Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mūsų augintiniai  (Skaityta 231052 kartus)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Re: Mūsų augintiniai
« Atsakymas #1150: 2015 Sausio 28, 07:08:44 »
Auksiniai tokie sargai, kad... ff geriausiu atveju palaizys plesika/uzpuolika/.... :D
čia labradoro retriveris, o ne auksaspalvis retriveris, nemaišykit ;)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1151: 2015 Sausio 28, 07:11:13 »
turejo dede mano kaukaza. Zveris ten ne suo. Be pavadelio jei paleist pasiganyt tai konkreciai kazka nuzudytu (y)
Jau prie ežero su šeimyna neišvažiuosi pasimaudyt su šuniu :V

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1152: 2015 Sausio 28, 07:52:55 »
Sargus, Balsą gražų turi, tik aišku jeigu jau kažkas per tvorą liptų tai netikiu kad kastų :V Šeriasi du kart metuose, vasarą negali be maudynių vandeny, su mažais vaikais ramus ir švelnus, stabilaus charakterio (pamatęs katiną ar kitą šunį nepradės lot) iš minusų tai labai jautrūs jų skrandžiai, reikia žiūrėt maistą

O seip ligu nepasitaiko daugiau? Beje, kaip namie, nesudrasko visko :D ?

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1153: 2015 Sausio 28, 08:08:21 »
O seip ligu nepasitaiko daugiau? Beje, kaip namie, nesudrasko visko :D ?
kol buvo mažas tai draskė ir graužė viską iš eilės, iki pakol metukai suėjo, kampai namuose buvo kaip feng šui, užapvalinti, netgi tinką iki plytų nuvarydavo :think:
Svarbu išmaudžius gerai iššluostyt ir iššukuot, tai jokių bėdų apart jautraus skrandžio, labai geras šuo, šitas jau antras labradoras, trečias bus juodas arba rudas (y)
Ai dar reikia girežtai prižiūrėt ne tik maisto kokybę, bet ir kiekį, tokiu būdų reguliuot šunelio svorį, ypač kol jis mažas, kad senatvėj nebūtų bėdų su sąnariais (sąnarių displazija) kadangi bute gyveni (kaip ir mes) tai reikia netingėt panešiot laiptais į virų ir į apačią iki sueis bent 5 mėnėsiai, saugant galinių kojų sąnarius  ;)
pagrinde visa priežiūra kol mažas, paskui jis pats save prisižiūri  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 28, 08:13:18 sukūrė zuzu »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1154: 2015 Sausio 28, 08:15:23 »
Tai pirk kaip mano kaukazas...svetimi toooli uz vartu stovi  (wow)

Kaukazas pas babūnę ūkį saugo jau 10m. Papasakosiu paprastai - jei važiuodamas pro šalį papypini, tai nuplėš garantuotai kokią palangę nuo namo (gerai, kad namas ten toks, jog dzin), arba kokią blankę atsivilks ir suės. Nu nerealu. Kai pirmą kartą pabandžiau, tai akimis nepatikėjau. Lentų didelę krūvą per žiemą suaižė :-]

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1155: 2015 Sausio 28, 08:32:25 »
Kaukazas pas babūnę ūkį saugo jau 10m. Papasakosiu paprastai - jei važiuodamas pro šalį papypini, tai nuplėš garantuotai kokią palangę nuo namo (gerai, kad namas ten toks, jog dzin), arba kokią blankę atsivilks ir suės. Nu nerealu. Kai pirmą kartą pabandžiau, tai akimis nepatikėjau. Lentų didelę krūvą per žiemą suaižė :-]
didelis, galingas, sargus šuo (y) aš namo apsaugai geriau rinkčiaus rotveilerį arba porą dobermanų (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1156: 2015 Sausio 28, 08:38:17 »
didelis, galingas, sargus šuo (y) aš namo apsaugai geriau rinkčiaus rotveilerį arba porą dobermanų (+)

Aš dobermanų irgi norėčiau kieme, bet jie trumpakailiai ir neperneša šalčio. O rotveileris netinka dėl kitų priežaščių :)

Neprisijungęs sijas

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1157: 2015 Sausio 28, 08:46:28 »

