Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mūsų augintiniai  (Skaityta 230922 kartus)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Re: Mūsų augintiniai
« Atsakymas #175: 2010 Sausio 06, 21:12:53 »
Pagautas ore. Truputi vaizdas susiliejęs.

Neprisijungęs vitalka

• Įrašai: 131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2010 Sausio 15, 10:19:48 »

cia musu grazuole,vardu NORGE :H

Neprisijungęs Mazyle877

• Įrašai: 718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2010 Sausio 15, 10:24:36 »

cia musu grazuole,vardu NORGE :H

kokia fainulka :)

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2010 Sausio 15, 10:42:20 »
mano zveries vardas Cerberis. daug piktesnis nei atrodo :D

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 15, 10:44:11 sukūrė judas1256 »

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2010 Sausio 15, 10:51:13 »

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2010 Sausio 15, 10:52:34 »

kiek laiko tavo prencuzui :H

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2010 Sausio 15, 10:59:48 »
paskutine topine foto :-] :-] :-] :D

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2010 Sausio 15, 11:09:15 »
jei galvojet koki suni isigiti tai tik prancuzu buldoga nes protingesniu sunu nemaciau :H labai mili mazus vaikus :H :H
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 15, 11:14:02 sukūrė vitalka »

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2010 Sausio 15, 11:19:55 »
jei galvojet koki suni isigiti tai tik prancuzu buldoga nes protingesniu sunu nemaciau :H labai mili mazus vaikus :H :H

sorry bet man jie labai negrazus :(

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2010 Sausio 15, 11:49:39 »
zinau kelis net zmones,kad prancuzai nepatikdavo bet kelis  kartus mate musu NORGE,uzsisakidavo suniukus

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2010 Sausio 15, 12:43:43 »
man irgi nelabai jie patinka :V knarkia, bezda ir siaip nelabai grazus :V

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
  • Įrašai: 1146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2010 Sausio 15, 13:05:03 »
Kas teisybe tai teisybe..... :D :D

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2010 Sausio 15, 13:19:16 »

4 men dar tik tera. kuo labiau jis auga, tuo labiau pastebiu, kad nera visiskai grynaveislis. apgavo truputi mane. nors motina maciau. tai viskas gerai su ja.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2010 Sausio 15, 13:28:36 »
o tu neknarki neini i tualeta ir dalyvauji grozio konkursuose? as sunu esu pats turejas ne viena, ir turbut dar gyvenime nesu mates suns, kuris neknarktu, neperstu ir pan.  :D. man patinka, kai neigiama nuomone sako zmones apie suni kurio nera tureja. paklausk zmoniu, kurie toki suni yra tureje. mano teta toki turejo. ir pamacius mano, sake, kad butinai tures dar kart. as pats turiu ir tikrai esu patenkintas :D

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2010 Sausio 15, 14:34:22 »
o tu neknarki neini i tualeta ir dalyvauji grozio konkursuose? as sunu esu pats turejas ne viena, ir turbut dar gyvenime nesu mates suns, kuris neknarktu, neperstu ir pan.  :D. man patinka, kai neigiama nuomone sako zmones apie suni kurio nera tureja. paklausk zmoniu, kurie toki suni yra tureje. mano teta toki turejo. ir pamacius mano, sake, kad butinai tures dar kart. as pats turiu ir tikrai esu patenkintas :D
kiek man teko pagyvent su tokiais sunimis tiek ir uzteko, tokia nuomone ir susidariau. Gal tavo ten kitoks, ypatingas, bet vistiek mane erzina ju knarkimas net nemiegant :D neisizeisk, tai tik manonuomone :) gal pamates tavaji ir pakeisciau (h)

