Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 429594 kartus)

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #625: 2010 Lapkričio 25, 10:15:42 »
tai sulyginai krosinuko ir utiličio pajegumus.  ?!?
taip atrodo kad nevalina kai pas tau variatorius, o čia mechanika.  :D
Plius mases ju vos ne kad 1/3 skiriasi, jei ne daugiau.
tačiau šitas neplauks taip kaip taviškis  (h)

:D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=-hom065FRF4
nu neblogai cia chebra murgdosi purvyne  su savo traktoriais :D (y) nesupykit keturraciu gerbejai kad vadinu traktoriais  :) mano nuomone  motociklai turi tik 2 ratus  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #626: 2010 Lapkričio 25, 10:24:48 »
Kokias padangas žiemą naudoji? Tinka standartinės ar yra žieminių? Aš su 700 dabar važinėju, bet mano kažko nevalina taip, kaip tikėjausi net ir po ribotuvo nuėmimo :E
tai gal tik popieriuose 700, o naturoj...

Nu blin, ir natūroje tiek, bent jau su 600 lyginausi, tai daviau malkų, bet sakau - galvojau, kad geriau jie turi eiti :)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #627: 2010 Lapkričio 25, 10:27:35 »
nu matai cia greicio maziau o daugiau jegos ;)

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #628: 2010 Lapkričio 25, 11:06:38 »
Kokias padangas žiemą naudoji? Tinka standartinės ar yra žieminių? Aš su 700 dabar važinėju, bet mano kažko nevalina taip, kaip tikėjausi net ir po ribotuvo nuėmimo :E
tai gal tik popieriuose 700, o naturoj...

Nu blin, ir natūroje tiek, bent jau su 600 lyginausi, tai daviau malkų, bet sakau - galvojau, kad geriau jie turi eiti :)
tai tau ukyje pats tas, galesi rastus tampyt  :) jegos uzteks

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #629: 2010 Lapkričio 25, 11:19:17 »
Rąstus jau tempėm kartą iš miško, tai kaip ir visai nieko. Reikia priekabą nusipirkti kokią, bus su kuo plytas vežiot :D

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #630: 2010 Lapkričio 25, 11:27:32 »
joa, geras dalykas priekaba, ir vaikams, ir plytoms ir malkoms :D

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #631: 2010 Lapkričio 25, 12:41:25 »
maloniai prašom šitam purvyne kada nors sudalyvaut.  :D

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #632: 2010 Lapkričio 25, 14:26:26 »

Ne,pas keturracius nera kazkokiu specialiu padangu,jie visi skaitosi kaip universalus,aisku yra ir su digliukais,ir slicai  asvaltuotu keliu vazinet,o jei offroadint tai vieni ish populiariausiu ir perkamiausiu yra ITP Terracross  (o) cia ash apie Utility. Sportukam kita istoija  :-] ten padangas keicia vos ne pokiekvienu varzybu :D  Parashyk tikslu modeli savo keturracio? ;p

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #633: 2010 Lapkričio 25, 14:31:24 »
tai sulyginai krosinuko ir utiličio pajegumus.  ?!?
taip atrodo kad nevalina kai pas tau variatorius, o čia mechanika.  :D
Plius mases ju vos ne kad 1/3 skiriasi, jei ne daugiau.
tačiau šitas neplauks taip kaip taviškis  (h)

:D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=-hom065FRF4

zinok paemus koki nors can-am'a su 800cc v-tvin tai ten tiek smarves kad ojojoj,aisku svoris ju siekia apie 300kg kazkur,nuo komplektacijos viskas priklauso tuo tarpu sportukai per puse maziau,nuo 140kg  (o) o vaziavimas utility ir sport skyriasi kaip diena ir naktis  :G

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #634: 2010 Lapkričio 25, 14:39:32 »

Ne,pas keturracius nera kazkokiu specialiu padangu,jie visi skaitosi kaip universalus,aisku yra ir su digliukais,ir slicai  asvaltuotu keliu vazinet,o jei offroadint tai vieni ish populiariausiu ir perkamiausiu yra ITP Terracross  (o) cia ash apie Utility. Sportukam kita istoija  :-] ten padangas keicia vos ne pokiekvienu varzybu :D  Parashyk tikslu modeli savo keturracio? ;p

Pas mane dabar tokios stovi http://www.motorider.lt/priedai/padangos/mudlite-at Galvoju, ar žiemą jos pajėgios bus. Vasarai reiks kokių lygesnių ieškoti, nes pas mane daugiausia asfaltais ir gaunasi važiuoti :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #635: 2010 Lapkričio 25, 15:15:05 »
va jums raptorius 700 ir reegadas 800 su variatorium,jėgų jėga,lupa kaip ir traktorinis outlanderis 800cc

http://www.youtube.com/watch?v=r6F5hN2-MeU

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #636: 2010 Lapkričio 25, 17:11:17 »

