Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mūsų augintiniai  (Skaityta 232466 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: Mūsų augintiniai
« Atsakymas #475: 2010 Lapkričio 16, 01:53:02 »
fantastinis augaliukas, as toki pries menesy nusipirkau, kankinau googla kaip ka daryt, viska dariau kaip reikia - itariu buvo jau parduotuvej ligotas augaliukas...mire, o mano dabartini vora tai gal net ir paimtu, nes mano naujasis ~3cm didumo gal, gal ciut didesnis :D
Jooa, sitas augaliukas gerulis, taciau ne visiems ir pavyksta ji priauginti ir auginti, as kiek ju turejau visi man nuvysdavo. Galiu pabrezti, kad sie musgaudziai auga net ir Lietuvoje tik kur nezinau, pelkinis augalas cia yra, del to ir sunku su juo, daug dregmes seip reikalauja ir, kad nebutu per karsta. Bet yra dar geresnis musgaudys - "Asotenis" va ten tai augaliukais, su nutysusiom "varpom" tai tas tai lb gerai gaudo muses.  :D
P.s. jeigu reikia kokios info apie augalus, tai galite kreiptis, esu neblogas gelininkas.  :D
Visas auginimo sudėtingumas pasireiškia paprastume - dirva durpių pagrindu, visiškai švari, be jokių mineralų ir trąšu, parduotuvese tokios sunkiai sekėsi rasti, dešimtys rušių, bet visi su kokiom nors priemaišom, vanduo distiliuotas arba lietaus, dar iš šulinio kaip parodė praktika, puikia sueina, kuo daugiau saulės, šios vasaros karštį kažkaip pernešė puikiai, kai kiti augalai ant palangės išstipo.. gal pastoviai drėgna dirva padejo, tiesiog stebi kad dubenelyje pastoviai butų vanduo ir tiek. naturaliai jie gali išbuti 40c ir didesniame karštyje su sąlyga, kad šaknis vėsina šaltas vanduo, nors buvo ir visas vazonas iki tiek įkaitęs sauleje ir išgyveno. Na ir būtinas žiemos miegas, 0 - 10C temperatūroje bet saugoti nuo šalnų, nes nuo mažiausio temperaturos kritimo žemiau nulio jis žuva, dėl šito faktoriaus sunkiai tikisi, kad jis išgyventų lietuviškas žiemas. Nurs ir aš girdėjau pasisakymų, kad lietuvos pelkese tokie buvo užmatyti, apie vieną kitą riebią musę kartą i menesį net neverta minėti, nors šitas ir per savaitę kelias pasigauti sugebėdavo  :G

fantastinis augaliukas, as toki pries menesy nusipirkau, kankinau googla kaip ka daryt, viska dariau kaip reikia - itariu buvo jau parduotuvej ligotas augaliukas...mire, o mano dabartini vora tai gal net ir paimtu, nes mano naujasis ~3cm didumo gal, gal ciut didesnis :D
Kiek aš forumuose priskaitęs, tai būtent šiuo metu laiku jų nereik pirkti, nes jiem žiemos miegas, geriausia imti pavasarį, veliausia jo pabaigoje, tada jie spėja aklimatizuotis, ir žiemą patys užmiega, sudarius sąlygas, šitas pirktas vidurvasarį, tai nežinau kaip seksis, laikas miego o jis bandė leisti žiedą, ir vis bujuoja lr valgyt prašo :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 04, 18:06:07 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #476: 2010 Lapkričio 16, 06:10:49 »
Kas liecia situos augaliukus, tai Lietuvoje yra vabzdziais mintanciu bet kitokiu.
http://lt.wikipedia.org/wiki/Apskritalapė_saulašarė

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #477: 2010 Lapkričio 16, 07:02:03 »
grishmanai, kaip siulai palaikyt jam 4 laipsnius? :D

garaze gal :V

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #478: 2010 Lapkričio 16, 10:13:56 »

Dabar pats šį klausimą sprendžiu, dabar stovi įstiklintame balkone, manau gausis tokią temepraturą išlaikyti, jei paspaus konkretus šalčiai, teiks kišti šaldytuvan :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #479: 2010 Lapkričio 16, 14:37:35 »

Dabar pats šį klausimą sprendžiu, dabar stovi įstiklintame balkone, manau gausis tokią temepraturą išlaikyti, jei paspaus konkretus šalčiai, teiks kišti šaldytuvan :D

kas paskui savaitgali ryte salotose nerastum augaliuko :-]

Neprisijungęs straikeris

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #480: 2010 Lapkričio 16, 17:08:04 »
Kas del ziemos, tai su juo tikrai buna sunkiau, nors niekad paciam neteko ishlaikyti iki ziemos.  :D Seip kai gimines turi silnamiu pilna tai juose per ziema palaiko, lb puikiai ishsilaiko, tik zinoma vandens, vandens, vandens reikia, vis del to skaitosi jis kaip pelkinis augalas. Nzn kiek senukuose ar kur kitur kaune jie kainuoja, bet as kai gaunu ju po kelis leitus, tai kazkaip nelabai buna ir gaila, jeigu jisai nuvysta.  :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #481: 2010 Lapkričio 16, 17:20:53 »
mano anas voras kainavo 15lt, bet vistiek buvo gaila, kad mire :V kai gausi pasakyk - nupirksiu