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2010 Sausio 15, 14:41:49 »
kiek man teko pagyvent su tokiais sunimis tiek ir uzteko, tokia nuomone ir susidariau. Gal tavo ten kitoks, ypatingas, bet vistiek mane erzina ju knarkimas net nemiegant :D neisizeisk, tai tik manonuomone :) gal pamates tavaji ir pakeisciau (h)
tikrai gerbiu visu nuomone. tiktai noriu paisistengt ja kazkiek pakreipt i geraja puse.  :D. as manau, kad koks suo bebutu jis teikia tik dziaugsma. koks bepareitum namo, girtas, pavarges, murzinas, smirdantis. suo taves visada lauks ir dziaugsis. ko kartais nepasakyciau apie antrasias puses. del to suo man yra labai svarbi gyvenime dalis.

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2010 Sausio 15, 15:24:50 »

4 men dar tik tera. kuo labiau jis auga, tuo labiau pastebiu, kad nera visiskai grynaveislis. apgavo truputi mane. nors motina maciau. tai viskas gerai su ja.
gal biski snukutis per ilgas,kiap uzauks pamatisi (h)  ar grinaveislis ar ne

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2010 Sausio 15, 15:26:55 »
o tu neknarki neini i tualeta ir dalyvauji grozio konkursuose? as sunu esu pats turejas ne viena, ir turbut dar gyvenime nesu mates suns, kuris neknarktu, neperstu ir pan.  :D. man patinka, kai neigiama nuomone sako zmones apie suni kurio nera tureja. paklausk zmoniu, kurie toki suni yra tureje. mano teta toki turejo. ir pamacius mano, sake, kad butinai tures dar kart. as pats turiu ir tikrai esu patenkintas :D
tikrai gerbiu visu nuomone. tiktai noriu paisistengt ja kazkiek pakreipt i geraja puse.  :D. as manau, kad koks suo bebutu jis teikia tik dziaugsma. koks bepareitum namo, girtas, pavarges, murzinas, smirdantis. suo taves visada lauks ir dziaugsis. ko kartais nepasakyciau apie antrasias puses. del to suo man yra labai svarbi gyvenime dalis.

:-] :-] :-] :-] juk moteris geriausias zmogaus draugas po suns.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2010 Sausio 15, 15:28:19 »
tai del snukucio ir abejoju. nera tu rauksliu. :) koks yra toks, ne del parodu turiu ji... :) charakteris, tai grynas prancuzo. uzsispyrimas, pasiutimas, ir gulejimas istesus galines kojas :D. nesu mates, kad kitas suo taip guletu

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2010 Sausio 15, 15:30:38 »
tai del snukucio ir abejoju. nera tu rauksliu. :) koks yra toks, ne del parodu turiu ji... :) charakteris, tai grynas prancuzo. uzsispyrimas, pasiutimas, ir gulejimas istesus galines kojas :D. nesu mates, kad kitas suo taip guletu

pazystamo kiseninis terjieras taip guli.

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2010 Sausio 15, 15:32:25 »

uodega kirpot?
girdejau kad nebekerpa veterinarai,tipo europos sajungoje istatimai neleidzia ?!? (!?)

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2010 Sausio 15, 15:34:28 »

uodega kirpot?
girdejau kad nebekerpa veterinarai,tipo europos sajungoje istatimai neleidzia ?!? (!?)
zmogus is kurio pirkau buvo nukirpes. sake, buvo tokia trumpa, kaip kiaules, tai nukirpo... dede siulo ir ausis nukirpt, bet nekirpsiu. puse grozio suo praras

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2010 Sausio 15, 15:35:30 »

toy terjeras?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2010 Sausio 15, 15:36:25 »

toy terjeras?

jorksyro ar kaip ten vadinas. tokie dvasnos, kur fyfos rankinuke nesiojas po pardas.

Neprisijungęs vitalka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2010 Sausio 15, 15:43:44 »
geriau šou  nei zmona.Uždariki žmona bagazinen palikiki keles valnda,atidarius puls,uzdariki šuni;atidarius bagzine jis dziausis tave pamates (aa)