Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mūsų augintiniai  (Skaityta 232372 kartus)

wowiss

• Svečias
Re: Mūsų augintiniai
« Atsakymas #400: 2010 Spalio 13, 17:32:00 »
Susipazinkit su mano Alita :) Beje, gal dalyvausit kas si savaitgali parodoj? Mes bandysim pirma karta, kol kas i junior klase, idomu kas ir kaip.

Grazi katyte!!! Tik pats laikas pagalvot ,kaip apsaugosit tuos odinius baldus, kadangi kates labai megsta i juos nagus suleist (+) ;). Nu ir ka sekmes parodoje!

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #401: 2010 Spalio 13, 19:34:08 »
Mano augintine Orta  :H

Uploaded with ImageShack.us
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 13, 19:35:54 sukūrė bosko »

Neprisijungęs Kopa

• Įrašai: 1160
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #402: 2010 Spalio 14, 11:43:15 »
Susipazinkit su mano Alita :) Beje, gal dalyvausit kas si savaitgali parodoj? Mes bandysim pirma karta, kol kas i junior klase, idomu kas ir kaip.

Grazi katyte!!! Tik pats laikas pagalvot ,kaip apsaugosit tuos odinius baldus, kadangi kates labai megsta i juos nagus suleist (+) ;). Nu ir ka sekmes parodoje!
Alita sako aciu :) O i baldus, zinok, nesikesina, nuo pirmos dienos drasko tik i draskykle, veiseja ja to ismoke, dekinga as jai uz tai :)
O kaip brituku charakteris? Faini jie man tokie, burbuliukai :)

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #403: 2010 Spalio 14, 18:55:02 »
Alita sako aciu :) O i baldus, zinok, nesikesina, nuo pirmos dienos drasko tik i draskykle, veiseja ja to ismoke, dekinga as jai uz tai :)
O kaip brituku charakteris? Faini jie man tokie, burbuliukai :)

Tada gerai jei ismoke  i draskykle, nes maniskis tai drasko viska aplink, iskyrus draskykle :-]. Seip tai britukai nera labai jau ramus, bent jau kol jauni, paskui gal aprimsta nzn. Beveik nemiaukia, o jei miaukia tai labai tingiai, per diena kokis keturis kart sumiaukia, tai jau skaitosi daug. Megsta keliones automobiliu(vezamas nepanikuoja), nereikalauja per daug demesio, kantrus kamuojamas :-],tvarkingas, seip apie juos prirasyta ,kad gurmanai, labai isrankus maistui, bet maniskis valgo viska ,net bananus :), atsibosta jam tas sausas maistas! As tai ji ir i gamta nusivezu, pavedzioju su pavadeliu kaip suniuka koki, jis visai nesipriesina pavadziui, vedziok ji kur nori :), Seip visai nesigailim, kad sia veisle pasirinkom, tik tapetus bute teks perklijuot ir apie odinius baldus teks tik pasvajot :V. Gaila ,kad paroda vyks Vilniuje, butu idomu i kitus murklius paziuret, gal ir saviski ten nuvesciau!

Augustas

• Svečias
« Atsakymas #404: 2010 Spalio 14, 21:05:42 »
Citata iš: Kopa
Labai kalbus, grizus is darbo busit uzmiaukseti, ispasakos viska ka veike per diena :D Tik tiek, kad charakteris ju ryskus, bet dauguma katinu tokie, sunys paprastesni. Sako, kad izeistas rusas pirma karta nesupras kas atsitiko, antra - atsimins visa gyvenima. Bet siaip jie protingi, kai kas juos vadina katasuniais :)
Taip.. pernelyg ishtikimas padariukas.. turiu toki jau antri metai.
Gryzti namo, uzburzgia, apshneka visas "savo" nuodemes (beje niekada nepripazysta savo kaltes), ishaishkina: jog jau gal penkta diena nieko nevalgiusi, jog kaimyno shuo labai garsiai loja ir diena, na ir t.t.
Bet... ish kitos puses - tai blogiau negu zmona... skirti daugiau 50% demesio nuo TV, pastovus priekaistai (uzmiaukimai neishniekur), ji nesupranta jog darbo diena buvo sunki - tuo labiau jaigu "laaabai sunki". Nepaaishkinsi - "eik miegot"!
Sekmes ir kantrybes, nes tas padaras su charakteriu ;)