Ir mano panasus, tik medienos maziau valgo  :A
Bet mane pamato, tai angelo isikunijimas  (+), griuna ant zemes ir tik glostyk ji...sekioja is paskos kaip šeselis. Bet jei svetimas tai ner jokio lojimo ar palauk is karto vynioja i prieki.
Teritorija aptverta tai baika, nes kitaip tai pamatysi koki kaimyna is ryto partempta  :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1158: 2015 Sausio 28, 08:47:40 »
Ir mano panasus, tik medienos maziau valgo  :A
Bet mane pamato, tai angelo isikunijimas  (+), griuna ant zemes ir tik glostyk ji...sekioja is paskos kaip šeselis. Bet jei svetimas tai ner jokio lojimo ar palauk is karto vynioja i prieki.
Teritorija aptverta tai baika, nes kitaip tai pamatysi koki kaimyna is ryto partempta  :bedantis:

Manasis jau daug ko pripjovęs yra. :D Kelias avis, du veršius ir t.t. :-]

Neprisijungęs sijas

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1159: 2015 Sausio 28, 08:49:50 »

Jei laikai lauke, tai kaukazas  (y) ar jam sniegas ar saltis guli lauke jam pats malonumas. Nu vasara blogiau iesko šešėlio  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1160: 2015 Sausio 28, 09:48:12 »
kol buvo mažas tai draskė ir graužė viską iš eilės, iki pakol metukai suėjo, kampai namuose buvo kaip feng šui, užapvalinti, netgi tinką iki plytų nuvarydavo :think:
Svarbu išmaudžius gerai iššluostyt ir iššukuot, tai jokių bėdų apart jautraus skrandžio, labai geras šuo, šitas jau antras labradoras, trečias bus juodas arba rudas (y)
Ai dar reikia girežtai prižiūrėt ne tik maisto kokybę, bet ir kiekį, tokiu būdų reguliuot šunelio svorį, ypač kol jis mažas, kad senatvėj nebūtų bėdų su sąnariais (sąnarių displazija) kadangi bute gyveni (kaip ir mes) tai reikia netingėt panešiot laiptais į virų ir į apačią iki sueis bent 5 mėnėsiai, saugant galinių kojų sąnarius  ;)
pagrinde visa priežiūra kol mažas, paskui jis pats save prisižiūri  :D

dekui uz issamia info ;) renkames dabar tarp akitos, abradoro ir samajedo :V nu man kazkaip labradoras pakolkas labiausiai :-)

Neprisijungęs Jigiritsu

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1161: 2015 Sausio 28, 09:55:18 »
dekui uz issamia info ;) renkames dabar tarp akitos, abradoro ir samajedo :V nu man kazkaip labradoras pakolkas labiausiai :-)
Bute auginsi?

Neprisijungęs Jumanji

• Įrašai: 186
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1162: 2015 Sausio 28, 10:02:54 »
akitos ,bent amerikietiškos, kiek skaičiau, mėgsta lyderiaut ir su kitais šunimis neypatingai sutaria,  reikia su jais užsiimti, manau, šeimai šiuo atveju labradoras tiktų labiausiai.

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1163: 2015 Sausio 28, 10:14:12 »
samoedui reikia sniego, šalčių, erdvės, tad gyvenant bute iškart atmesčiau, akita dar dar :think: bet labrikas šiuo atveju lenkia visus, dar įvertink kad vaikų greit atsiras pas Jus kogero ;)

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1165: 2015 Sausio 28, 10:26:25 »
samoedui reikia sniego, šalčių, erdvės, tad gyvenant bute iškart atmesčiau, akita dar dar :think: bet labrikas šiuo atveju lenkia visus, dar įvertink kad vaikų greit atsiras pas Jus kogero ;)

tai jo, vertinu viska ir renkuos. Akita atmetineju del labai didelio serimos (+) yra per pazystamus kas augina, tai sake labai jau seriasi istisus metus :V
del samajedo, tai kiek skaiciau, jie kaip ir nieko, tik man nelabai patinka ilgas kailis, o labradoras kaip ir toks is tu kur daugiausia kas tinka (+)

