Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mūsų augintiniai  (Skaityta 232490 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Mūsų augintiniai
« Atsakymas #550: 2010 Gruodžio 29, 09:21:05 »
brutas pamenu norejo augint skorpiona ir pauksteda :V toliau kazkas kaledom norejo draugei dovanot brachypelma smithi :D kaip ten jusu mintys? :D as pats rytoj imsiu dar viena vora (+)

Mintys geros, po nauju teks manau imti :)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #551: 2010 Gruodžio 29, 10:38:11 »

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #552: 2010 Gruodžio 29, 17:50:55 »
iskeiciau savo avicularia versicolor i brachypelma smithi :H

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #553: 2010 Gruodžio 29, 18:03:34 »
A juos i rankas paemus nesuleidzia nieko i jas? :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #554: 2010 Gruodžio 29, 18:09:39 »

nu jeigu ji atsargiai imi tai visiskai nieko, jeigu neatsargiai tai kas ir arba su nuodais arba be (nuodai suaugusio sukels temperatura, raumenu visokius traukulius, o jei elergiskas smarkiai gali ir mirt, nu kaip nuo bites irgi mirstama) o paskui jeigu ant ranku ji stumdysi visaip apmetys plaukeliais ir nieztes paskui savaitele :D bet man viena karta ikando tik, pirmasis voras, kai dar nepatyres buvau, o paskui tik apmete plaukeliais kitas, bet emiau visus kiek norejau, o ikandimas baigesi baisiu istinimu ir temperatura siektiek :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #555: 2010 Gruodžio 29, 18:25:30 »

nu jeigu ji atsargiai imi tai visiskai nieko, jeigu neatsargiai tai kas ir arba su nuodais arba be (nuodai suaugusio sukels temperatura, raumenu visokius traukulius, o jei elergiskas smarkiai gali ir mirt, nu kaip nuo bites irgi mirstama) o paskui jeigu ant ranku ji stumdysi visaip apmetys plaukeliais ir nieztes paskui savaitele :D bet man viena karta ikando tik, pirmasis voras, kai dar nepatyres buvau, o paskui tik apmete plaukeliais kitas, bet emiau visus kiek norejau, o ikandimas baigesi baisiu istinimu ir temperatura siektiek :D

O negaletum truputi smulkiau is praktiskos puses, koks laikymas, kokiom salygom,kur, kuo serti, kiek kainuoja, jau pradejau gundytis toki laikyti.

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
Re: M�s� augintiniai
« Atsakymas #556: 2010 Gruodžio 29, 18:38:51 »
laisvai, vaziuojam: voras nuo 15 iki xxxx litu, terariumas tarkim nuo 40 iki 120lt (su galimybe parduoti) vienam vorui puikiai tinkantis, o kaina priklauso ar namie darytas ar gamyklinis (patariu namie daryta, kaina bus 2-3x mazesne, o kokybe ta pati beveik), po to jam reikia nupirkt durpiu kokoso, butinai be trasu, is gyvunu parduotuves 7-10lt ir uzteks gal metam vienam vorui, toliau vandens indukas nuo fantazijos, tinka ir stiklaino dangtelis (+) indas turi buti, kad voras jame tiltu visas "pasimaudyt", bet pripiltas tiek, kad jis neprigertu netycia, toliau reikalinga sleptuve zemes vorams (o toki pradedantysis ir turi augint) ji gali buti is beleko, kokosas, indelis koks nors, dreve kokia ir t.t. serimas: duodami ivarus negeliantys vabzdziai, pelytes mazos, varles, is vabzdziu tai tarkim tarakonai, svirpliai, 100 svirpliu (reiktu jiems nemazos pailgos plastikines dezutes, tarkim 30x20x10) kainuoja apie 20lt, tuos svirplius galima auginti tuo paciu irgi kaip augintinius ir kaip maista, nes jie nakti labai graziai svirpia, tu 100 svirpliu vienam vorui pakaks laabai ilgam, taigi maitinimas kaip ir vos ne nemokamas (+) na net nezinau ka cia taip isbert daugiau, paklausk jeigu kazkas domina :D

