Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 429408 kartus)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #750: 2011 Vasario 01, 21:13:56 »
beje yra specialus skystis stiklu rasojimui, xaxejaus salmo stiklas rasoja jei nepapurski tai net nesimato apskritai nieko, uzpurskus to skyscio jokio rasojimo

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751: 2011 Vasario 01, 22:09:05 »
geriausia tai salmo stiklas su antifog'u ir vazineji sau ramus, be rasojimo ir jokio purskalo turet nereikia  (y)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752: 2011 Vasario 01, 22:30:24 »
kas ten per stiklas toks su antifogu as AGV salma turiu kai nusipirkau nauja tai apie 2 men vazinejau ir nerasojo stiklas visiskai net uzdarytas poto karta su skudureliu pravaliau nes brudo papuole ir dbr psio rasoja net ne iki galo uzdarius  :/ o kas ten per skystis antifoginis jis netycia ne toks pats kur maximoj parduodamas tas antifog  :V nes jis tai mzai padeda ir smirda ziauriai  :f

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753: 2011 Vasario 01, 22:32:24 »

grožis (r)

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754: 2011 Vasario 01, 22:33:49 »
geriausia tai salmo stiklas su antifog'u ir vazineji sau ramus, be rasojimo ir jokio purskalo turet nereikia  (y)
Nori pasakyt su ta papildoma plevele, kuri apsaugo nuo rasojimo? Ar turi omeny kazkokius geresnius salmu stiklus? Nes tokie tai netikiu, kad bet kokiu paros metu ir oru vazinejant pilnai uzsidarius nerasoja ;)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #755: 2011 Vasario 01, 22:37:48 »
netiki tai pabandyk tada, pajausi skirtuma  :)  

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #756: 2011 Vasario 01, 22:54:15 »
netiki tai pabandyk tada, pajausi skirtuma  :) 
Na, kad ta plevele veikia, tai tikiu, buna aprasoja tik sonai, bet ji prastina juk matomuma, geriau as prasidares salma truputi vaziuosiu :) Bet kad visai nerasoja, tai netikiu, pats vazineju antifoginiu, tikrai nerasoja taip kaip paprasti pigus salmai :) Man tai su juodu originaliu stiklu dar maziau rasoja, nes jis nuo trupucio saules jau siltesnis ir netraukia to vandens. Nzn, gal as tokiu salmu, gal gali ivardint modelius :)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #757: 2011 Vasario 02, 06:56:40 »
tai dabar jau matomumas blogas? :) pvz as regejimu nesiskundziu tai man per ta mano salma niekas nepablogeja, viska as matau, nerasoja net krastai, nes ne pats vidurys padengtas o beveik visas stiklas. salmas bell. svetimu salmu nesimaustau ir netyrineju rasoja krastai ar vidurys, ar matosi blogai, sneku apie savo.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758: 2011 Vasario 02, 07:02:13 »
bet sutik su tuo kad nereikia is s... vasko daryt  ;) kiekvienas daiktas turi savo paskirti  ;) beje kaip su rasojimu budavo uztamsinus?

Normaliai, puiki ventiliacija pas mane ex šalmuose buvo.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759: 2011 Vasario 02, 09:44:59 »
sakau pasipurkstumet to skystimelio ir nerasotu visiskai, nes isivaizduok xoxej is vidaus karstis ,suprakaitaves bega prakaitas o is lauko tai apie minusine temperatura, jei nepapurski tai vsio neimanoma net i aikste iseit, net tai kad rasoja bet bega upeliais net , uzsipurskus viskas liuks.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760: 2011 Vasario 02, 10:05:46 »
Aš tai purškiu ant kaukės dažasvydžio, nes irgi labai rasoja, gali net priešo nepamatyti :D

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761: 2011 Vasario 02, 12:16:09 »
tai dabar jau matomumas blogas? :) pvz as regejimu nesiskundziu tai man per ta mano salma niekas nepablogeja, viska as matau, nerasoja net krastai, nes ne pats vidurys padengtas o beveik visas stiklas. salmas bell. svetimu salmu nesimaustau ir netyrineju rasoja krastai ar vidurys, ar matosi blogai, sneku apie savo.
Regejimu ir as nesiskundziu, bet ta plevele nera plona, nera visiskai skaidri, na bet turbut kiekvienam savo :) Peace :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762: 2011 Vasario 02, 16:54:53 »
o tai kas do skystimelis ir kur perkat?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763: 2011 Vasario 02, 18:14:18 »
man tai sitoks geriausias
http://www.monstermarketplace.com/ice-hockey-equipment/nike-bauer-anti-fog-hockey-visor-spray

is bedos neblogai tvarkosi ir statoile galima rast sonax, bet nikebaueris kokius  5 kartus geriau