Ne,pas keturracius nera kazkokiu specialiu padangu,jie visi skaitosi kaip universalus,aisku yra ir su digliukais,ir slicai  asvaltuotu keliu vazinet,o jei offroadint tai vieni ish populiariausiu ir perkamiausiu yra ITP Terracross  (o) cia ash apie Utility. Sportukam kita istoija  :-] ten padangas keicia vos ne pokiekvienu varzybu :D  Parashyk tikslu modeli savo keturracio? ;p

Pas mane dabar tokios stovi http://www.motorider.lt/priedai/padangos/mudlite-at Galvoju, ar žiemą jos pajėgios bus. Vasarai reiks kokių lygesnių ieškoti, nes pas mane daugiausia asfaltais ir gaunasi važiuoti :)

shitos padangos gerai baluose,purvynuose pasikapstyt ir ziema oj kaip ju uzteks ;p
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 25, 17:16:09 sukūrė Daniel »

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #637: 2010 Lapkričio 25, 17:14:23 »
va jums raptorius 700 ir reegadas 800 su variatorium,jėgų jėga,lupa kaip ir traktorinis outlanderis 800cc

http://www.youtube.com/watch?v=r6F5hN2-MeU

renegade turi didesni pranashuma zviruotame kelyje nes yra 4x4,gerai kimba ish vietos,o vat jau asvaltuotas tai nera ka lygint kaip ish vietos,kaip ir ant greicio raptorius laimi. Mano sheimininkas turi Renegade tai jau dragu oj kiek pridarem :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #638: 2010 Lapkričio 27, 16:32:21 »
Išbandžiau savo motorinką ant sniego šiandien :H Na ką galiu pasakyti... Galvojau, kad tos padangos bus nieko gero, bet tikrai nestebau, kad taip gerai kabina ant sniego ir net priekio nereikia. Palaiksčiau kaip su rwd, dar ir dabar šiurpuliukai eina :D

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #639: 2010 Gruodžio 15, 11:11:11 »
Gal kam nors reikia tokio žvėrio? :D

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #640: 2010 Gruodžio 15, 17:05:40 »
koks cia modelis? labai i Zip'a panaszus  :)

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #641: 2010 Gruodžio 15, 17:08:24 »
Peugeot Vivacity ;)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #642: 2010 Gruodžio 15, 19:59:11 »
kaina? :D vasara iki garazo paleikti dar visai , kad nereiktu peskom eiti :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 15, 20:01:08 sukūrė warning »

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #643: 2010 Gruodžio 15, 20:07:02 »
PM :)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #644: 2011 Sausio 15, 19:40:58 »
aprangos niekas dar neieskot? :) turiu neviena pasiulyti,gero stovio,jau pats laikas ruostis malonumams :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 16, 12:42:48 sukūrė provokator »

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #645: 2011 Sausio 16, 09:53:43 »
aprangos tai neiskau, bet malonumams jau pradejau ruostis, pakeiciau motocikla ir turiu darbe lio garaze, pasikrapstinet prie naujo pirkinio  :) pradejau labiau laukt pavasario  :D

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #646: 2011 Sausio 16, 11:00:25 »
pasigirk  :) ka isigijai :) :)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #647: 2011 Sausio 16, 11:23:09 »
viena bandita pakeiciau i kita  :D tik sitas nebe 96 metu, o 06 ir  S modelis su spoileriu prieki. ir as prakeiktas su raudona spalva, kazkaip visa gyvenima nusiperku raudonus mocus :D ana bandita perdaziau, sita manau ir paliksiu raudona :) gal dar kas nors pakeitet ar bent planuojat papildyt baikeriu gretas ateinanty sezona ?  :)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #648: 2011 Sausio 16, 12:44:58 »
as planuoju antra pirkti,nebepasidalinsiu su zmona vienu :-] dairausi kokio stryto,turiu cia viena nuziurejas,reiks kada paziuret nuvaziuot gal :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #649: 2011 Sausio 16, 13:04:49 »
sveiki. perdazineju savo matocikla ir noetusi prie lempos padirbeti.noretusi lesine pasidaryti.nzn kiek tai imanoma ar ne. galvoju i tas pacias vietas sustatyti lesius is masinu dabar yra lempa kaskokia tai tiuningine ir jokiu su kuria as nepraeisiu tech apziuros neikaip nes nera jokio zymejimo ant ju..bet ar buna ilgom sviesom lesis? motoroleriams esu mates kad eina du lesiai.tai kaip padaryti reiktu kad butu abu lesiai ir degtu tiek ilgos tiek trumpos. kaip manot ar imanoma kaska suburti butu?