va mano jawa. dar truksta darbo ideti.o labiausiai pinigu.nes viskas labai brangu gaunasi.seip tai daug nebeliko.visaks daugmaz padaryta.siai dienai truksta stiklo ant lopsio ir graziu ratu bei kitu nikeliniu detaliu. http://img707.imageshack.us/img707/1664/100523121015.jpg
aš ir jawa turiu vis dar, va ana vasara dar perrinkau, perdažiau, tai liuks dabar atrodo. Išvažiuoju kartais ir su ja, prisiminti kaip rusiska technika važiuoja, bet kaip ir sakė, netraukia, nestoja, ir šiaip kaip dviratis atrodo po bandito
...ten viska patikrino dave man popieriu kad visaks cia gerai.su tuo popierium nuvaziavau i regitra paklausiau ar priregistruos pasake kad jo.gave toki atsakyma pradejom ja tvarkyti.sukisom kalna pinigu ir nuvarius registruoti pareiske kad negalima nes neina identifikuoti.
Citata iš: Befree 2010 Birželio 09, 07:55:39 aš ir jawa turiu vis dar, va ana vasara dar perrinkau, perdažiau, tai liuks dabar atrodo. Išvažiuoju kartais ir su ja, prisiminti kaip rusiska technika važiuoja, bet kaip ir sakė, netraukia, nestoja, ir šiaip kaip dviratis atrodo po bandito čekiška, o ne rusiška
na tokios šėškės rėmus neperseniausiai pavogė iš garažo yra tarybiniai dokumentai
jei aš gerai atsimenu, tai vin'as ant lenteles mocuose buvo, ne ant rėmo tieisiai, o lentele prikniedyta
tai vat jau kai popierių kad be VIN pridėsi prie iškalto numerio, tai bus total :[
perkalt numeri