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764: 2011 Vasario 02, 22:01:45 »
Regejimu ir as nesiskundziu, bet ta plevele nera plona, nera visiskai skaidri, na bet turbut kiekvienam savo :) Peace :)
maniskio vaizdas kaip tik uzdarius stikla lyg didesnis atrodo, na nemoku paaiskint. ant stiklo parasyta optivision, no fog, no drop. dabar sudominai cia, reikes draugelio lazeri uzsimaukslint (nors neturiu mados vaziuot su svetimu mocu ir mautis svetimus salmus) ir paziuret kaip ten vaizdas su juo  ;)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #765: 2011 Vasario 02, 22:30:31 »
maniskio vaizdas kaip tik uzdarius stikla lyg didesnis atrodo, na nemoku paaiskint. ant stiklo parasyta optivision, no fog, no drop. dabar sudominai cia, reikes draugelio lazeri uzsimaukslint (nors neturiu mados vaziuot su svetimu mocu ir mautis svetimus salmus) ir paziuret kaip ten vaizdas su juo  ;)
As kaip tik ir bandes lazer ir ixs, tai man be pleveles geriau :) O koks tavo salmas? Kaip supratau su ta papildoma antifogine pleve?

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #766: 2011 Vasario 02, 22:39:46 »
va toks mano salmiukas :)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #767: 2011 Vasario 02, 22:43:04 »

ta plevele antifogine beveik nesimato, tik nuemus stikla matosi kur ji baigiasi

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #768: 2011 Vasario 02, 23:24:37 »
Nuemus stikla? Nu ixs ir lazeriu tai labai storos tos pleveles, matosi tai labai gerai, kad tokia uzdeta, del to ir neemiau tokios, mano siaip stiklas nera linkes rasot, prasidares truputi vazineju ir nereikia kilnot stiklo net rytais prie sankryzu :) Idomu kokiu principu veikia tokia kaip tavo plevele, nes mano minetu gamintoju ji tiesiog dviguba...

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #769: 2011 Vasario 02, 23:36:16 »
zinau apie ka kalbi, na ten kaip koks sluoksnis padengtas, aisku kad ten bus plevele bet nera tokia kaip tavo minetu salmu... situo salmu tikrai esu patenkintas ir pirkau as ji ne del rasojimo o del vejo  svilpimo, palyginus tikrai sandarus jis ir galva nepaskausta nuo garsu jei vaziuoji toliau kazkur  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #770: 2011 Vasario 04, 18:19:14 »

neįsižeisk bet man geriau jokio šalmo negu šitoks. nu visiškai nėra grožio.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #771: 2011 Vasario 04, 18:23:26 »
klausykit kiek man kainuotų belekoks mėgėjiškas naudotas motoroleriui šalmas? Greit nevažiuoja, gyvybės nelabai vertinu :D nuo o jei rimtai tai tik po miestą trintis? Nes atgavau po metų pavogtą triperį, visas nušiktas, planuoju susitvarkyti ir vėžintis.

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #772: 2011 Vasario 04, 18:24:07 »

kiekvienas turi savo nuomone  ;) bet tavosios sitam forume dazniausiai niekas neklausia  (h)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #773: 2011 Vasario 04, 18:25:18 »
klausykit kiek man kainuotų belekoks mėgėjiškas naudotas motoroleriui šalmas? Greit nevažiuoja, gyvybės nelabai vertinu :D nuo o jei rimtai tai tik po miestą trintis? Nes atgavau po metų pavogtą triperį, visas nušiktas, planuoju susitvarkyti ir vėžintis.
paziurinek skelbimuose, yra ir nebrangiu ir paprastu salmiuku, tikrai issirinksi ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #774: 2011 Vasario 04, 18:34:44 »

kiekvienas turi savo nuomone  ;) bet tavosios sitam forume dazniausiai niekas neklausia  (h)
bet tu ją jau paskaitei. taigi arba tu esi tas NIEKAS kuriam neįdomu, arba vis dėl to tau įdomu.