fainas kiskis, ant kaktos graziai spalvos pasikeicia saskem lost galima o as siandien vaziuosiu pirkt tarantula (v) gal yra bendraminciu? Gal kas noretu pirkti? As kaip visada ne tarpininkas, neuzsidesiu nieko, arba tiesiog pasakysiu kur jie yra
Citata iš: L0MK3 2010 Birželio 03, 10:39:39 fainas kiskis, ant kaktos graziai spalvos pasikeicia saskem lost galima o as siandien vaziuosiu pirkt tarantula (v) gal yra bendraminciu? Gal kas noretu pirkti? As kaip visada ne tarpininkas, neuzsidesiu nieko, arba tiesiog pasakysiu kur jie yra koki pirksi ir kokio amziaus (nerimosi) ??
bandau spet: Brachypelma vagans ??
tai kaip tu cia tada perki kate maise
na neatspejau cia ne vagans. Gal brachypelma albopilosum sunku cia sprest (cia sprendziu kad ant dangtelio kazkokia a), bet panasus
nu tu uzsiroviai jei cia tas ka parasiau tai jie paredantiesiam nelabai, nes pikti yra tau tiktu smithi arba vagans
Citata iš: Žora 2010 Birželio 03, 13:20:24 nu tu uzsiroviai jei cia tas ka parasiau tai jie paredantiesiam nelabai, nes pikti yra tau tiktu smithi arba vagans O pats turi koki nors? Jeigu turi tai fotke numesk
galvojau rasiu bendraminciu tarp audi fanu kurie ir vorus megsta ir gal net turi, bet turinciu nelabai kaip matau yra...bet gal kas noretu isigyti? (v)
pas mane buvo vagans voriukas pora men po isigyjimo kazkodel mete valgyt jis ir po poros sav. numiro...
Citata iš: Tserber 2010 Birželio 04, 06:58:29 pas mane buvo vagans voriukas pora men po isigyjimo kazkodel mete valgyt jis ir po poros sav. numiro... Susirgo tipiniu lietuvaiciu liga - dieta, o sindromai "as stora", "celiulitas ant kaulu" ir t.t. todel ir mete valgyt
Citata iš: Bajoras 2010 Birželio 04, 09:57:28 Citata iš: Tserber 2010 Birželio 04, 06:58:29 pas mane buvo vagans voriukas pora men po isigyjimo kazkodel mete valgyt jis ir po poros sav. numiro... Susirgo tipiniu lietuvaiciu liga - dieta, o sindromai "as stora", "celiulitas ant kaulu" ir t.t. todel ir mete valgyt Siaip tai greiciausiai koks stresas, nes jie gan jautrus tam dalykui. LOMK3 priziurek savo vora jis jei neklystu iki 22cm gali uzaugt
. Dabar uzaugint belieka, labai grazus jie dideli. Prisipratinkt tik ant ranku imt o tai uzaugus tave suvalgys