Citata iš: Straikeris 2010 Lapkričio 16, 17:43:24 Citata iš: iL0MK3 2010 Lapkričio 16, 17:20:53 mano anas voras kainavo 15lt, bet vistiek buvo gaila, kad mire kai gausi pasakyk - nupirksiuMano teta tuo uzsiima, tai kai vaziuoja y lenkija visko parveza. Bet ziema retai jau vaziuoja nes pirkimo kambariniu geliu nelabai yra, o ir gyvena ji ne kaune, bet jei kas duosiu zinoti. Vistiek geriausias augalas yra bonzai. o jinai galetu man uz pinigus atvezti butent tokia ar kitokia gele is lenkijos? man terariumam keliu reiktu, bet dar turiu susitvarkyt galutinai su tais terariumais
Citata iš: iL0MK3 2010 Lapkričio 16, 17:20:53 mano anas voras kainavo 15lt, bet vistiek buvo gaila, kad mire kai gausi pasakyk - nupirksiuMano teta tuo uzsiima, tai kai vaziuoja y lenkija visko parveza. Bet ziema retai jau vaziuoja nes pirkimo kambariniu geliu nelabai yra, o ir gyvena ji ne kaune, bet jei kas duosiu zinoti. Vistiek geriausias augalas yra bonzai.
mano anas voras kainavo 15lt, bet vistiek buvo gaila, kad mire kai gausi pasakyk - nupirksiu