Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mūsų augintiniai  (Skaityta 219293 kartus)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
Re: Mūsų augintiniai
« Atsakymas #100: 2009 Spalio 19, 10:15:10 »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Spalio 19, 11:23:17 »
Užteks 3,14zdavonių apie mano pitbulį :D :D :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2009 Spalio 19, 11:41:45 »
gerai jau gerai, bet tie žiurkėnai kažkaip man nepatinka ir viskas :)
Auginau seniau Stafordšyro terjerą, kaimynai turėjo tokį nuo***ą. Naktį grįžęs apie 3val nakties ruošiuosi pavedžioti šunį, tokiu metu gi niekas nevaikščios jau, tai pavadėlį tik šiaip pasiimu, atidarau buto duris ir savo dideliai nuostabai pamatau lipantį laiptais kaimyną ir tą tipo šunį šalia, mano Toras irgi pastebėjo jį... Vos spėjau šuolyje pagauti savo šunį... Jei nebūčiau spėjęs, būtų naktipiečiams tas padarėlis suėjęs per kelias sekundes :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Spalio 19, 11:45:55 »
Tikiu. Mano vokietis jį irgi vis taikosi nusegti :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Spalio 19, 11:49:48 »
Auginau seniau Stafordšyro terjerą, kaimynai turėjo tokį nuo***ą. Naktį grįžęs apie 3val nakties ruošiuosi pavedžioti šunį, tokiu metu gi niekas nevaikščios jau, tai pavadėlį tik šiaip pasiimu, atidarau buto duris ir savo dideliai nuostabai pamatau lipantį laiptais kaimyną ir tą tipo šunį šalia, mano Toras irgi pastebėjo jį... Vos spėjau šuolyje pagauti savo šunį... Jei nebūčiau spėjęs, būtų naktipiečiams tas padarėlis suėjęs per kelias sekundes :-]

Pas draugą lygiai toks pat šuo yra ir vardas tik viena raide skiriasi Turas.. :D :D :D :D

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Spalio 19, 12:16:40 »
O mano stafordsyras - Goras :D :D :D

Neprisijungęs Mazyle877

• Įrašai: 718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Spalio 19, 12:42:47 »
as irgi stafordsyro terjera turiu, bet ji patele :-]

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2009 Lapkričio 06, 10:08:48 »
uzvakar pastebejau, kad mano laikute kazkaip keistai elgiasi  8:8 kazkokia vangi. nesuestas maistas. pagalvojau serga. o vakar tris suniukus atsivede  :O 8:8.  paskaiciavus dienas, tai as jau tokia pasiemiau ja. taigi, dovanosiu suniukus  (h) mama - rusu europine laika (be dokimentu) tevas - nezinomas, bet yra sansu kad taip pat laika. foto bus kai suniukai sustipres  (h)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Lapkričio 06, 10:26:20 »
Man taip vaikystej su juru kiaulytem buvo :-] :-] gavom dovanu su broliu po juru kiaulyte, aisku irgi jau "idaryta" :D viena 4, kita 5 berods atsivede :D :D
Laukiam foto :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2009 Lapkričio 28, 16:42:07 »
Pažiūrėkit kokį sarginį gyvūną turiu namie  Oo)

Saugo darbo reikmenis :-]

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Lapkričio 29, 10:38:07 »
Mielas pliušinukas.  :D :D :D :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2009 Lapkričio 29, 12:45:13 »
Mielas pliušinukas.  :D :D :D :D
jis gyvas (+) ir dar kaip gyvas, šitas pliušinis aparatas :-]

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Lapkričio 29, 12:53:30 »
oho,poprikolu toks  (aa)

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2009 Lapkričio 29, 13:01:36 »
kažkoks numūčytas.  :V :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2009 Lapkričio 29, 13:13:43 »
kažkoks numūčytas.  :V :D
na kartais pamučinu, bet jis toks savarankiškas. Ant rankų nepaimsi, nepasidžiaugsi juo. Triušis ateina tik tada, kai nori ėsti :-]

P.S. kiekvieną vakarą atliekamos šukavimo procedūros, tai čia jis dar nešukuotas ir susivėlęs po visos paros laiko :-]

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Lapkričio 29, 13:17:13 »
Tai jis laisvai ir laksto po namus kaip per teletabius?  :D

