Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Numizmatika- monetų ir pinigų (banknotų) kolekcionavimas  (Skaityta 72516 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Vienintelė kolekcinė(proginė) NEapyvartinė moneta, kurią norėjau įsigyti, kadangi Dainų Šventė man šį tą reiškia  :H

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Vienintelė kolekcinė(proginė) NEapyvartinė moneta, kurią norėjau įsigyti, kadangi Dainų Šventė man šį tą reiškia  :H

Turiu ir as tokia kolekcijoje :)  Klausiai ar dezute atsidaranti - tai bent jau pas mane ji atsidaro.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 29, 01:39:47 sukūrė gataz »
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Turiu ir as tokia kolekcijoje :)  Klausiai ar dezute atsidaranti - tai bent jau pas mane ji atsidaro.
Oba, geras! Negalvojau, kad ir tu renki, tai turbūt ir daugiau šitų kolekcinių turi?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Būtent pats tokią irgi turiu, nors daugiau neturiu praktiškai monetų, bet šitą buvau gavęs kaip dalyvis už dalyvavimą. Gal ir tu tais metais buvai, nors ne, palei metus jaučiu nesigautų ar ne?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
jei kam reikia, turiu 1 lito moneta atliekama kur krepsinio kamuolys (+)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Būtent pats tokią irgi turiu, nors daugiau neturiu praktiškai monetų, bet šitą buvau gavęs kaip dalyvis už dalyvavimą. Gal ir tu tais metais buvai, nors ne, palei metus jaučiu nesigautų ar ne?

Oho, dalino šitas monetas dalyviams? O tu dainavai ar šokai , ar ką darei? Man pagal metus nelabai tokių metų dainų šventėj sudalyvaut pavyktų, bet dalyvavau paskutinėse dviejose (2009 ir 2014).

Vienaip ar kitaip, buvau radęs negražių dalykų ant monetos(arba pridirbta kas, arba brokas, nežinau) tai pardavėjas geranoriškai pakeitė į kitą (y)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Oho, dalino šitas monetas dalyviams? O tu dainavai ar šokai , ar ką darei? Man pagal metus nelabai tokių metų dainų šventėj sudalyvaut pavyktų, bet dalyvavau paskutinėse dviejose (2009 ir 2014).

Vienaip ar kitaip, buvau radęs negražių dalykų ant monetos(arba pridirbta kas, arba brokas, nežinau) tai pardavėjas geranoriškai pakeitė į kitą (y)

Atvirai pasakus jau nepamenu, kaip jinai atsirado tada pas mane.:D Ar mama nupirko ją tada, ar dalino. Šokau. Pamenu tik tiek, kad ŽIAURIAI sunku buvo iki šventės, tos repeticijos ir t.t. Miegojom kažkokioj mokykloj sporto salėje ir pan :bedantis:
Aš pats tada buvau jei neklystu antroje klasėje. Na bet pats renginys tai iki šiol įstrigęs. Įspūdingai.  :)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
o aš dainaivau 1985 metų dainų šventėje :bedantis::bedantis:

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
Kolegos ,gal kas turi atliekamu 2 litu monetu mielai priglausiu :D

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Paskutinių kelių dienų grąža  :D (+) Tik Palangos neturiu ir Druskininkų labai mažai  ff

Gal galima vel kazkokiu tai budu is taves isigyti?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atvirai pasakus jau nepamenu, kaip jinai atsirado tada pas mane. :D Ar mama nupirko ją tada, ar dalino. Šokau. Pamenu tik tiek, kad ŽIAURIAI sunku buvo iki šventės, tos repeticijos ir t.t. Miegojom kažkokioj mokykloj sporto salėje ir pan :bedantis:
Aš pats tada buvau jei neklystu antroje klasėje. Na bet pats renginys tai iki šiol įstrigęs. Įspūdingai.  :)

O, nu geras (y) Aš turiu tokį mini tikslą kitoj Dainų Šventėj (2018m berods) šokt ir dainuot, iki šiol tik dainavau :) Na, bet tema ne apie tai, tiesiog va labai smagu, kad čia daugiau yra dalyvavusių, kad ir būnant pypliu  (y)

o aš dainaivau 1985 metų dainų šventėje :bedantis::bedantis:

(h) (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kolegos ,gal kas turi atliekamu 2 litu monetu mielai priglausiu :D
Kurių reikia?

Gal galima vel kazkokiu tai budu is taves isigyti?
Kurių reikia? :D Šitų su kurortais? Palangos tik neturiu kolkas...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va gavau šiandien dar Druskininkų, tai visų dabar turiu po "pakankamai", išskyrus Palangos anei vienos neturiu lyšnos, nu bet dar pora dienų, gal pavyks iškast iš kur...  :V

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 29, 21:11:14 sukūrė quattro »

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
gavau dovanų iš usa, įdomu kelintų metų kaip sužinoti?

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Kurių reikia?
Kurių reikia? :D Šitų su kurortais? Palangos tik neturiu kolkas...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va gavau šiandien dar Druskininkų, tai visų dabar turiu po "pakankamai", išskyrus Palangos anei vienos neturiu lyšnos, nu bet dar pora dienų, gal pavyks iškast iš kur...  :V

Reika visu su kurortais po du vnt.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Be problemų ;) Šitie biškį brangesni , bet bėda tame, kad neturiu Palangos kolkas, tad teks palaukti kol ją gausiu, jeigu gausiu...  8:8

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Superinė kolegė atiduos šitą už nominalą  ff

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19585
    • Žiūrėti profilį
Dar radau toki daikta lentynoje (H-)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
Quattro, visu reikia :bedantis: neturiu nevienos :bedantis:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 30, 20:33:01 sukūrė dohc16v »

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Superinė kolegė atiduos šitą už nominalą  ff

pavydas (o) čia tai gėris, o ir kolegė tikrai gera (y) :bedantis:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Quattro, visu reikia :bedantis: neturiu nevienos :bedantis:
Na, kaip ir rašiau, trūksta man kolkas Palangos, tai duosiu žinot kai gausiu(tik vieną turiu pardavimui), o kolkas tada turėsiu omenyje, kad komplektai du pas tave keliauja, jeigu imi (vienas su Kurortų serija, kitas su Gamtos ir Žmogaus kūrinių serija)  (h)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19585
    • Žiūrėti profilį
Kurortu serija mielai paimciau uz 15 Lt (+) nes neturiu nieko.
Vilniuje privaziuoju su Audi i reikiama vieta.
Jei kas turite , prasau parasykite i PM.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Banknotas gautas, tuo pačiu įsigyjau paskutines litų monetas kurių norėjau, kolekcija kaip ir uždaryta  ff ...nes beliko tik kolekcinės, o kolekcinės manes nelabai domino ,apart dainų šventės  (H-)

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
Na, kaip ir rašiau, trūksta man kolkas Palangos, tai duosiu žinot kai gausiu(tik vieną turiu pardavimui), o kolkas tada turėsiu omenyje, kad komplektai du pas tave keliauja, jeigu imi (vienas su Kurortų serija, kitas su Gamtos ir Žmogaus kūrinių serija)  (h)
malonu girdet imu ,nes kaip minejau neturiu nei vienos.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
va radau pas žmoną taupyklėje  :bedantis:

Tiražas 5000 vnt, Sidabras 900 prabos, svoris beveik 35 gramai, diametras 39mm, dėžutė su plastmasiniu monetos apvalkalu

http://www.allworldmoney.ru/?page_id=584