Neprisijungęs Jigiritsu

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1166: 2015 Sausio 28, 11:12:05 »
As tai manau tokio dydzio sunis laikyti tik tada, kada jie didziaja dali dienos gales praleisti lauke, tai bene svarbiausias aspektas, nes pagalvok kiek jiems aktyvumo reikia. Va auginu mini toiterjera, tai nors ir toks pyplius, taciau buto salygoz pats tas, i lauka pajudeti irgi reikia nemazai. O del labradoro, jie irgi serias neblogai. Taciau ju plaukus paprastai be bedu gali sutvarkyti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1167: 2015 Sausio 28, 11:17:44 »
jo

Blin, nelabai įkertu, kam toks reikalingas kambaryje, o dar bute. (z) Tai kaip tie kambariai po tokių turi atrodyti? Nebent jis ten guli visą dieną, bet kam tada toks šuo ir reikalingas...

Neprisijungęs Jumanji

• Įrašai: 186
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1168: 2015 Sausio 28, 11:28:53 »
dideli šunys būna tingesni, lėtesni ir labiau tinkami butui kartais, nei maži, judrūs graužikai, kurie tikrai gali viską aukštyn kojom apversti. Neturiu minty visokių toy žaisliukų.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1169: 2015 Sausio 28, 11:30:31 »
Asmeniškai išvis nesuprantu kam tie gyvūnai bute :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1170: 2015 Sausio 28, 11:31:49 »
dideli šunys būna tingesni, lėtesni ir labiau tinkami butui kartais, nei maži, judrūs graužikai, kurie tikrai gali viską aukštyn kojom apversti. Neturiu minty visokių toy žaisliukų.

Man gaila žiūrėti, kaip bute auga visokie vilkšuniai ar pan. :think: Gaila ir jų šeimininkų, kurių vonios būna baisios po kasdieninių maudynių su tokiu dičkiu ir t.t.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1171: 2015 Sausio 28, 12:08:30 »
Nu nezinau kaip jum, bet as net negalvoju apie mazus pyz...kus kur tik cypt ir temoka, kam toks suva kuris ziurkes dydzio. Vietos pas mane bute yra, o labradoras tai ne koks haskis, kur reik po 3-5 val lauke vaikyt, kad galetu normaliai issilakstyt, jam kiek zinau reikia poros normalesniu pasivaiksciojimu per diena ir fsio :goodboy:

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1172: 2015 Sausio 28, 12:13:42 »
Nėra viskas taip blogai su dideliu šuniu bute. Jie protingesni, be reikalo po butą nelaksto, energijos perteklių atiduoda dresūrų ir pasivaikščiojimų/pasportavimų lauke metu. Per 15min galima bet kokį šunį nuvaikyti taip, kad gryžęs miegotų 3 valandas iki kito išėjimo į lauką, tam yra metodikos, praktika, įdirbis ir tt (h)
Nemaudynių sezono metu mano labradoras maudosi dviejų aukščių dušo kabinos pade, kuriame yra 0,45m ir 0,25m gyliai, viskas sandaru, nieko nepritaško, šuo turi savo lašišų skonio dantų pastą, bei šepetėlį, kojų/pėdų priežiūros rinkinį, netgi pėdų vašką bei kremą, skirtą žiemą po pasivaikščiojimų druskingais šaligatviais (h) manau jis pilnai prižiūrimas, su juo praleidžiama labai daug laiko, šuo tikrai nesuvargęs ir laimingas, bei teikia džiagsmą šeimininkam, nors ir gyvenam 54 kvadratų bute :H
Evaldai, man visi šunys gražūs, tavo toiterjeras irgi ne išimtis ;) bet dideli labiau patinka ir tiek :smoke:

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1173: 2015 Sausio 28, 12:18:07 »
tam pačiam haskiui pakrovus keliolikos gramų spec. švinų juostelių ant kojų ir pamėčius pagalį/pusrastį nuo statoko kalno po 10ies kartų aukštyn-žemyn noris pagulėt pavėsy ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1174: 2015 Sausio 28, 12:23:02 »
butent, kaip ir sako ZUZU, reikia tiesiog uzsiimti su suniu ir jis bus nuostabus augintinis (+)