lomke, papasakok placiau apie paukstedas kaip realiai priziuri jas? senai augini ar cia pirmoji buvo? as irgi toks pasineses esu ant skorpijonu, tarantulu..
bet pakolkas tik skaitaluose ir nuotraukose
bo kartu su skorpu man rodos nakvociau uz duru
siaip viskas gan paprasta, egzotika.info viska radau

siaip cia buvo pirmoji, pas mane jau du kartus neresi, taip, kad jau buvo kokiu L9

auginu tai simple

siluma apie 26-27, dregme pakankama BUVO, maistui svirpliai, tarakonai ir dar belekas, tik ne is gatves neaiskus visokie, geria vandeny is belekokio indo, maista pasigauna i terariuma idejus, terariumo suaugusiai paukstedai pilnai pakanka 30x30x30, nes didesniam grobi sunkiau pasigaut bus

si karta auginau branchypelma albopilosum, ne medziu, todel nesokineja, labai ramaus charakterio

siaip tikrai paprasta su jais, perki vora uz 15-1000 litu (mano kainavo 25) tada perki gatava terariuma gerai padaryta gamykloj 30x30x30 uz 60lt durpiu uz 5lt ir tada jau vandeny pili kad ir i stiklainio indeli, idedi kokia saka jam laipiot ir sau del vaizdo ir kokia nors sleptuve pagal voro poreikius, kai kuriem isvis nereikia, kiti is durpiu statosi, kitiem reikia tikros, kitiem tik pseudo sleptuves ir t.t. zodziu pries perkant pasidomet butinai reikia kiek dregmes reikalauja, kokios sleptuves reikia. siluma visiem mazdaug tokia pati, svarbiausiai nepirkti tokio kuriam reikia rimtos sleptuves, nes matysi ji tik nakti su ultra violeto lempa
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)