Neprisijungęs Kopa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #405: 2010 Spalio 15, 10:34:58 »
Citata iš: Kopa
Labai kalbus, grizus is darbo busit uzmiaukseti, ispasakos viska ka veike per diena :D Tik tiek, kad charakteris ju ryskus, bet dauguma katinu tokie, sunys paprastesni. Sako, kad izeistas rusas pirma karta nesupras kas atsitiko, antra - atsimins visa gyvenima. Bet siaip jie protingi, kai kas juos vadina katasuniais :)
Taip.. pernelyg ishtikimas padariukas.. turiu toki jau antri metai.
Gryzti namo, uzburzgia, apshneka visas "savo" nuodemes (beje niekada nepripazysta savo kaltes), ishaishkina: jog jau gal penkta diena nieko nevalgiusi, jog kaimyno shuo labai garsiai loja ir diena, na ir t.t.
Bet... ish kitos puses - tai blogiau negu zmona... skirti daugiau 50% demesio nuo TV, pastovus priekaistai (uzmiaukimai neishniekur), ji nesupranta jog darbo diena buvo sunki - tuo labiau jaigu "laaabai sunki". Nepaaishkinsi - "eik miegot"!
Sekmes ir kantrybes, nes tas padaras su charakteriu ;)
Pralinksminai mane :D Bet gryna tiesa ka parasei. Kol kas viskas gerai, tik niekaip ramiai nepraeina pro geles, vis paragauja..

Neprisijungęs Apuokaz

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #406: 2010 Spalio 28, 20:39:27 »
stai mano misrune,vardu Marta,nuotrauka daryta kai jai buvo 7men swere apie 13kg. siuo metu augina ja mano tevai, jai jau 2metai ir jos svoris isauges iki 26kg :D

Neprisijungęs Apuokaz

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #407: 2010 Spalio 28, 20:51:00 »
deja bet jau nebera tarp gyvuju :( mano Spurgyte
labai megdavo nakti atpedinti ant lovos ir miegoti ant mono pilvo :) isskirtinis jos pomegis buvo nukandzioti televizoriaus pultelio migtukus,bei interneto ir kabelines kabelius :)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 28, 20:55:58 sukūrė Apuokaz »

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #409: 2010 Spalio 28, 21:13:40 »
Šioje temoje dalinsimės savo augintinių (šunų, kačių, žiurkėnų, triušių ir t.t) vargais ir džiaugsmais.. :)

Mano augintine Durpe.ir 12 jos padauziuku   :).
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 28, 21:17:43 sukūrė ric-kus »

Neprisijungęs Kopa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #410: 2010 Lapkričio 03, 11:25:02 »
Wow, 12 klecku, smagu turetu buti namuose  (aa)

Neprisijungęs ric-kus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #411: 2010 Lapkričio 07, 01:33:18 »
Wow, 12 klecku, smagu turetu buti namuose  (aa)
Ypac kaip paauga ir visi pasizeria po kambari .Va tai ir yra didziausias dziaugsmas  :-]

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #412: 2010 Lapkričio 07, 21:26:24 »
Parodysiu ir savo viena is jauniausiu augintiniu apie ~3.5men vardu Meskutis veisle butu Azijatas. Dar turiu rytu sibio laika ir kaukazo avigani ir siaip viena misru toki :)

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
  • Įrašai: 1146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #413: 2010 Lapkričio 07, 21:28:54 »
Grazus sunekas :)

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #414: 2010 Lapkričio 07, 21:36:22 »
buvau dinges is lt dviem savaitem ir grizes radau savo pauksteda negyva......viskas butu buve ok, jeigu nebutu nerusis, nes kai issinere is bado ir troskulio numire :-{ pavelavau grizt kokias 4 dienas ff

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #415: 2010 Lapkričio 07, 21:59:03 »
buvau dinges is lt dviem savaitem ir grizes radau savo pauksteda negyva......viskas butu buve ok, jeigu nebutu nerusis, nes kai issinere is bado ir troskulio numire :-{ pavelavau grizt kokias 4 dienas ff

paukstedzudys

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #416: 2010 Lapkričio 07, 22:06:08 »
o tai nenorejai niekam palik pasaugoti? ?!?