EDIT:
dar salygos: "begineer" vorams, kurie gyvena ant zemes (nes medziu vorai piktesni, greitesni ir t.t.) reikia MAZDAUG nuo +24 iki +28, bet reiktu paskaityt internete kokia butent geriausia tai rusiai, o net jeigu tarkim ir neatitiks vienas kitas laipsnis i salcio puse - nieko neivyks, svarbu neperkaitint (+) ir tai silumai palaikyt reikia sildymo kabelio (vienam terui kaina apie 70lt, su galimybe visada parduoti uz kokius 45lt) ir po juo patiest ta "blizguti" su porolonu is senuku, nu kur uz radiatoriu deda.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 29, 18:42:51 sukūrė iL0MK3 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #557: 2010 Gruodžio 29, 19:38:36 »
Del to sildymo problema, reikia statyti termostata ar ka, juk turi kazkas reguliuoti ta siluma? Jei patalpos temperatura kokia 16 laipsniu, kaip ji tiek prikaitinti, o jeigu atsijungs sildymas, kokios pasekmes,nesugalvos jis is tu nervu visus kandzioti  :-] Paleidus pasiganyti kokiu tempu varo, nes jei jis kur uzlys mane kartu su tuo voru is namu ismes, be teises sugryzti  :-] Kokia sviesa papildoma ar reikalinga?

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #558: 2010 Gruodžio 29, 19:43:22 »
jie naktiniai, o dienos "paastrint" jiem nereikia, bet del savo malonumo gali kartais apsviest kaip eksponata koki :D termostato nereikia, tiesiog numeti kabeliuka po teru ir bus kaip tik, pareaguliuosi kiek jo pakist ir viskas, bent man pavyksta (+) bega jie gan greit, bet tikrai pagausi, jokiu problemu (+)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #559: 2010 Gruodžio 29, 19:56:20 »
jie naktiniai, o dienos "paastrint" jiem nereikia, bet del savo malonumo gali kartais apsviest kaip eksponata koki :D termostato nereikia, tiesiog numeti kabeliuka po teru ir bus kaip tik, pareaguliuosi kiek jo pakist ir viskas, bent man pavyksta (+) bega jie gan greit, bet tikrai pagausi, jokiu problemu (+)

Visai ir noreciau tokio padaro, bet jie kazkaip nekelia man pasitikejimo :D

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #560: 2010 Gruodžio 29, 21:27:25 »
Lietuvių paprastasis, "rūsio katinas"

Smalius

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #561: 2010 Gruodžio 29, 23:30:12 »

Visai ir noreciau tokio padaro, bet jie kazkaip nekelia man pasitikejimo :D

tik ka atlikom vakarini pasivaiksciojima su nauju voru - labai fainas, ramus (+) sedziu ziuriu hausa, o tas vaikstineja :H tik ji laikant baisu jo nesuzalot, nes jie laabai trapus, o kokie tarakonai tai po atominio karo gyvi liktu :D bet jie irgi fainuoliai

+ grazus juodas kasaras (+)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #562: 2010 Gruodžio 30, 11:22:20 »
Èia dar vieni mano augintiniai

Ir dar tas pats

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #563: 2010 Gruodžio 30, 11:38:53 »
Jei ne kolega simkaras, būčiau pamiršęs dar kitus augintinius , o kadangi nemėgstam pozuot, tai tik keli į kadrą pakliuvę yra.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #564: 2010 Gruodžio 30, 17:19:40 »
Antradienį parsivežėm mažytę bėdelę  :H

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #565: 2010 Gruodžio 30, 19:36:13 »
o jau grozis :H

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #566: 2010 Gruodžio 31, 16:42:46 »
toks mielas :G kaip zaislinis :)

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #568: 2011 Sausio 02, 17:53:59 »

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #569: 2011 Sausio 03, 16:37:09 »
o mes turim stai toki briedi :D

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #570: 2011 Sausio 04, 20:31:20 »

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 04, 20:33:25 sukūrė eibis »

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #571: 2011 Sausio 04, 22:19:03 »
Koooooookie faini, man sita pati veisle grazi  (+)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #572: 2011 Sausio 04, 22:21:48 »
turiu tokia juoda mergaite :)

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #573: 2011 Sausio 04, 22:25:09 »
Stambiem zinduoliam vietos gaila nebera :/