyt ;)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2008 Spalio 10, 11:54:24 »
apsieikim be asme..niškumų...
Jaunėli, tu teigei, kad ta knyga, kur aš skaičiau yra nieko verta, bet joje (parašyta prieš penkis metus), jau rašoma, kad sekanti Rusijos agresijos vieta bus Gruzija... Ir kaip gražiai atspėjo (v) arba viską galima jau prognozuoti Putino veiksmuose...
Kas liečia Abramovičių: kodėl jis nebuvo paskirtas toliau eiti turėtas pareigas ? :V Kodėl Rusijoje panaikinti gubernatorių rinkimai, o juos skiria kremlius ? :V Tiesiog Putinas supranta, kad jei duosi tautai rinktis, ji tikrai neišrinks to, kas turi būti paskirtas į tą vietą (-)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2008 Spalio 10, 12:38:39 »
apsieikim be asme..niškumų...
Jaunėli, tu teigei, kad ta knyga, kur aš skaičiau yra nieko verta, bet joje (parašyta prieš penkis metus), jau rašoma, kad sekanti Rusijos agresijos vieta bus Gruzija... Ir kaip gražiai atspėjo (v) arba viską galima jau prognozuoti Putino veiksmuose...
Kas liečia Abramovičių: kodėl jis nebuvo paskirtas toliau eiti turėtas pareigas ? :V Kodėl Rusijoje panaikinti gubernatorių rinkimai, o juos skiria kremlius ? :V Tiesiog Putinas supranta, kad jei duosi tautai rinktis, ji tikrai neišrinks to, kas turi būti paskirtas į tą vietą (-)

Abramovicius pats norejo iseit is Ciukotijos gubernatoriu pareigu ir Putinas jam neleido,o ten jis tikra tvarka padare ir gyventojai ji dievina...o kas ten ka skiria nzn bet del Abramoviciaus zinau 100% ;) o uz putina eina liaudis ir palaiko ji,o del knygos - perskaitysiu ja butinai,beje kas liecia agresija...hmz...gruzija i vieta pastate o ne vykde agresija...dabar belieka sulaukt jei abchazija prisijungs prie Rusijos - reiskias rusai prasuko diela,jeigu ne, reiskias tai statu zaidimas..o Rusija labai graziai viska padare su gruzija ir jokiu taisykliu nepazeide :) o Gubernatoriaus rinkimus panaikino jauciu poto kai buvo nuzudytas Evdokimovas...speju kad nuo ten prasidejo viskas,nors ka gali zinot...o kad Putinas gubernatoriu bijotu nelabai iseina tiket,beto nebuk naivus ir negalvok kad Putinas taip va laiko visa saly vienas...beto Stam'ai jei tu su manim kalbedamas cituoji knyga,tai nepyk bet pokalbio tikrai netesiu...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2008 Spalio 10, 12:49:00 »
Jaunėli, cituoju ne vien knygą, bet ir tai, ką teko kitur skaityti. Nesu pats buvęs didžiojoje Rusijoje, bet Kaliningrado sritis atrodo tragiškai (ten teko pabuvoti)... Baigiam šią diskusiją, nes abu turim savo nuomonę, savo argumentus ir geriau padiskutuosim apie tai, kai pats grįši į Lt ir pas mane į svečius užsuksi. OK ? :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2008 Spalio 10, 12:58:13 »
no problem...manau kad musu sitas pokalbys buvo gan grazus ir estetiskas ;)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2008 Spalio 10, 14:22:07 »
Jaunėli, cituoju ne vien knygą, bet ir tai, ką teko kitur skaityti. Nesu pats buvęs didžiojoje Rusijoje, bet Kaliningrado sritis atrodo tragiškai (ten teko pabuvoti)... Baigiam šią diskusiją, nes abu turim savo nuomonę, savo argumentus ir geriau padiskutuosim apie tai, kai pats grįši į Lt ir pas mane į svečius užsuksi. OK ? :)
Iš tokio visų užmiršto užkampio, kaip Kalinigradas tikrai nereikėtų spręsti apie visa valstybę.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2008 Spalio 10, 14:35:56 »
Iš tokio visų užmiršto užkampio, kaip Kalinigradas tikrai nereikėtų spręsti apie visa valstybę.

taip nes pabuves Maskvoi gryzes i Lietuva jauties kaip paskutiniam kaime ;) o Kaliningrade yra portas,isejimas i baltijos jura,del to rusija taip laikos uz ji...

