Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 430001 kartus)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #425: 2010 Liepos 23, 13:57:23 »
Parasyk i PM kaina jo galutine  ;)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #426: 2010 Liepos 23, 19:20:41 »
antradieni paimtas ilgai svajotas prakaitu sutaupytas zaisliukas po kurio as dar iki siol kitoje planetoje vaziavimas patenkino 100%  :G :G :G Yamaha XJ 97metu 45 kw

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427: 2010 Liepos 23, 19:22:36 »

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428: 2010 Liepos 23, 19:23:42 »

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #429: 2010 Liepos 24, 09:24:28 »
Kiek sumokėjai,jai nepaslaptis?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #430: 2010 Liepos 24, 11:17:28 »
3900lt

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #431: 2010 Liepos 24, 11:34:19 »
Iš nuotraukų atrodo,kad katik nuo konvejerio nuriedėjo. Reikia dar ką nors investuot? Žvaigždutės, grandinė, akumas? Ar tiesiog sėdi ir važiuoji?

Neprisijungęs Mozzo

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #432: 2010 Liepos 24, 15:58:44 »
matos kad ledinis yra  :) sedi ir spaudi manau  :-] ir as toki priglausciau  (aa)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #433: 2010 Liepos 24, 16:54:55 »
toki neseniai maciau stovejo parduodamas nezinau ar nauhas ar oadevetas kaina 2199 svaru  :V

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #434: 2010 Liepos 24, 17:46:57 »
gal kam aprangos reikia?  (h)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #435: 2010 Liepos 24, 17:53:47 »
Kokio dydzio ?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #436: 2010 Liepos 24, 18:39:12 »
Iš nuotraukų atrodo,kad katik nuo konvejerio nuriedėjo. Reikia dar ką nors investuot? Žvaigždutės, grandinė, akumas? Ar tiesiog sėdi ir važiuoji?
tok skaip nuotraukose ir yra ledinis reiketu tik kaladeles pakeist visa kita nauja zvaigzdes grandine padangos ir t.t nu pasiseke man paprasciausiai jau buvau apleides minti siais metais kazka padoraus paimt uz toka kaina bet iviko stebuklas padavejas sako jau ne pirma karta parduoda bet ir pirkeju demesio nlbai sulauke praeitais metais o sias metais sako pabandimui imete tai siule 1000euru bet nepardave uz tiek nes ko noret TA 2 metams draudimas iki 11 menesio   :V

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #437: 2010 Liepos 24, 18:41:03 »
gal kam aprangos reikia?  (h)
je pasiliktu lisu kapeiku gal ir reiketu o dbr reik algos laukt nes kai reikejo pervarit moca is zirmunu i garaza tai teko salma skolintis  (v)

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #438: 2010 Liepos 24, 18:49:24 »
tok skaip nuotraukose ir yra ledinis reiketu tik kaladeles pakeist visa kita nauja zvaigzdes grandine padangos ir t.t nu pasiseke man paprasciausiai jau buvau apleides minti siais metais kazka padoraus paimt uz toka kaina bet iviko stebuklas padavejas sako jau ne pirma karta parduoda bet ir pirkeju demesio nlbai sulauke praeitais metais o sias metais sako pabandimui imete tai siule 1000euru bet nepardave uz tiek nes ko noret TA 2 metams draudimas iki 11 menesio   :V
TA praeit kainuoja 17lt, o draudimas psmeciui 150lt... cia ne navarotas. TA mocui praeit nesunku, nes nera ten del ko nepraeit,o jei nepraeina del kaladeliu ar pliku padangu tai nieko tokio, nes nors kiek proto turintis zmogus nevazines juk be stabdziu  ;) o cia pirmas mocas tavo? siaip tvarkingai atrodo  (y) tik man raudona spalva kliuna ( esu prakeiktas, nes visi mano mocai raudoni buvo, tai bandita net perdaziau juodai  :-] ) ir stabdziu diskas vienas... atrodo kad truksta toj vietoj kazko  :D bet siaip paemus kaina ir stovi kuris matosi tai  (y) beje jei aprangos ar bent salmo pradziai reikes rasyk i pm, atsiusiu nr vieno veikejo is vln naujom ir nebrangiom prekiauja , pats is ten esu pirkes  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #439: 2010 Liepos 25, 00:52:52 »
aciu aciu uz pagirimus ir kritikas seip man asmeniskai net tokia smulkmena kaip TA yra svarbi nekarto nepraeidinejau as jos su mocu bet visgi prioritetas sioks toks kai tr pr su TA o del aprangos tai jo reikes butinai nes dabar pinigu net ant salmo nepasiliko teko skolintis is darugo M dydzio o mano dydis yra S tai aisku ne fontanas bet jau sis tas vaziot galima policija kreivai neziures seip kai tik ismoksiu nepamirst isjunginet posukius ir gerai vaziosiu aiksteleje iskart vasrysiu i regitra tam ir nupirkau motocikla kad sutaupit ant vairavimo pamoku :) o del aprangos tai po algos iskarto kreipsios :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #440: 2010 Liepos 25, 00:55:19 »
o tu quattro20v su kokiu zveriu vazineji su banditu ?? kokiu metu kiek kw  :V