Neprisijungęs straikeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #482: 2010 Lapkričio 16, 17:43:24 »
mano anas voras kainavo 15lt, bet vistiek buvo gaila, kad mire :V kai gausi pasakyk - nupirksiu
Mano teta tuo uzsiima, tai kai vaziuoja y lenkija visko parveza.  :D Bet ziema retai jau vaziuoja nes pirkimo kambariniu geliu nelabai yra, o ir gyvena ji ne kaune, bet jei kas duosiu zinoti.  ;) Vistiek geriausias augalas yra bonzai.  :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #483: 2010 Lapkričio 16, 17:47:40 »
Mano teta tuo uzsiima, tai kai vaziuoja y lenkija visko parveza.  :D Bet ziema retai jau vaziuoja nes pirkimo kambariniu geliu nelabai yra, o ir gyvena ji ne kaune, bet jei kas duosiu zinoti.  ;) Vistiek geriausias augalas yra bonzai.  :D

o jinai galetu man uz pinigus atvezti butent tokia ar kitokia gele is lenkijos? man terariumam keliu reiktu, bet dar turiu susitvarkyt galutinai su tais terariumais ff

Neprisijungęs straikeris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #484: 2010 Lapkričio 16, 17:51:35 »

o jinai galetu man uz pinigus atvezti butent tokia ar kitokia gele is lenkijos? man terariumam keliu reiktu, bet dar turiu susitvarkyt galutinai su tais terariumais ff
Manyciau, kad galetu.  :) Tik tikslius pavadinimus susirasyk ir fsio, ten visko pilna, pasirinkimas tai....  :D :D

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #485: 2010 Lapkričio 16, 18:03:48 »
butinai, surasysiu kai bus kur juos padet :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #486: 2010 Lapkričio 24, 21:57:22 »
gal kas turit parduot ar zinot is kur pigiau nupirkt akvariuma.. jam tures gyvent keletas krabuku/keletas raudonuju vezliuku :)

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #487: 2010 Lapkričio 24, 21:58:00 »
www.egzotika.info jeigu dar nebuvai, tai zinok, kad ten rasi viska ;)

Neprisijungęs CAD

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #488: 2010 Lapkričio 25, 01:24:15 »
gal kas turit parduot ar zinot is kur pigiau nupirkt akvariuma.. jam tures gyvent keletas krabuku/keletas raudonuju vezliuku :)

akvanautų puslapyje pažiūrėk, kartais atsiranda kas pigiau parduoda http://www.akvariumas.net/phpBB2/viewforum.php?f=34
dar šiaip skelbimuose yra žmonių, kurie tuo užsiima, jei fauna krabukai ar vėžliukai (tiems nemažo reikia), tai gali suklijuot bet kokį žemesnį/platesnį, aišku + apšvietimas ir įranga dar daugiau kainuos,
man 112 litrų patį stiklą suklijavo už 100lt, dėl kokybės visada galima prisikabint, bet šiaip patiko - neblogiau nei lenkiški :V
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 25, 01:26:53 sukūrė CAD »

Neprisijungęs agniesas

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #489: 2010 Gruodžio 01, 22:23:31 »
o stai ir musu augintinis http://www.bone.lt/bone-parkas/Britva/

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #490: 2010 Gruodžio 01, 22:33:51 »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #491: 2010 Gruodžio 01, 23:12:27 »
Gal kas veisia is jusu paukstedas? Mano drauge labai nori tokio :)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #492: 2010 Gruodžio 02, 01:25:00 »
Užvakar aptikau voriuką, nurėjusį su likimu pažaisti :-]

Neprisijungęs L0MK3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #493: 2010 Gruodžio 02, 09:23:20 »
as planuoju asoteni bandyt augint ant pavasario ff

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #494: 2010 Gruodžio 02, 23:21:44 »
Va čia tai gelytė, gal reiktu ir man pamegint tokią užsiaugint.  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #495: 2010 Gruodžio 03, 15:10:10 »
Greičiu baigtųsi šalčiai ir atgal į balkoną pastatyčiau, nei oi kaip jam nepatinka dabar šaldytuve :-{

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #496: 2010 Gruodžio 03, 15:56:30 »

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #497: 2010 Gruodžio 03, 23:12:05 »
Greičiu baigtųsi šalčiai ir atgal į balkoną pastatyčiau, nei oi kaip jam nepatinka dabar šaldytuve :-{
Papasakok plačiau apie šitą gėlytę, įdomu išgirsti kas ir kaip. :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #498: 2010 Gruodžio 03, 23:22:26 »
jo, ir pavadinima tos geles butu neblogai suzinot :)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #499: 2010 Gruodžio 04, 13:37:15 »
pati nemėgstamiausia procedūra - šukavimasis  Oo)

P.S. Mano "žvėris" irgi taip daro...
http://www.youtube.com/watch?v=wUTKnvdp0hc&feature=related
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 04, 17:14:09 sukūrė Tom4s »