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #417: 2010 Lapkričio 08, 15:07:15 »
o tai nenorejai niekam palik pasaugoti? ?!?

jeigu taves paprasytu, paimtum? 8-P

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #418: 2010 Lapkričio 08, 15:25:38 »

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #419: 2010 Lapkričio 08, 15:51:38 »

jeigu taves paprasytu, paimtum? 8-P
kate namie yra :D abejoju , ar butu saugu pauksteliu :D

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #420: 2010 Lapkričio 08, 16:03:28 »
Isbado tikrai negalejo mirt, greiciausiai nuo sausros mire

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #421: 2010 Lapkričio 08, 16:29:13 »
Isbado tikrai negalejo mirt, greiciausiai nuo sausros mire

dregna buvo :[ broodai, koki patari sekanti bandyt? emilia gal? skamba kaip fabrike, perku - zudau ir t.t. bet cia juk taip gavosi ff

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #422: 2010 Lapkričio 08, 18:15:30 »
lomke, papasakok placiau apie paukstedas kaip realiai priziuri jas? senai augini ar cia pirmoji buvo? as irgi toks pasineses esu ant skorpijonu, tarantulu.. :) bet pakolkas tik skaitaluose ir nuotraukose :D bo kartu su skorpu man rodos nakvociau uz duru :D :D :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #423: 2010 Lapkričio 08, 18:25:56 »
lomke, papasakok placiau apie paukstedas kaip realiai priziuri jas? senai augini ar cia pirmoji buvo? as irgi toks pasineses esu ant skorpijonu, tarantulu.. :) bet pakolkas tik skaitaluose ir nuotraukose :D bo kartu su skorpu man rodos nakvociau uz duru :D :D :D

siaip viskas gan paprasta, egzotika.info viska radau :D siaip cia buvo pirmoji, pas mane jau du kartus neresi, taip, kad jau buvo kokiu L9 :V auginu tai simple :D siluma apie 26-27, dregme pakankama BUVO, maistui svirpliai, tarakonai ir dar belekas, tik ne is gatves neaiskus visokie, geria vandeny is belekokio indo, maista pasigauna i terariuma idejus, terariumo suaugusiai paukstedai pilnai pakanka 30x30x30, nes didesniam grobi sunkiau pasigaut bus :V si karta auginau branchypelma albopilosum, ne medziu, todel nesokineja, labai ramaus charakterio :V siaip tikrai paprasta su jais, perki vora uz 15-1000 litu (mano kainavo 25) tada perki gatava terariuma gerai padaryta gamykloj 30x30x30 uz 60lt durpiu uz 5lt ir tada jau vandeny pili kad ir i stiklainio indeli, idedi kokia saka jam laipiot ir sau del vaizdo ir kokia nors sleptuve pagal voro poreikius, kai kuriem isvis nereikia, kiti is durpiu statosi, kitiem reikia tikros, kitiem tik pseudo sleptuves ir t.t. zodziu pries perkant pasidomet butinai reikia kiek dregmes reikalauja, kokios sleptuves reikia. siluma visiem mazdaug tokia pati, svarbiausiai nepirkti tokio kuriam reikia rimtos sleptuves, nes matysi ji tik nakti su ultra violeto lempa :-]

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #424: 2010 Lapkričio 08, 18:45:38 »
einu egzotika paskaitinet :) o seip ciupindavai tu ji? imdavai i rankas? beje kaip su dregme? matuokli pakabines koki tai terariume esi, ar is akies spedavai dregnuma?