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Lapkričio 29, 13:19:59 »
o daug reikia prieziuros tokiam padareliui?   (v) mano motina su sese labai jorksyro nori,pas ji ten zmonishki plaukai,taip su juo daugiau reikia tampytis negu su mazu vaiku...geriau ash jiem maza avciarka padovanosiu,pasidziaugs pokol maza  :-] nors naudos poto bus  (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Lapkričio 29, 13:25:51 »
Tai jis laisvai ir laksto po namus kaip per teletabius?  :D
Kai aš būnu namie, tada (+), kai draugė būna viena namie, tada nea, nes jis jos neklauso visai ir lenda po akvariumu laidus graužti :-] Kai nieko nebūna namie jis pas save narve būna :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2009 Lapkričio 29, 13:27:47 »
o daug reikia prieziuros tokiam padareliui?   (v) mano motina su sese labai jorksyro nori,pas ji ten zmonishki plaukai,taip su juo daugiau reikia tampytis negu su mazu vaiku...geriau ash jiem maza avciarka padovanosiu,pasidziaugs pokol maza  :-] nors naudos poto bus  (+)
jei triušiukas ilgaplaukis, toks kaip pas mane, tada priežiūros reikia tikrai daug - šukavimas, pastovus kambarių tvarkymas, nes daug plaukų palieka jis po savęs... Jei triušiukas trumpaplaukis, visos tos priežiūros nedaug (-) Bet iškart sakau, nemielas gyvūnas yra triušio patinas - su juo nepasidžiaugsi, neateis jis pas tave ant kelių pasėdėti (-) Geriau jau katinas (+)

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Lapkričio 29, 13:31:56 »
Oj,turiu ash katina,tik duok jam pavalgyt, sveria dabar apie 7 kylus,ant keliu jau sunkoka toki cziorta islaikyt  :-]

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Gruodžio 01, 00:05:59 »
sveiki :) gal kas galetu padet ar patart kur ieskot suniuko,pageidautina trumpo plauko ir kas nors is skaliku :) nes jie man visi mieli :) ir teko turet viena,pasirode labai protingas suo. jei nieko nerasiu,tada teks nusileist merginai ir isigyt katina..... :/ (z) :-]

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2009 Gruodžio 01, 09:03:47 »
Susipazinkite - reto grozio ir aristokratisko isprusimo katinas (tiesa kastruotas, bet juk niekas to nezino :D ) Benediktas Gendolfas:

Pamate ji nepuoselekite tusciu vilciu pasisaukti kaskokiais "kis-kis" arba "kac-kac".... Jis juk turi varda. Varda ir pavarde. Taigi atsiliepia saukiamas "Benediktai". Artimiems draugams leidziasi pasaukiamas siek tiek paprasciau pvz "Benai". Bet tik artimiems ir tai ziurint kokiom aplinkybem. Gerai, kad tevavardis nera zinomas......

Kaip ir dera tokio kalibro ir stoto katinui jis yra labai zingeidus - megsta skaityti knygas. Jau perskaites ju begales ir vis negana. Beje skaito tik rinktine literatura, o i tokia kaip antai zurnalas "zmones", "tv antena"  - net demesio nekreipia...... Televizoriaus taip pat neziuri. Kita vertus ka ten pamatysi iskyrus kelias purvasklaidos laidas.....

Neziurint i didziule sio katino kultura, isilavinima, erudicija ir t.t., visi mes turim paslapciu ir "tamsiuju" pusiu. Taigi ne isimtis ir ponas B.Gendolfas...... :

Sioje, labai retoje nuotraukoje (nes visos is ziniasklaidos priemoniu jo (B.Gendolfo) advokatu pagalba buvo atimtos taip ir neisvydusios dienos sviesos, o tuos kurie vis del to paviesindavo tokias nuotraukas - lydedavo nesibaigianti teismu ir ieskiniu virtine...) matosi kaip Benediktas tenkina savo zema ir gyvuliska instinkta isitaisyti ir tupeti kriaukleje.

Na bet mes ne apie tai.....
Vienas is megstamu Benedikto Gendolfo uzsiemimu popiecio sauleje pasinerti i egzistencijos apmastymus

Pakalbintas visada isijungs i pokalbi ir atsakysi visus rupimus klausimus is filosofines sio reikalo puses

Aisku pakankamai nelengva bendrauti ir bandyti viska suprasti kai esi tik paprastas zmogus, bet, kad tai praturtina siela - esu tikras

O cia Benedikto Gendolfo gyvenimo meile, ikvepeja ir drauge - Matilda:

Labai gera, supratinga ir svelni katyte. Niekas kitas Benedikto taip nesupranta kaip tik Matilda - ji guodzia, priziuri, jeigu reikia tupi pasislepus spinteleje kol tas silpnybes momentu pagautas gyvulisku jausmu siauteja po namus ir t.t.

Tai va tokie tie augintiniai....

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2009 Gruodžio 01, 14:41:24 »
Grazus katai :) Bet kodel misteris aristokratas su pavadziu nuotraukose ? Matilda apynasri uzdejo ? :D

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Gruodžio 01, 14:56:29 »
cia ponu sado-mazo zaidimai. Gendolfas rafinuoto malonumo megejas

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2009 Gruodžio 01, 15:00:00 »
Kaip ten sako... Gyvunas pagal seimininka :)))