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #441: 2010 Liepos 25, 18:52:54 »
o tu quattro20v su kokiu zveriu vazineji su banditu ?? kokiu metu kiek kw  :V
joks ten ne zveris pas mane :D banditas 600 su 57kw.man pasivazinejimams sociai tokio  (y) nors jei durniuot pradedu tai pagalvoju kad biski mazoka man jo :) streetas, begiai ne tokie jau ilgi...  bet nera ko varyt dieva i medi, ant galinio rato pasikelia , ant priekinio irgi, ant abieju irgi vaziuot galima ir gerai  :) svarbiausia entuziazmas ir noras vazinet  (y) o ne tai kad nusipirkt pati mandriausia, laikyt ji garaze ir sakyt visiem, kad turiu  :D

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #442: 2010 Liepos 25, 19:03:49 »
Kokio dydzio ?
striuke 52 kelnes 34

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #443: 2010 Liepos 26, 22:34:16 »
o tu quattro20v su kokiu zveriu vazineji su banditu ?? kokiu metu kiek kw  :V
joks ten ne zveris pas mane :D banditas 600 su 57kw.man pasivazinejimams sociai tokio  (y) nors jei durniuot pradedu tai pagalvoju kad biski mazoka man jo :) streetas, begiai ne tokie jau ilgi...  bet nera ko varyt dieva i medi, ant galinio rato pasikelia , ant priekinio irgi, ant abieju irgi vaziuot galima ir gerai  :) svarbiausia entuziazmas ir noras vazinet  (y) o ne tai kad nusipirkt pati mandriausia, laikyt ji garaze ir sakyt visiem, kad turiu  :D
jo tas tiesa geriau vazinet o ne pastatyti ir grozetis beje sian buvau trumpam i mioesta su saviskiu islekes tai ispudziu kaip visada sociai   :G :G :G o su posukais dar beda pamirstu isjungti nezinau ka cai padarit kad nnepamirsciau sia sav pandysiu i aikstele jau vaziot pasimokit astuntkes ir seip shema atsimint :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 26, 22:36:16 sukūrė Emer »

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #444: 2010 Liepos 27, 02:18:32 »
dazniau i skydeli ziurek ir nepamirsi ;) o paskui priprasi ir net nejausdamas isjunginesi :) ir vazinesi kai patirties turesi negalvodmas kaip vaziuot... reikes tik galvot uz kitus, ka kiti daro kur suks, ka darys (z), nebereikes galvot kuriuo begiu vaziuoji ar dar ka darai, reikes ziuret ka kiti daro :)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #445: 2010 Liepos 27, 09:07:04 »
dar mazas,bet labai vertingas patarimas. vazinek taip,lyg butum nematomas. patikek,daug kas taip ir elgiasi,lyg mocas nebutu pilnaverte transporto priemone :/

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #446: 2010 Liepos 27, 09:14:55 »
dar mazas,bet labai vertingas patarimas. vazinek taip,lyg butum nematomas. patikek,daug kas taip ir elgiasi,lyg mocas nebutu pilnaverte transporto priemone :/
nes daugumai vairuotoju nelabai matomi esam... islenda pries nosi ir sako, kad atleke durnius su motociklu. taip kad geriau visada laikyt du pirstus ant stabdzio, nesvarbu kokiu greiciu vaziuosi ;)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #448: 2010 Liepos 29, 21:19:50 »
Das ist gut  :-] :-]

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #449: 2010 Rugpjūčio 18, 12:23:33 »
sveiki, gal kam reikia 2008 metu motorolerio su serviso garantijomis? Aprilia.