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2008 Spalio 10, 14:46:07 »
Viena yra Maskva, kita yra visa kita Rusija. Maskvoj sukasi tokios babkės ir tokie reikalai, kokie nesisuka visoj kitoj Rusijos daly kartu sudėjus. Gyventojų kaip 4 Lietuvos vienoj vietoj. Kelintoj ji ten vietoj tarp brangiausių pasaulio miestų? :D O gal sulygink vienodus pagal dydį miestus  ant LT ir RU?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2008 Spalio 10, 15:04:11 »
Viena yra Maskva, kita yra visa kita Rusija. Maskvoj sukasi tokios babkės ir tokie reikalai, kokie nesisuka visoj kitoj Rusijos daly kartu sudėjus. Gyventojų kaip 4 Lietuvos vienoj vietoj. Kelintoj ji ten vietoj tarp brangiausių pasaulio miestų? :D O gal sulygink vienodus pagal dydį miestus  ant LT ir RU?

gerai as tau pasakysi kita miesteli...Urengoi,girdejes toki pavadinima ? ten zmones ne blogiau uz maskviecius gyvena,o randasi jis Sibire...:) o maskvoi gyventoju apie 20 lemu + aplinkiniai miesteliai ir kaimai + atvaziuojantys ir t.t.

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2008 Spalio 10, 15:37:55 »
stopstopstop  :D būk žmogus, nekišk atskirų miestelių, kur dujų telkiniai, naftos gręžiniai, aukso kasyklos ir tt. (ir dar ant poliarinio rato)  (h) Dar apie kokį Norilską man papasakok, jų algas ir soc. garantijas, padefaultu laikom, kad taip ir visoj Rusijoj, visi apakę nusiverčiam nuo kėdžių ir susikrovę čemodanus ant smūgio emigruojam į plačiąją "tėvynę" :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 10, 15:39:40 sukūrė spydas »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2008 Spalio 10, 15:44:24 »
nu gerai va mano miestelis vadinamas Kovrov,Vladimiro apskritys,paprasta provincija...mano mociute pwz dirba viesbucio direktore,viesbutys priklauso miestui,ji paprasta samdoma darbininke,jos alga gerokai virs 1000 euru :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2008 Spalio 10, 16:21:59 »
Ka esu mates tai ekspedicijas i Sibira. Siaip vargsta ten zmones, tikrai neturi tokiu darbu kaip viesbuciai ar pan, nes ju ten isvis nera... Ir kuo labiau i siaure tuo sunkesnes salygos. Aisku negalima kaltint vien valstybes uz tai kaip gyvena, nes dalis kaltes tenka ir tarybu sajungai, kuri sugebejo juos ten apgyvendint.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2008 Spalio 10, 16:23:27 »
Beja, o kiek ten gauna tikrai paprasti samdomi darbininkai toki kaip policininkai? Nes i direktorius lygiuotis nemanau kad sazininga :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2008 Spalio 10, 17:45:27 »
nzn,reikia klaust...mentai rusyne ziaurus,tiesiogine ta zodzio prasme...siuo atveju Lietuva tikrai pranoksta Rusija...ten baisu su jais...

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2008 Spalio 10, 17:45:43 »
Ka esu mates tai ekspedicijas i Sibira. Siaip vargsta ten zmones, tikrai neturi tokiu darbu kaip viesbuciai ar pan, nes ju ten isvis nera... Ir kuo labiau i siaure tuo sunkesnes salygos. Aisku negalima kaltint vien valstybes uz tai kaip gyvena, nes dalis kaltes tenka ir tarybu sajungai, kuri sugebejo juos ten apgyvendint.
Apie čiukčius, gyvenančius iš elnių auginimo nekalbam :D :D :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2008 Spalio 10, 18:37:05 »
Tarkim kad ir istremti lietuviai tau ciukciai?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2008 Spalio 10, 18:45:43 »
nu gerai va mano miestelis vadinamas Kovrov,Vladimiro apskritys,paprasta provincija...mano mociute pwz dirba viesbucio direktore,viesbutys priklauso miestui,ji paprasta samdoma darbininke,jos alga gerokai virs 1000 euru :)
nu blexa nesitiki... Nebent jau ten kažkuo naglas tas viešbutis...